Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3 açma sakın kapıyı tıklar tıklar gider obenimkiler geldi kapıyı tıklatıyor ben açmıyrum ama nereye kadar giderse bakem kim kazanacak
kızlar ben rahat olmaya çalışıyorum hani hamileysem çok sevinicem elbette ama değilsede napalim hayırlısı böyleymiş derim...
hiçbir adet dönemimde benim göğüslerim ne ağrır ne de şişer..adet dönemimde sadece sancı çekerim ilk gün o kadar ... daha önce hamilelik yaşadığım için biliyorum.. hamile kaldığımda göğüslerim şişti ve ağrımıştı... hani heveslenmek istemiyorum ama göğüslerim nerdeyse 2 , 3 gündür şiş ve dokununca çok ağrıyo,göğüslerimin koltuk altına yakın kısımları inanılmaz ağrıyo... ne bileyim küçük bi umut işte acaba diyorum... göğüslerin ağrımasının başka nedenleri olabilirmi sizce?
ay inşallah ama sancılarım artmaya başlada nekadar dayanabilirim bilmiyom kasıklarım yerinden çıktı çıkacak o derece
herşey olaiblir benimde geçen ay aynı durum oldu işallahki yerleşme kanamasıdır :Saruboceq: ama farklı şeylerde olabilir üşütme gibi5 şubat benimde arkadaşlar,kasık ağrılarım çok erken başladı ama ayın 27,sinde cok minik bi pembe kan geldi,bunuda anlayamadım sizce neden olabilir...
aynen bende erken adet olcam gibi geliyobir tarafım test yapmayı istiyor bir tarafım da test yapıpta o tek çizgiyi görmeye dayanabilecekmisin diyor ne yapacam bilmiyorum ama bu gün olmazsan yarın kesin adet olurum gibime geliyor
üzülme canım bende geri sayıp kendimi kandırıyorum iştee :çok üzgünüm:ben hastalandım kızlar sayım bitti....