- 5 Ağustos 2008
- 812
- 1.107
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba şuan nasılsınız merak ettiminciitanesi iyi ki varsınız. Kalben, bir ropörtajında; yabancı birinin merhametine muhtacım, diyordu. Şuan tam olarak ihtiyacım olan buymuş. Var olun
Sizin hoşuma giden haliniz hayattan güzel şeyler bekliyor ve onlar size doğru geliyor yada gelen güzel şeyleri hissediyorsunuz bu durum inş bana da örnek olur hep iyi hissetmeniz dileğiyleHaftaiçinde onca maliyete sebep oluyor bu eğitim ve seanslar ama istediğim gibi ilerlemiyor diye hayıflanırken, linkedln'de bi paylaşım gördüm. Diyor ki boşverin altını, doları en iyi yatırım kendinize yaptığınız yatırım. Dedim bingo! Sonra ofiste çalışırken (15 Temmuzdu) dedim ki cilt bakımı için tatil öncesi yenileneyim. Yazdım güzellik merkezine kampanya var mı şuan diye. Normalde kontenjan dolu ama sizi kırmayalım dediler. Ödemeyi yaptım. Şimdi yeni post paylaşmışlar instagramdan 750 TL kardayım. Bundan daha iyi nasıl olur.
Enerjiyi takip ediyorum aslında. Kulak veriyorum kendime. 13 Temmuzda çalıştık. Sabah ofise gelirken bir karga yerden taş aldı uçtu sokak lambasının tepesine kondu. Baktım böyle dedim ki" acaba sen bunları kime atacaksın da topluyosun." Mesai bitti cafeye geçtik. Dışarda oturuyoruz. Çok geçmedi bir anda tepeden taş fırladı 4-5 tane. Herkes şok oldu. Noluyor diye. Dedim korkmayın kargalar fırlatıyor. Bi anda herkes aynı yöne baktı. Karga gururla duruyor jfkjjfhjkjhhjjsdhfhf çok komikti ama kimse yara almadı Allahtan. Hınzır şeyler
Böyle işte. Şimdi arkadaşlarla öğle arası kahveye inicem. Hava mis. Duygum baki şuan. Ama gerçekten bundan daha iyi nasıl olur? Bakalım görelim .
Sevgiler.