Geyiğin Gülleri

kaynanamlar geldi kızlar kapadım

görümceler gelcek birastan

çiçek canım hastanede yatıyodum erken doğum tanısı ile

senle ayrıldıktan sorna kanamam oldu acilden gittim yatırdı doktor

bugün çıktım hastaneden iyiyiz şimdik

ayyy gülşennn inanmıyorumm geçmiş olsun (((
yoruldunmu acabaa ?
ay bide espiri yaptım ogün hatırlıyonmu bide 7 aylık doguyomuş 1 ay sonra bebişin ellerinde diye ((
sağlığıyla gelsinde elacıkk en önemlisi o .. evden çıkma yat dinlen bariii
dikkat et kendinee sakın iş yapmaa evi mok götürsede iş yapma

allah korusun 7aylık doğsada olmas yani
7,5aylık bebek pramatüre doğuyo oda yaşaması şansss
zamanında sağlıklı doğsunn inşallahh
şuanda bile doğma gibi bişi olsa yaşamazdı yaşaması şansolurduu

kısçelerimm

ben şimdi bi kitap okuyorum, içinde bazı doktorların raporları, araştırmaları var.

onlardan ara sıra sizinle de paylaşim emi?

misal

1 - İki grup hamile arasında yapılan bir deney var. 1 grup hamile anne erken kalkıyor. diğer grup da geç yatıyor. Doğum sonrasında her bebek inceleniyor. Erken kalkan annelerin bebekleri de erken kalkıyor. Geç uyuyan annelerin bebekleri de geç uyuyor.

Bu da bize uyku düzeninin, rahimde anne tarafından verildiğini öğretildiğini gösteriyor

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

enemm nekadar güsell ösgemm esasında güsel değil ama çünkü geç uyuması kötüü erken kalkmasıda kötü :) ne yapsak acepp :) daha dorusu yapsanızzz

erken uyanması bi nevi güzel gibi geldi bana içlerinde :)))))

erken uyur böylece gece :)))

yapsaNIZ diil o, yapsaK klava:

erken uyanması bi nevi güzel gibi geldi bana içlerinde :)))))

erken uyur böylece gece :)))

yapsaNIZ diil o, yapsaK klava:

ama şuan gece olan sizsiniz o yüzden öle diyebildimmzemuszemus

kitabın adısı ne özge ben çokseverim öle şeyleri okumayı
bu ara okumuyorum kitapp sölesene adını bende alıyım

şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bi tane daha geliyooooooooooooooo zemuszemus

bir grup hamileden yüzükoyun yatarak ultrasonun altında 30 dakika kadar beklemeleri söyleniyor. Ancak bu kadınlara söylenmeyen tek şey, bu şekilde bir süre yattıktan sonra karınlarındaki bebeklerin de sakinleşip hareketsizce duracakları.
Çocuklar sakinleştiği zaman, kadınlara çocuklarının ultrasonda hareketsiz göründüğü söyleniyor.
İşte bu bilgi de kadınların hepsinde korku ve paniğe yol açıyor. İşte tam o anda tüm bebeklerin annelerindeki stresi hissettiği ve şiddetle tekmeledikleri ortaya çıkıyor...

aklinialirimsmile

YANı YÜZÜSTÜMÜ yatıcak hadi yattı 30dakika ultrasondamı kalıcak çok zararlıdeğilmii
biraz tuhaf geldi bu bana

ama şuan gece olan sizsiniz o yüzden öle diyebildimmzemuszemus

kitabın adısı ne özge ben çokseverim öle şeyleri okumayı
bu ara okumuyorum kitapp sölesene adını bende alıyım

Şeniz

bişi daha, bi anneyle bebeği inceleniyor. bebek çok aç ve annesi emzirmek için ne zaman kucağına alsa bebek kafasını çevirip memeyi reddediyor. Ama bi biberon mama veriyolar deli gibi içiyor.

Bunu çözmek isteyen bi doktor, bebek uykuluyken başka bir yeni doğum yapmış anneye veriyor. Ve bebek var gücüyle emiyor.

Doktor araştırmalarına devam ederek, anneyle iletişime geçiyor. Hamilelikte herhangi bi hastalık geçirip geçirmediğini soruyor. Herhangi bi hastalık da yok. Sonuç: "Bebeği olacağını duyan anne bebeğini aldırmak istemiş, ama babası çok istediği için annesi de doğurmayı kabul etmiş."....

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUN GİZLİ YAŞAMI - Dr.Thomas Verny & John Kelly

biz onları çok istiyoruz boshayallersmile

YANİ YÜZÜSTÜMÜ yatıcak hadi yattı 30dakika ultrasondamı kalıcak çok zararlıdeğilmii
biraz tuhaf geldi bu bana

kuzum sonuçta deney yapılıyo, normal yani. ultrasonun bebeğe hiç bi zararı yokki zaten. Bana sadece garip gelen yüzüstü yatmaları, ama bu da muhtemelen bebekler çok küçükken yapılan bi deneydir. Çünkü bunun yapılması için annelerin bebek hareketlerini hissetmiyor olmaları gerekir.

Ben 3 aylığa kadar yüzüstü yatabiliyodum mesela. CADIARZU

Şimdi ona bişey olcak diye korkumdan yatamıyorum, ki anneler bence hep öyle korkudan yatamıyolar. Ben zaten olayları yazıyom burda. Kitap da çok daha detaylı anlatılıyo :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…