selam benım bır sorum var hamıle kalmak ıstemıyorum ve geri cekme yontemını uyguluyoruz , ılıskı bıttıkten sorna yatar pozısyonda kalmıyorum ve anında kalkıp idrarımı yapıyoırum cunku ıdrar sperm ı oldurur dıye bılıyorum ayrıyetten yumurtlama zamanında ılıskıye gırmıyoruz bu saydıklarımın hepsını yumurtlama zamanı dısında yapıyoruz , bır bosalma olmasada zevk suyunda bulunan az sayıdakı spermlerı ıdrar yaparak oldurmeye calısıyorum hamılelık ıhıtmalını en aza ındırmek ıcın ksıaca ve yatar pozısyodna durmuyorum kı derıne ınmesın eger sperm varsa dıye... sızce yaptklarım dogrumu ? hap kullanmak ıstemıyorum prezervatıf ıle zevk almıyoruz..
tesekkur ederım..
İdrarın çıktığı yerle spermin girdiği yer aynı değil bunu biliyorsun di mi?
İdrar vajene temas etmeden çıkar, anti-sperm etkisi olsa bile vajenle ilişiği olmadığı için koruyucu bi yöntem olamaz.
Hamile kalmak istemiyorsan işini şansa bırakmamalısın. Yaptığın hiç doğru bir şey değil. Muhakkak modern doğum kontrol yöntemlerine başvurman gerekli. Bende hamile kalmak istemiyorum,evli değiliz henüz + evlendikten sonra da bir süre, gerekli şartları sağlamadan bebiş düşünmüyoruz. İlk ay prezervatif ile korunduk ama ne ben nede eşim rahat edemedik.. Doktora gittim 2 aydır hap ile korunuyorum.
hap bunyeme zararlı o yuzden kullanmıyorum.. =) ama idrar ın spermi öldürücü etkisi olduğuna emınım hatta kolay hamıle kalmak ıcın ilişkiden sonra idrar yapmayın der doktorlar..
İdrarın çıktığı yerle spermin girdiği yer aynı değil bunu biliyorsun di mi?
İdrar vajene temas etmeden çıkar, anti-sperm etkisi olsa bile vajenle ilişiği olmadığı için koruyucu bi yöntem olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?