- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- Konu Sahibi mahperi hatun
Sanki benimkinin çok duruyor verem eder insanı valla bi bohça yaptık akıllara zarar sırf kavgaçenesi durmazsa beyfendinin öyle oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki benimkinin çok duruyor verem eder insanı valla bi bohça yaptık akıllara zarar sırf kavgaçenesi durmazsa beyfendinin öyle oluyor
Maaşı kızımızın mazot parasına yetebilecek miHahahah. Kızımıza iyi bakabilecek mi
verem etse gene iyi bu gidişle kanser kapıda kadınların çenesi durmaz normaldede bu beni geçtiSanki benimkinin çok duruyor verem eder insanı valla bi bohça yaptık akıllara zarar sırf kavga
Sınav var sanırsam çağırayım gelsin KK yaÖyle söz ile olmaz gerçekte ne var görmek lazım
hiç öğrenmek lazım bunlarıMaaşı kızımızın mazot parasına yetebilecek mi
günaydın balımm hoşgeldingünaydın canlarım :)
Sevdigimizden kizim alla alla seni sevmesek istersen git zurnaciya var bizene yaneŞımarsam mı Annem 2
Ne gibi şeylerden kavga ediyonuz misalverem etse gene iyi bu gidişle kanser kapıda kadınların çenesi durmaz normaldede bu beni geçti
Arabam yokkkk krizzimmmMaaşı kızımızın mazot parasına yetebilecek mi
Davulcu olmaz mıSevdigimizden kizim alla alla seni sevmesek istersen git zurnaciya var bizene yane
O daha iyi olur bak ramazanda bi ise yarar hic degilseDavulcu olmaz mı
Pazar günü söze bende gelebilir miyiiimmm söz nasıl olur hiç görmedim merak ediyorum o kahve içişleri falanSınav var sanırsam çağırayım gelsin KK ya
134 canm dicektim elektrik gitti wifi de gittiGünaydın şafak kaç
kız hiç sorun yok ya adam yok yere çıkarıyor bir güven problemi var çözemedim gitti hayır gücüme gidiyor bana karşı yapması beni nasıl tanımaz ya tanımadı madem güven sıkıntısı var niye sevgili oldu benleNe gibi şeylerden kavga ediyonuz misal
Arabam yokkkk krizzimmm
hoşbuldum kuzum nasıl daha iyimisingünaydın balımm hoşgeldin
Allah kolaylık versin canım134 canm dicektim elektrik gitti wifi de gitti
çok şükür meleğim ya sizlerin yanında çok iyiyim ufak tefek şeyleri kafama takmıyorum artık sen nasılsın?hoşbuldum kuzum nasıl daha iyimisin
Aaaa gercekten mii hayrli olsun tatlım adına sevindim :)Heyecanlıyımmmmm pazar sözleniyorum
Nabersin
Erkek millettiiiiiikız hiç sorun yok ya adam yok yere çıkarıyor bir güven problemi var çözemedim gitti hayır gücüme gidiyor bana karşı yapması beni nasıl tanımaz ya tanımadı madem güven sıkıntısı var niye sevgili oldu benle