Şifamızı bulabilmemiz dileğiyle. Bişeyleri kabul etmiyoruz ve hala direniyoruz demek.
Beden kayıt tutuyor ve bu kaydı dışarı atıyor rüya, hastalık, yara bere, vurma çarpma vs.durumlarıyla. Burada alıp kabul etmediğimiz ve kendimizce de doğru bulmadığımız bir şey var demek. -Burada göremediğim ancak doğru olan nedir?
Ben neden yaşadığımı biliyorum, direnç gösterdiğim bir durumu kabullenmeye çalışıyorum 1 haftadır. Kendimi "görünmez" olarak etiketlediğim bir ortamda " neden" sorusuyla birlikte kilitledim. Ve direnç gösterdim "olamaz" diye. Kolay olmuyor her şey ama bir süreç bu. Daha iyi olabilir biliyor ve inanıyorum.
Birşey anlatayım size daha önce yazmış olabilirim de affedin;
Kardeşim yurtdışından döndüğünde vucudunda dökülmeler ve kızarıklıklar oluşmaya başlamıştı. Ürtiker dediler onu dediler bunu dediler, ilaç krem vs. Bir kaç farklı doktor ve hastaneye gitti velev ki bir çare olmadı. Öyle ilginç ki bir anda konuşurken jilet izi gibi alnında boynunda kızarıklık oluşuyor sonra silinip gidiyor. Kaşınıyor vs. Tabi hep bir umut gidip geri dönüyor derken, durdum;
-Ne zaman kaşınmaya ya da bu kızarıklık oluşmaya başlıyor dikkat ettin mi hiç dedim?
Bilmem dedi. Bir anda oluyor.. Bir anda olan şey "sonuçtur". Onun öncesi var, benim bakış açımda yurtdışındaki rahatlığı, eğlenceyi ve keyfi burada bulamamış olmasına bedeninin tepki verdiğiydi.
O günden sonra dikkat etmiş "ne oluyor ya da ne düşünüyor da bu kaşıntı ve iz baş gösteriyor" Ve bir süre sonra hiçbir şey kalmadı. Ne kaşıntı ne iz ne başka şey. Şükürler olsun. Çok enteresan di mi? Kendini yakalamak önemli. Ben 1 hafta öncesinde dedim ki " dur bakalım bu direnç benden nasıl çıkacak". Çıktı da!
Bundan daha iyi nasıl olur? Umutsuzluk yok , yarınlar da yarınlar da mutluluk var
Akşam güzel bir duş alıp, patiklerimi giyip keyif yapıcam zaten az kaldı. Durumlar şuan böyle.
Sevgilerimle.