GERİLİM BAŞ AĞRISI / ANKSİYETE / DEPRESYON

Peki başka bi tedavi dusunuyomusunuz.saglik anksiyetesi icinmi yoksa uçak korkusu icinmi bu tedaviler anlamadim
Uçak korkusu için sembolik bir ücret karşılığı yaptırmıştım. Bir doktora çalışması için. EMDR ile o zaman tanıştım. Sonra benim sağlık anksiyetemin temeline inilir belki diye EMDR ile çalışabileceğim bir psikolog buldum. Onlar düzenli seanslar aldım. İlk calistigim psikolog ile daha etkili oldu sanki. Başka tedavi bilmiyorum şu an. Psikiyatristimle bir goruseyim. İlacı bıraktırirssa nasıl olurum falan ona bir bakayım.

Cok gecmis olsun, romotolojiyede muane olmanizi oneririm. Benzer rahatsizligi bende cektim, siddetli bas agrisi ve hic bir migren tedavisi etki etmedi, akapuntur da dahil , gozlerime kadar vuruyordu ve yataktan cikmak istek
Enfeksiyon yuksek cikmis demissiniz, bir tedavi oldunuzmu buna baglinolabilir. Bende benzer durumu uzun sure cektim, cok ilginc ama romatizma teshisi konuldu ve ilaclari kullaninca duzeldi. Oyle hemen gecmiyor ika ilaclar ile yavas yavas duzeldi ve 3 ayda gecti. Acil sifalar diliyorum

Peki ilaç tedavisi iyi geldi mi size.yan etki aldınız mı.neden bırakmak istediniz ilaci

Peki ilaç tedavisi iyi geldi mi size.yan etki aldınız mı.neden bırakmak istediniz ilaci
Tabii ilaçsız daha kötüyüm. Doktorum 6 aydan fazka kullanmayı doğru bulmuyor. Benim baya oldu belki 2 yıl olmuştur. Biraz düzensiz de kullandım. Düzenli kullanıyorum bahadır en son sıkıntılar devam ettiği için biraz daha devam et demişti. Kontrole bir türlü gidemedim bu hafta gitcem inşallah

Aslında doktorlar en az 6ay devam edilmeli diyor sizin ki tersini demiş.Allah kalıcı acil şifalar versin hepimize.git bakalım ne diyecek bu sefer

İlaç size pozitif yönde ne katkısı oldu.dusuncelerin azalmasında mi yoksa fiziksel sikintilarin azalmasında mi

Şu anda ne durumda olduğunuzu merak ediyorum

Sizinle özel olarak konuşma şansım varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…