• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geri dönen sevgilimle baska sorunlar yasiyoruz,mutlu olamadik bir türlü:(

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.130
1.075
333
36
merhaba arkadaslar

daha önce bir konu acmistim okuyanlariniz bilir.uzun süren bir iliskinin ardindan 3 aylik bir ayrilik yasayip,yil basinda yeniden barismistik.ama bir türlü rayina oturtamadik iliskiyi.benim sikayetci oldugum seyleri tek tek düzeltmeye calismis,simdi daha dikkatli davraniyor.ben ise sevgilim önceden böyle degildi simdi neden böyle,neden degisti,yoksa beni eskisi gibi sevmiyor diye mi düsünüp kendi kendimi yiyip bitiriyorum.bazen dayanamayip sitem ediyorum,sen benim böyle olmami istedin bende senin istedigin gibi davraniyorum daha ne istiyosun diyo.neyse bunu gecelim,belki de benim kuruntularimdir.

asil önemli sebep cok farkli.daha önce de söyledigim gibi sevgilim,en yakin arkadasimin kuzeniydi.simdi sembolik birer isim kullanicam ki anlatirken karisiklik olmasin.
sevgilim:ahmet
sevgilimin erkek kardesi:mehmet
kuzenleri yani benim en yakin arkadasim:ayse
ayse benim liseden arkadasim.lise dönemlerinde hep mehmet den bahsederdi.mehmetin kendisine ilgisi oldugunu söylerdi.ama baska sehirlerde yasiyorlar arada 8-9 saat gibi bir mesafe var.o dönemde arkadasimin hayatinda baska biri vardi,mehmet de baska bir kizla evlendi.ama evlendiginden beri karisini hic sevmemis,sanirim ayseye inat böyle bir evlilik yapmis.evlendikten sonra uzun süre ayse ve mehmet görüsmediler.iki aile arasinda da biraz sogukluk vardi,sadece telefonla görüsüyorlardi ama gidip gelme yoktu.bunun üzerine ben ahmetle görüsmeye basladim ve ne olduysa 1 sene sonra ayse ve mehmet yeniden görüsmeye basladilar.mehmet bu arada hala evli ama karisinin hic biseyden haberi yok.mehmet evden cikip gidiyor telefonu kapatiyor kimse ulasamiyor,ayse ile gününü gün ediyor.aysenin ailesinin de bu iliskiden haberi var ve onayliyorlar.cünkü mehmetlerin maddi durumu cok iyi ve bu aysenin ailesi icin cok önemli.sonra bu tatil olayini mehmetin esi ögreniyor ve evi terkedip gidiyor,bosanmaya karar veriyor.böylece mehmetin ailesi de her seyi ögreniyor.bende cok sey ögreniyorum,meger en yakin arkadasim dedigim kisiyi hic tanimamisim.mehmetin babasi bu iliskiye kesinlikle karsi cikiyor.görüsmemeleri icin de elinden geleni yapiyor.ben sahidim bunlara.ama anneleri cok ilginc bir kadin ve en basindan beri o kadina hic güvenemiyorum.eminim ki bu iliskiyi onayliyor ama kocasindan korkusuna belli edemiyor.bu arada mahkeme hala sürüyor ama bosanma gerceklesmedi.cünkü baba bosanmalarini istemiyor.bir sekilde engelliyor,biliyor ki bosanma gerceklesirse mehmet ayse ile evlenecek.karsi