Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim asıl işim sekreterlik ama her şey yapiyom bende görevimin ne olduğunu bilmiyom bebişim esnemekten başıma ağrılar girdi ya
nekadar kaldı gününe geçen ay ben epey bi kötüydüm meğer üşütmüşüm bende öyle sandım
burdayım kızlar, ama niyeyse hiç heyecanlı değilim. sadece gebeliğe değil hormonlara da bakıyorlarmış o yüzden geç çıkıyormuş 5 te arıycam bakalım??? ama tabi gerildim biraz
senin yerine biz heyecan yaptık valla delikafadulden
canım benim 2 yıldır her ay aynı şeyleri yaşadığım için belki, insan kahroluyor senağlama
o yüzden fazla ümitlenmekte istemiyorum. hayırlısı olsun bakalım 5 te arayacağım ya hamileyim ya değilim bakalım.fazla kaptırmak istemiyorum kendimi ama elimde de değil :1no2:
yapacak başka birşey yok malesef sabredicez.allah hayırlısını versin ve duayı eksik etmiycez allah yardımcımız olsun inşallah fazla beklemeyiz
canım umarım mutlu haberler alırsın...
bende test sonucumu alamadım,ablam almıştı bana tlf la bilgi vermişti sonuçlar pozitif demişti..inanamamıştım,test yanlıştır diyodum.. ben test yaptırınca dediğin gibi hiç bişey hissedememiştim yaa nasıl bir duygudur...(ama sevincim 1 gün sürdü bebeğim düştü,5 haftalıkken)
tekrar tekrar dualar sana canım..hayırlı haberlerini alırız inşallah
canım umarım mutlu haberler alırsın...
bende test sonucumu alamadım,ablam almıştı bana tlf la bilgi vermişti sonuçlar pozitif demişti..inanamamıştım,test yanlıştır diyodum.. ben test yaptırınca dediğin gibi hiç bişey hissedememiştim yaa nasıl bir duygudur...(ama sevincim 1 gün sürdü bebeğim düştü,5 haftalıkken)
tekrar tekrar dualar sana canım..hayırlı haberlerini alırız inşallah
Canım benim başın sağolsun magıc haberini bekliyoruz bulcuk bende öyle kaptırmayım diyorum ama olmuyor işte hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bol bol dua et