Geyiğin Gülleri

Şeniz

bişi daha, bi anneyle bebeği inceleniyor. bebek çok aç ve annesi emzirmek için ne zaman kucağına alsa bebek kafasını çevirip memeyi reddediyor. Ama bi biberon mama veriyolar deli gibi içiyor.

Bunu çözmek isteyen bi doktor, bebek uykuluyken başka bir yeni doğum yapmış anneye veriyor. Ve bebek var gücüyle emiyor.

Doktor araştırmalarına devam ederek, anneyle iletişime geçiyor. Hamilelikte herhangi bi hastalık geçirip geçirmediğini soruyor. Herhangi bi hastalık da yok. Sonuç: "Bebeği olacağını duyan anne bebeğini aldırmak istemiş, ama babası çok istediği için annesi de doğurmayı kabul etmiş."....

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUN GİZLİ YAŞAMI - Dr.Thomas Verny & John Kelly

AY TÜYLERİM diken diken olduuuuuuuuuuuu ayy çok kötü oldummmmmm
nekadar güsell
nasıl hissediyo görüyomusunnbilmiyorumkismile

efendiiiiiiimmmmmmmmm sempatiksalakcinni

canımın içiiiiiiiiiiiiii sen şimdik hamişmisin heee
uy bebişmi karnısındaaaa bakimmm:CüvCüv:alkisalkisalkis
yerim onu bennnnnnnnnnnnn
acaba seninki ne olcak
kız olur inşş
sağlıklı olsunda ama kızz olsunn çınar paşa çift hatun alırrr kaydirigubbakcemile3

acaba seninki ne olcak
kız olur inşş
sağlıklı olsunda ama kızz olsunn çınar paşa çift hatun alırrr kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çocummu hemen de casanova yaptın nen :roflol::roflol::roflol::roflol:

anne karnında bebekler rock müzikten ve yüksek çığlıklardan nefret ediyomuş bilmiyorumkismile

anne karnında bebekler rock müzikten ve yüksek çığlıklardan nefret ediyomuş bilmiyorumkismile

ay ben normal hayyatta nefret ediyomda düşünsene bebek içerde duyuyooo bişide yapamıyoo sora kafadan kontak doğuyo beybii kaydirigubbakcemile3

acaba seninki ne olcak
kız olur inşş

Şeniz
öncelikle hayırlı ve sağlıklı olsunda
ama rabbim biliyor kalbimi
içimde hep kız bebek isteği var :asigim:

önce sağlıklı olsun :Saruboceq: , bak ne zaman bu topiği açsam bizimki zıp zıp geçiriyo kaydirigubbakcemile3

elentürük alii burdan bsizden sölüm bak kaydirigubbakcemile3

kıymanın anlattığı şeyde anne bebeği aldırmak istediği için emmiyormuş yaa
benimde oğlum olurmuş ve sen kız istedin diye o da beni emmezmiş
:roflol: :roflol: :roflol:

önce sağlıklı olsun :Saruboceq: , bak ne zaman bu topiği açsam bizimki zıp zıp geçiriyo kaydirigubbakcemile3

elentürük alii burdan bsizden sölüm bak kaydirigubbakcemile3

yerim onun elentürük alan alıcılarını :roflol: :roflol: :roflol:

kıymanın anlattığı şeyde anne bebeği aldırmak istediği için emmiyormuş yaa
benimde oğlum olurmuş ve sen kız istedin diye o da beni emmezmiş
:roflol: :roflol: :roflol:

bişi dimmi sana bilmiyorumkismile

ben hamile kalmadan önce yani evlendiğimizde felan, kociş de ben de hep ilk çocuğumuz kız olsun istedik ne yalan sölüm. böyle nerde kız çozuğu var acayip sevimli geliyolardı bana mıncıklayasım geliyodu hep.

ne zmaan ki hamile kaldım, garip bi şekilde kız çocuklarından soğudum CADIARZU

yani şimdi bi erkek çocuğu bana bin katd aha sevimli geliyo CADIARZU

bilinçaltı mı desem değil, çünkü hamile kaldığım anda değişti herşey. boshayallersmile

bize ilk doktor erkek demişti. ya demekki dedim içime doğmuş bu kadar olur. annelerin içine doğuyo derlerdi de inanmazdım yani boshayallersmile

sonraki gittiğimizde kız olabilir dedi ya başımdan aşaaa kaynar sular döküldü sanki mafoldumben sanki benim bebeğimi almışlar da yerine başka bi tane verceklermiş gibi acayip bi duygu yaa mafoldumben

10 dk srdü zaten sonra hemen erkek bu yaa dedi lilisini gördük kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

annesi kurbannn olsun onaaaaaaaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz

bunu yazan doktorun bi hastası beklenmedik bi anda çocuğunu düşürmüş. ve bi gece önce de rüyasında "dışarı çıkarın beni, çıkmak istiyorum" diye bi kaç kez duymuş ve bu sese uyanmış

bilmiyorumkismile

X