cikmalarinin da cok gecerli sebepleri var.biz 3 ay boyunca erkek arkadasimla ayriyken ben her seyi cok düsündüm,bu aile ile gecinemem dedim hep.erkek arkadasim yeniden barismak istediginde ise 3 gün boyunca hep bu konulari konustuk.ben dedim ki bu sekilde bi olayi benim ailem kabul etmez.her ailede hata yapan kisiler olabilir bunu kabul ediyorum ama önemli olan ailedeki cogunlugun olaya verdigi tepkidir.ben insanlari bazi olaylara verdikleri tepkilere göre degerlendiririm.simdi olaya bakiyorum.sadece ahmet ve babasi karsi.ama annesinin akrabalari hic karsi degil.mehmet daha esinden bosanmamis ama annesinin akrabalari nisan dügün planlari yapiyor.ve ben bu aile ile ömür boyu akraba olucam bu insanlarin yüzüne bakicam.bu benim icin kabul edilemez bisey.bu derece genis insanlara tahammülüm yok benim.ama erkek arkadasim bana söyle söyledi.biz kesinlikle ayseyi kabul etmiyoruz ve kesinlikle evlenmelerini istemiyoruz,annem de babam da karsi.annem ayseler yüzünden psikolojik tedavi görüyor.bende biraz yumusadim ve biz yeniden basladik.gecen pazar liseden bir arkadasimizin nisani oldu ve aysede oradaydi.resim cekilirken bir cok karede ikimizde variz.bu resimleri facebook da paylasmislar benim profilimde de görünüyor.erkek arkadasim resimlere bakarken annesi de yanina geliyor resimlere bakiyor ve ayse ile ikimizin oldugu kareyi görünce iki elti yan yana diye yorum yapiyor.ben bunu duyunca küplere bindim.bir anne oglu daha bosanmadan nasil böyle bir espiri yapabilir,bu nasil bir mide nasil bir genislik? bunun üzerine sabaha kadar kavga ettik.annen onlar yüzünden psikolojik tedavi görüyorsa nasil böyle bir espiri yapabilir dedim.yani istemeyen insan böyle bir saka yapamaz.bunu söylemeye dili varmaz ki daha oglu bosanmamis yani.
ben o insanla hala arkadaslik ediyorsam bir sebebi var.kendisiyle bir cok ortak arkadasimiz var ve ben onunla arkadasligimi bitirirsem hepsi sebebini soracak.ben bu durumu acikladigimda dedikodu yapmis gibi olucam.cünkü suan kuzeniyle olan iliskisini herkesten gizliyor.o yüzden bende bekliyorum,iliskisi ortaya ciktiginda herkes ne oldugunu gördügünde ben onu da hayatimdan cikaricam zaten.hayatimda bu derece yüzsüz gurursuz insanlar görmedim ben.istenmedikleri halde hala bu iliskiyi devam ettirip onayliyorlar.
erkek arkadasim da hala annesinin espiri yaptigini söyleyip annesini savunuyor.ben sizi artik hayatimda istemiyorum dedim ve ayrildim.2 gündür konusmuyorum hic bir sekilde.sizce cok mu abartmisim? ama buraya yazamadigim o kadar cok ayrinti var ki.ben o insanlarla ayni aileden olmak istemiyorum...
sevgilimi seviyorum ama kabul edemeyecegim seyler var...
sizce ne yapmaliyim? siz böyle bir durumda ne yapardiniz?

