- 25 Ocak 2008
- 911
- 0
- 41
ya Noldu ne hediyesı yıne
gidelimmi lülük ve göksenın
hmmmmmmmmmmmmm
duralım kıs bis hamiş olunca onlarda bise bakar
yol gösterir daaa
:)
ya Noldu ne hediyesı yıne
gidelimmi lülük ve göksenın
hmmmmmmmmmmmmm
duralım kıs bis hamiş olunca onlarda bise bakar
yol gösterir daaa
:)
geldim geldimmmm hiç sorma lülü :ecrin_bebek: napalım kader senin gene kocan yanında olcak yaaprsın ben napcam gönderince hiç şansım yok. Sağlık olsun geç olsun napalım
ha bişi diyim bi kadın geldi şimdi boşanmaya 2.5 yasındmaış cocugu dioki kocama bırakcam ne halt ederse etsin rahatıma bakcam yeter.
bildigin zırdeli
bazılarının elinden alcaksın anneliği olmasınlar
ben dra gittim zaten ctesi folik asit aldım kan tahlili, smear. hayırlısı bakalım gitmeden olur inş. bu ay varmışta yumurtam ama amcasıgil saadetime engel oldular mallesef:CüvCüv:
belkim çatlıcaktıııı :mymeka:
saolun kısçelerim
iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri
sizleri çok seviyorum
artık bana hocalık yaparsınız kaydirigubbakcemile3
GÖKSENİN OLSA kolkola girer giderdik buralardan ama oda yok huylu hayde gardaşım burası gebelik topisi oldu burda yerimiz yohh bizim:gitme:
hemen apoyu arayıppp sölendim bi sürü bak elin kızı bileme süppis yapıyo bana sen yapmıyosun
oda diyoki benide üye etsene oraya ne güsel habire hediye alıyonnkaydirigubbakcemile3
dedim sussssssss dalga geçmeeeeeee:mymeka: sıpaaa
tam gününde geldiler gaybanalar:1ninca:
SEN GÖREYDİN İŞİNİ CANIM ODANDA YOKMUU banyonn
tam gününde geldiler gaybanalar:1ninca:
varda yorulmuştuk zaten bide alışmamışım ben öle biri varkene bişi anlamam çocuk sıkılgan olur :roflol::roflol:
seninkisi de var mı :1shok:
varrr
6.oda da bimiyonmu delüübilmiyorumkismile
varda yorulmuştuk zaten bide alışmamışım ben öle biri varkene bişi anlamam çocuk sıkılgan olur :roflol::roflol:
ben sana verdim kızlar yüklenin herkes böle yapıo tanıdısına verio kazanıolar