Gevezenın ceyızleri

Hepsi çok güzel canım Aşkla kullanın inşallah

Çok teşekkür ederim canım ,daha güzelleri senin olsun :)
çeyiz resimlerime devam ediyorum çok sevdim bu çeyiz işini ben :) ama ilk sayfa nasıl güncelleniyor bulamadım burdan ekliyorum o yüzden.
bu cicilerin çoğu evmanyadan , can & canan kaşıklarım nehirden, mutfağım kırmızı olduğu için bulaşıklığımı da kırmızı aldım. Kırmızı kavanozlarım en sevdiklerimden :) Ufak cupcakeleri ise markafoniden almıştım. nihalem english home. aldığım yerleri yazıyorum ki merak eden almak isteyen olursa bir yardımım dokunsun :)

Eki Görüntüle 937303

Eklentiler

• $blender.jpeg
    15,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $bulaþýklýðým.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $tatlý çatalý.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 54

Teşekkür ederim canım benim

Yine almışsın güzellikleri

Canım aramıza hoşgeldin, topiğin hayırlı olsun. herşey çok güzel güle güle kullan

Çok teşekkür ederim canım, sizleri görüp özendim bende topik açayım dedim :) aldıklarımın resmini de fırsat buldukça koyacağım, hem böylece hep birlikte eksiklerimi de görmüş oluruz :)

çok tatlı şeyler almışsın canım güle güle kullann:)

Çok güzel canım çeyizlerin...

Özellikle can&canan kaşıklarının fotosu çok iyimiş benim çektiğim fotoğraf da

Yok tatlım ne sorun olcak

Nescafe kaşıkları benim ki senin ki çay mı yok nescafe mi canım

benimkilerde nescafe kaşığı canım :) nişanlım da bende kahve delisiyiz zaten :) çay kaşığı olarak da şunları aldım, camları kesin bir iki kullanmada kırarım gerçi ama .)) camların kırmızısını ve yeşilini aldım. aldığım ve kolilerde olan o kadar çok şey varki boyle aklıma geldikçe resmini internetten bakıp koyuyorum.

Çok güzeller canım... Sakar gelin olarak hepimiz geçeceğiz o günlerden Nescafe kaşığı almakla iyi etmişsin

Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah...

Çok güzeller canım... Sakar gelin olarak hepimiz geçeceğiz o günlerden Nescafe kaşığı almakla iyi etmişsin

Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah...

:)) çok merak ediyorum zaten neler bekleyecek bizi:) Teşekkür ederim canım, inşallah hepimizin çok ama çok mutlu günleri olur..22 hazirana gün aldık bizde, umarım yetiştiririm herşeyi.

resim eklemeye başlayınca insan dayanamıyor diğer aldıklarının da resmini eklemek istiyormuş ya...bunlarda aldığım diğer şeyler..resimlerini internetten bulabildiğim kadarıyla..
pembe rengi çok sevdiğim için evim belli olmadan aldığım herşey pembeye yönelikti. ama mutfağımın kırmızı olduğunu öğrenince artık kırmızı ağırlıklı almaya çalışıyorum.
Eki Görüntüle 941125 Eki Görüntüle 941123 Eki Görüntüle 941120

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…