• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gevezenın ceyızleri

ilk sayfayı nasıl düzenleyeceğimi bilemediğim için çok dağınık bir çeyiz topiği oluyor benimkisi, resmini buldukça aklıma geldikçe aldıklarımı ekliyorum.
umarım beğeniyorsunuzdur :))
beyaz eşyalarımızı da almaya başladık, çamaşır ve bulaşık makinesini aldık ilk olarak. hep gri istiyordum ama mutfağım kırmızı ve beyaz ağırlıklı olunca beyaz daha hoş durur diye düşünüp beyaz aldık.
behiç ak rakı bardaklarından niişanlımla bana aldım sadece, bir karaf 2 bardak seti.
bookshop kupa ve tabaktan da sadece nişanlımla bana aldım, bu iki seti de 6lı yapmayı düşünmüyorum. çünkü başka kupa ve rakı bardaklarım da var ama bir yanım da acaba 6ya tamamlasammı diyor. siz ne dersiniz ?
bu arada resmini koyarken farkettim, ne kadar çok peçetelik almışım :)))

$bookshop kupa.jpg $bulaþýk makinersi.jpg Eki Görüntüle 942908 $behiç ak karaf.jpg $behiç ak keklik.jpg $behiç ak raký.jpg $sosluk.jpg $paris tepsi.jpg $ekmeklik.jpg $cam kepçe.jpg $bookskop tabak.jpg $kýrmýzý peçetelik.jpg $istanbul peçetelik.jpg

Topiğin hayırlı olsun canım :3:

Güle güle kullan aldıklarını hepsi çok güzel :16:

Eklentiler

• $7e73c4b9-f968-4693-99b8-bb13f1295b07.jpg
    $7e73c4b9-f968-4693-99b8-bb13f1295b07.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $10491_buyuk_zoom.jpg
    $10491_buyuk_zoom.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $634772844111779844.jpg
    $634772844111779844.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 69
  • $damacana.jpg
    $damacana.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 75
  • $damacana sürahi.jpg
    $damacana sürahi.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 88
  • $dekoratif.jpg
    $dekoratif.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $EKMEK KIZARTMA.jpg
    $EKMEK KIZARTMA.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $english home.jpg
    $english home.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $kaya maya su.jpg
    $kaya maya su.jpg
    1,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $TUPPERWARE-SUPER-RONDO__28700445_0.jpg
    $TUPPERWARE-SUPER-RONDO__28700445_0.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 79
vuu dolu doluu çeyizler var burda güle güle kullan tatlımm

Ayyy üçünede bayıldım :nazar:

Çok teşekkür ederim canım :)) Bende çok heves ederek aldım ama korkuyorum ewe sığdıramayacağım diye :(( hem benim annem hem nişanlımın annesi bi dünya eşya almış e bide benim heves edip aldıklarım var. bakalım nasıl olacak..

Çok teşekkür ederim canım :)) Bende çok heves ederek aldım ama korkuyorum ewe sığdıramayacağım diye :(( hem benim annem hem nişanlımın annesi bi dünya eşya almış e bide benim heves edip aldıklarım var. bakalım nasıl olacak..

Aldıklarını çok beğendim güzel günlerde kullan inş. Sığdıramamak ve tıklım tıkışık bir ev benim de kabusum, hele ki şimdi ki günümüz daire koşullarında, ama bir taraftanda heves var dediğin gibi, bu yüzden birden yüklenmeme taraftarıyım, 2 tane mutfak setim var mesela, 3. modeli almam için ayılıp bayılacağım birşeyin olması lazım, nevresimim var şuan 4, annemin kendi aldıklarıyla toplam da 6-7 tane eder, başka beğeniyorum ama zaten var, bir de her gördüğümü alırsam işim iş deyip uzak duruyorum, en sonra bırakıyorum hani çok çok beğendiğim birşey olursa alırım diye.. :31:

Son düzenleme:
Aldıklarını çok beğendim güzel günlerde kullan inş. Sığdıramamak ve tıklım tıkışık bir ev benim de kabusum, hele ki şimdi ki günümüz daire koşullarında, ama bir taraftanda heves var dediğin gibi, bu yüzden birden yüklenmeme taraftarıyım, 2 tane mutfak setim var mesela, 3. modeli almam için ayılıp bayılacağım birşeyin olması lazım, nevresimim var şuan 4, annemin kendi aldıklarıyla toplam da 6-7 tane eder, başka beğeniyorum ama zaten var, bir de her gördüğümü alırsam işim iş deyip uzak duruyorum, en sonra bırakıyorum hani çok çok beğendiğim birşey olursa alırım diye.. :31:

beğenmene sevindim canım , bu arada kendine hakim olabildiğin için süpersin :) umarım bende senin gibi kendimi durdurmayı başarırım :) hem param boşa gitmesin istiyorum, kullanmayacağım şeyler almıyım istiyorum hemde gerçekten evde eşyalar üstüme üstüme gelmesin ferah olsun istiyorum. annelerin aldığı şeyler pek benim evkime uygun değill, ama onları kırmamak için mecbur onlarıda alıcam hal böyle olunca alışverişi abartmamam lazım..ben birde ikizler burcuyum o kadar kararsızım ki karar veremeyince hadi bunu da alayım şunu da alayım diyorum... yandım yani...

çok beğeniyorum çeyizinii :46: bende nişan masrafı yapıcam diye çıkamadım alışverişe henüz ama bime haftaya cuma gümüş kaplama tepsi gelicekmiş 2 li hemde fiyatıda çok uygun :51:

Back