geyik bizim işimiz

M MrsDelfino huhuuu the black list sekizinci sezon çekiliyor kuzu .
Sen geçen 3.sezon çekilmiş mi yazmistin ne .
Bende daha 3 te ise yavasgideyim diyodum .

8.sezondaymis adamlar.
Bilgin olsunnnn

M MrsDelfino huhuuu the black list sekizinci sezon çekiliyor kuzu .
Sen geçen 3.sezon çekilmiş mi yazmistin ne .
Bende daha 3 te ise yavasgideyim diyodum .

8.sezondaymis adamlar.
Bilgin olsunnnn
Yok kuzucum 8. sezon 3. bölümü çıkmış demiştim. 8.2'yi izledim en son, 3'ü de indirdim bugün izlerim birkaç güne :)

Yok kuzucum 8. sezon 3. bölümü çıkmış demiştim. 8.2'yi izledim en son, 3'ü de indirdim bugün izlerim birkaç güne :)
Pardoooon ben geceleri seks konuşmaya açığım galiba :D seni çok yanlış anlamışım :D

Başta güzeldi o dizi de, uzayan her dizi gibi saçmalamaya başladı. Çok istekli olarak izlemiyorum ama bitirmezsem daha kötü hissederim diye devam ediyorum ben :KK70:
Ben henüz berlinle redington çatışmasındayim :D öyle deme tüm umutlarimi bu diziye bağladım:D

Ben henüz berlinle redington çatışmasındayim :KK70: öyle deme tüm umutlarimi bu diziye bağladım:KK70:
15 sezon Supernatural izlemiş bir insan olarak az önceki yorumum komik olmuş olabilir gerçi :D Beni sarmadı açıkçası son 3-4 sezonu izlemiş olmak için izliyorum daha çok :D Liz'in kocasına uyuz oluyorum :olamaz: Orijinal pilotta ölüyormuş ama seyirci çok sevdiği için yaşatmışlar herifi, o seyircinin aklına tüküreyim demiştim ilk duyunca bunu :D :D

15 sezon Supernatural izlemiş bir insan olarak az önceki yorumum komik olmuş olabilir gerçi :KK70: Beni sarmadı açıkçası son 3-4 sezonu izlemiş olmak için izliyorum daha çok :KK70: Liz'in kocasına uyuz oluyorum :olamaz: Orijinal pilotta ölüyormuş ama seyirci çok sevdiği için yaşatmışlar herifi, o seyircinin aklına tüküreyim demiştim ilk duyunca bunu :KK70: :KK70:
Bende lize uyuz oluyorum fazla sersem değil mi cidden bı yorumlarmisin.

Lizin kocasının yerinde olsam o kıza görev icabı bile katlanamazdim kendimi keserim

15 sezon Supernatural izlemiş bir insan olarak az önceki yorumum komik olmuş olabilir gerçi :KK70: Beni sarmadı açıkçası son 3-4 sezonu izlemiş olmak için izliyorum daha çok :KK70: Liz'in kocasına uyuz oluyorum :olamaz: Orijinal pilotta ölüyormuş ama seyirci çok sevdiği için yaşatmışlar herifi, o seyircinin aklına tüküreyim demiştim ilk duyunca bunu :KK70: :KK70:
Hangi piloooot

sakın ol bacı. belkı Mahmut amca dır 🤣🙄
ben bilmem yeni bir üye k.k yı nasıl araştırdı aynı gün.taaa altlardaki konumuzu nasıl buldu?bir de selam sabah yok film önerisi istemişşş.bu kazen beyin değişik değişik üyeliklerle geliyorlar dedikleri üyelerden olabilir

Back
X