Canim önceki konunu biliyorum yorum da yapmistim zaten öncelikle hayirli olsun barismissiniz. Sevgilinin annesinin daha simdiden nisan dügün muhabbetlrine girmesi cok cok yanlis. Adam daha bosanmamis ki ne nisani ne dügünü yani. Ama öte yandan sevgilin ve babasi istemiyorsa kolay kolay evlenebileceklerini sanmiyorum. Düsündüklerinde sonuna kadar haklisin ama sonucta sirf bu yüzden sevgilinden ayrilamazsin yanlis olur. Bekle bakalim zaman ne getirecek, gercekten evlenecekler mi, ne olacak..

Canim önceki konunu biliyorum yorum da yapmistim zaten öncelikle hayirli olsun barismissiniz. Sevgilinin annesinin daha simdiden nisan dügün muhabbetlrine girmesi cok cok yanlis. Adam daha bosanmamis ki ne nisani ne dügünü yani. Ama öte yandan sevgilin ve babasi istemiyorsa kolay kolay evlenebileceklerini sanmiyorum. Düsündüklerinde sonuna kadar haklisin ama sonucta sirf bu yüzden sevgilinden ayrilamazsin yanlis olur. Bekle bakalim zaman ne getirecek, gercekten evlenecekler mi, ne olacak..

bende seni hatirliyorum canim,o üzüntülü günlerim de cok destek olmustunuz bana.
dedim ya anlatamadigim o kadar cok ayrinti var ki.söyle söyliyim:erkek arkadasimin babasi cok ileri görüslü,akilli mantikli bir insan.ama bu iliskiye engel olmak icin oglunu hocalara bile götürdü,gerisini sen hesapla.hic yapmayacagi seyler yapti,cok seyden medet umdu.

ama gel gör ki karsi taraf yüzsüz.sana sunu soruyorum.birlikte oldugun kisinin babasi kalkip evinize kadar gelse,ben kizinizi istemiyorum,oglumla gelinimi baristiricam bosanmayacaklar.ama bosansalar bile ben gelinimi ölene kadar bakicam ve eger oglum gidip baskasiyla evlenirse de gitsin evlensin ne hali varsa görsün derse sen ve ailen bu durum karsisinda ne yaparsiniz? iste bu insanlar bu sözleri bile umursamadan hala yüzsüzce devam edebiliyor. ayse dedigim kisi suan da nisan planlari yapiyor.seneye nisanlanmayi planliyor ve utanmadan bana bunlari anlatabiliyor.

Sorun ustune sorun eklenmis. Bu tarz konulari okudugumda eski sevgilimi hala severken onunla barismak icin bi cabaya girmedigim icin seviniyorum. Cidden de bi iliski bitiyorsa, bitmesi gerektigindendir.

Kabul edemiyorsan ayrilacaksin..

Sorun ustune sorun eklenmis. Bu tarz konulari okudugumda eski sevgilimi hala severken onunla barismak icin bi cabaya girmedigim icin seviniyorum. Cidden de bi iliski bitiyorsa, bitmesi gerektigindendir.

Kabul edemiyorsan ayrilacaksin..

bende barismak icin bir caba sarfemedim,olayi akisina biraktim sabrettim bekledim ve döndügüne sevinemedim bile.

bende seni hatirliyorum canim,o üzüntülü günlerim de cok destek olmustunuz bana.
dedim ya anlatamadigim o kadar cok ayrinti var ki.söyle söyliyim:erkek arkadasimin babasi cok ileri görüslü,akilli mantikli bir insan.ama bu iliskiye engel olmak icin oglunu hocalara bile götürdü,gerisini sen hesapla.hic yapmayacagi seyler yapti,cok seyden medet umdu.

ama gel gör ki karsi taraf yüzsüz.sana sunu soruyorum.birlikte oldugun kisinin babasi kalkip evinize kadar gelse,ben kizinizi istemiyorum,oglumla gelinimi baristiricam bosanmayacaklar.ama bosansalar bile ben gelinimi ölene kadar bakicam ve eger oglum gidip baskasiyla evlenirse de gitsin evlensin ne hali varsa görsün derse sen ve ailen bu durum karsisinda ne yaparsiniz? iste bu insanlar bu sözleri bile umursamadan hala yüzsüzce devam edebiliyor. ayse dedigim kisi suan da nisan planlari yapiyor.seneye nisanlanmayi planliyor ve utanmadan bana bunlari anlatabiliyor.

Ama bir de su var canim. Kayinvalideler icin ogullari her zaman vazgecilmezdir. Onlar icin oglu ne derse odur. Sanirim senin kayinvaliden de oglunun istedigini yerine getirip onu mutlu etmek istiyor. Veya önceki geliniyle hic anlasamamis oldugundan onunla bosanmasini istiyor da olabilir.
Ama yine de yaptigi hos sey degil tabii ki cok yanlis. Sen bu süre zarfinda kayinvalidenle cok görüsmemeye calis bence..

