- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.880
- 598
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.281
Var tabi the black listçok sıkıldımmmm. yokmu komik dizi önerisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabi the black listçok sıkıldımmmm. yokmu komik dizi önerisi
Fringe (sınır bilim)çok sıkıldımmmm. yokmu komik dizi önerisi
Yok kuzucum 8. sezon 3. bölümü çıkmış demiştim. 8.2'yi izledim en son, 3'ü de indirdim bugün izlerim birkaç güne :)M MrsDelfino huhuuu the black list sekizinci sezon çekiliyor kuzu .
Sen geçen 3.sezon çekilmiş mi yazmistin ne .
Bende daha 3 te ise yavasgideyim diyodum .
8.sezondaymis adamlar.
Bilgin olsunnnn
Pardoooon ben geceleri seks konuşmaya açığım galibaYok kuzucum 8. sezon 3. bölümü çıkmış demiştim. 8.2'yi izledim en son, 3'ü de indirdim bugün izlerim birkaç güne :)
Başta güzeldi o dizi de, uzayan her dizi gibi saçmalamaya başladı. Çok istekli olarak izlemiyorum ama bitirmezsem daha kötü hissederim diye devam ediyorum benPardoooon ben geceleri seks konuşmaya açığım galibaseni çok yanlış anlamışım
![]()
Ben henüz berlinle redington çatışmasındayimBaşta güzeldi o dizi de, uzayan her dizi gibi saçmalamaya başladı. Çok istekli olarak izlemiyorum ama bitirmezsem daha kötü hissederim diye devam ediyorum ben![]()
15 sezon Supernatural izlemiş bir insan olarak az önceki yorumum komik olmuş olabilir gerçiBen henüz berlinle redington çatışmasındayimöyle deme tüm umutlarimi bu diziye bağladım
![]()
Bende lize uyuz oluyorum fazla sersem değil mi cidden bı yorumlarmisin.15 sezon Supernatural izlemiş bir insan olarak az önceki yorumum komik olmuş olabilir gerçiBeni sarmadı açıkçası son 3-4 sezonu izlemiş olmak için izliyorum daha çok
Liz'in kocasına uyuz oluyorum
Orijinal pilotta ölüyormuş ama seyirci çok sevdiği için yaşatmışlar herifi, o seyircinin aklına tüküreyim demiştim ilk duyunca bunu
![]()
![]()
Hangi piloooot15 sezon Supernatural izlemiş bir insan olarak az önceki yorumum komik olmuş olabilir gerçiBeni sarmadı açıkçası son 3-4 sezonu izlemiş olmak için izliyorum daha çok
Liz'in kocasına uyuz oluyorum
Orijinal pilotta ölüyormuş ama seyirci çok sevdiği için yaşatmışlar herifi, o seyircinin aklına tüküreyim demiştim ilk duyunca bunu
![]()
![]()
İlk bölümde yaralanıyordu ya hani, evde saldırıyorlardı kocasına.Normalde orada ölüyormuş ama seyirciler çok sevdi diye devam etmişler Tom ile. Liz'e de ayrı uyuz oluyorum evet. Red dışında en çok Ressler'ı seviyorumHangi piloooot
sen kimsin hacıı?daha bugün üye olmuşsunnn konuma lapp diye atlamışsın.bir de film önerisi istiyorsun.seni gözüm tutmadı bilesinnnçok sıkıldımmmm. yokmu komik dizi önerisi
sakın ol bacı. belkı Mahmut amca dırsen kimsin hacıı?daha bugün üye olmuşsunnn konuma lapp diye atlamışsın.bir de film önerisi istiyorsun.seni gözüm tutmadı bilesinnn
inmısın cınmısın soyle bakalım. kac yasındasın evlı misın bekar mısın alalım sizi buraya....çok sıkıldımmmm. yokmu komik dizi önerisi
ben bilmem yeni bir üye k.k yı nasıl araştırdı aynı gün.taaa altlardaki konumuzu nasıl buldu?bir de selam sabah yok film önerisi istemişşş.bu kazen beyin değişik değişik üyeliklerle geliyorlar dedikleri üyelerden olabilirsakın ol bacı. belkı Mahmut amca dır![]()
almaa yavv sananeeee herkesi aramıza alırsakkk suyu çıkar buralarınnninmısın cınmısın soyle bakalım. kac yasındasın evlı misın bekar mısın alalım sizi buraya....
bacım nıye hemen flım önerısı bulunuyorsun inmı cınmı bellı değil kıVar tabi the black list
kız alacagımızı kım soyledı . kapımıxı caldıysa ögrenelım kim diyealmaa yavv sananeeee herkesi aramıza alırsakkk suyu çıkar buralarınnn![]()
3000 i anlarım da 160 ı ne oluyor acabaa?kredi kartı borcun mu var?3.160 tl fazlan varsa bana ver![]()
Ceza o kadar değil miydi?3000 i anlarım da 160 ı ne oluyor acabaa?kredi kartı borcun mu var?![]()