Geyiğin Gülleri

ya Noldu ne hediyesı yıne
gidelimmi lülük ve göksenın
hmmmmmmmmmmmmm
duralım kıs bis hamiş olunca onlarda bise bakar
yol gösterir daaa
:)

ben dra gittim zaten ctesi folik asit aldım kan tahlili, smear. hayırlısı bakalım gitmeden olur inş. bu ay varmışta yumurtam ama amcasıgil saadetime engel oldular mallesef:CüvCüv:

geldim geldimmmm hiç sorma lülü :ecrin_bebek: napalım kader senin gene kocan yanında olcak yaaprsın ben napcam gönderince hiç şansım yok. Sağlık olsun geç olsun napalım
ha bişi diyim bi kadın geldi şimdi boşanmaya 2.5 yasındmaış cocugu dioki kocama bırakcam ne halt ederse etsin rahatıma bakcam yeter.
bildigin zırdeli
bazılarının elinden alcaksın anneliği olmasınlar

yine bişi demicem
lanet olsun böle annelere allah işte allhhh nasıl isterse öle yapar ama veriyo bölelere işteee
çok sinirleniyorum böle insanlaraaa

saolun kısçelerim
iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri
sizleri çok seviyorum
artık bana hocalık yaparsınız kaydirigubbakcemile3

uyyyyyyy Şeniz Şeniz

biz de seviyok seni çok, hemi de dördümüz birden kaydirigubbakcemile3 Şeniz 3 çiçek 1 böcek kaydirigubbakcemile3 Şeniz

GÖKSENİN OLSA kolkola girer giderdik buralardan ama oda yok huylu hayde gardaşım burası gebelik topisi oldu burda yerimiz yohh bizim:gitme:

hiiiiii :1shok: dimek öle :1ninca: güllüşüm haklısın kuzum :dilcikar: siz hamiş olunca da bis sizi almıcaz topike :dilcikar: laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

hemen apoyu arayıppp sölendim bi sürü bak elin kızı bileme süppis yapıyo bana sen yapmıyosun

oda diyoki benide üye etsene oraya ne güsel habire hediye alıyonnkaydirigubbakcemile3

dedim sussssssss dalga geçmeeeeeee:mymeka: sıpaaa

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

varda yorulmuştuk zaten bide alışmamışım ben öle biri varkene bişi anlamam çocuk sıkılgan olur :roflol::roflol:

denk gelsin diye biri varkene de olar kaydirigubbakcemile3

:eek: :eek:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anam bura nere böle karıştırdım sayfalarısempatiksalakcinni

X