- 5 Ağustos 2008
- 812
- 1.107
Bildirimi görünce bir an için, zerema sandım seni heyecanlandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirimi görünce bir an için, zerema sandım seni heyecanlandim
:):):)İnanılmaz bir döngünün içindeyim. Hayatım boyunca olmadığım kadar mutlu ve huzurlu. Herşey olabilirmiş gibi, imkansız yokmuş gibi. Aslında bunların her biri birer bakış açısı, yargı, çeldiriciymiş kendi içimde. Herşey olması gerektiği gibi.
-Bundan daha iyi nasıl olur?
Derin bir nefes. Evet!
Sakin ol ve anda kal. İnsanın aklı ya geçmişe ya geleceğe gidiyor. Kimse anda kalmıyor. En büyük zarar da burda. Kendinizi sevin, hayatı sevilebilir kılın. Hepimiz biriciğiz bu hayatın.
Pinkpotter öyle mutlu oldum ki Umarım iyisindir ve herşey yolundadır
Çiçek gibi bir günden selamlar. Ofisteyim. Evde sıkıldım işlerimi halledeyim dedim geldim. Dingin ve sakin bir süreç çok şükür. Dün saçlarımı boyadım. Göz kapağım işlemden sonra daha açıldı makyaj yaparken daha güzel görünüyor. Birşey oldu bi havam değişti gibi. Bilemiyorum kızlar.. İki gündür bu videoyu yapıyorum eft tekniği ile. Çok güzel anlatmış ifade etmiş. Katkısına şükran duyuyorum. Bir çok olumlama yapıp sonuç alamayanlar için de ders niteliğinde dilerim katkı olsun sizlere de.
Önce korkuyla, kendimizi dövme haliyle yüzleşip akabinde istediğimizi dileyelim. Herşey kabulden geçiyor.
Bundan daha iyi nasıl olur? Kolaylık neşeyle başka neler mümkün?