Ama bir de su var canim. Kayinvalideler icin ogullari her zaman vazgecilmezdir. Onlar icin oglu ne derse odur. Sanirim senin kayinvaliden de oglunun istedigini yerine getirip onu mutlu etmek istiyor. Veya önceki geliniyle hic anlasamamis oldugundan onunla bosanmasini istiyor da olabilir.
Ama yine de yaptigi hos sey degil tabii ki cok yanlis. Sen bu süre zarfinda kayinvalidenle cok görüsmemeye calis bence..

ben ailesiyle hic bir sekilde görüsmedim bu zamana kadar.arada ciddi biseyler olana kadar görüsmeyi de düsünmüyordum.

ayseye sunu sordum.seni hic bi sekilde istemiyolar,evine kadar gelip istemedigini belirtti babasi,buna ragmen nasil evlilik plani yapabiliyosun.istemeye bile gelmiycekler nasil bi evlilik yapicaksin bu sekilde?

o da diyor ki bana mehmet gelip hadi evlenelim dedigin de ona diyecegim ki bu sekilde evlilik olmaz,önce ailen gelip beni isteyecek.gelmezlerse de mehmetle birbirlerine girsinler diyor. mehmet de kafasina koydugunu yapan bir cocuk.bu zamana kadar hic ailesini dinlemedi.babasi cok sert otoriter bir adam oldugu halde o hic dinlemez evden günlerce kaybolup ayseyle disarda bir yerlerde kaliyordu.

Ahmetin huyunu suyunu seviyormusun? Seviyorsan abisinin ve aysenin olayinin disinda tut kendini.
Onlarin yasadiklari senin iliskini etkilememeli.

Ahmetin huyunu suyunu seviyormusun? Seviyorsan abisinin ve aysenin olayinin disinda tut kendini.
Onlarin yasadiklari senin iliskini etkilememeli.

haklisin ama ben evlenecegim kisi kadar ailesine de cok önem veriyorum.sonucta ömrümü o insanlarla geciricem.ailesi ailem,akrabalari da akrabam olucak.bu nedenle olaylar beni cok fazla etkiliyor.üstelik annesinin tutumu normal degil bana göre.bir anne bu kadar genis düsünmemeli.gelini her ne kadar kötü bile olsa ki kizin bir sucu da yok yani oglu tutturmus evlenicem diye evlenmis,sonda da istememis ama daha bosanmamislar.buna ragmen bir anne nasil böyle rahat olabilir.

eger anne baba sonuna kadar karsi ciksa buna ragmen evlenseler o zaman zaten umrumda olmaz ben kendi evliligime bakarim,onlarla görüsmeyiz olur biter.ama ailenin onayiyla evlenirlerse resmen ayni ailede olucaz bunu kabul edemiyorum.

en cok canimi sikan da erkek arkadasimin körü körüne annesini savunmasi.espiri yapti büyütme diyip duruyor.

yavrum benim çok doğru bir karar vermişsin sakın fikrini değiştirme. tebrik ediyorum. Eş seçerken, eşinin ailesine de dikkat etmen gerekir. Eşinin ailesini sevemezsen, o çocukla zaten her zaman bir şekilde anlaşmazlıklar çıkar. Bu ortamda böyle bir ilişki normal karşılanmışsa, o çocuk bile seni aldatabilme potansiyeline sahip.

yavrum benim çok doğru bir karar vermişsin sakın fikrini değiştirme. tebrik ediyorum. Eş seçerken, eşinin ailesine de dikkat etmen gerekir. Eşinin ailesini sevemezsen, o çocukla zaten her zaman bir şekilde anlaşmazlıklar çıkar. Bu ortamda böyle bir ilişki normal karşılanmışsa, o çocuk bile seni aldatabilme potansiyeline sahip.

erkek arkadasim bu iliskiye en basindan beri karsi ve suan ne kuzeniyle ne de teyzeleriyle görüsmüyor. hic birini istemiyor. isin kötüsü cocugu sevgilime karsi öyle bir doldurmuslar ki suan cocuk abisiyle yani sevgilimle de mesafeli.hatta hic konusmuyordu ama simdi askere gitti sadece parasi bittiginde ariyor.baska türlü telefonlarina bile cevap vermiyor.oysa ki abisine karsi o kadar saygili bir cocuktu ki babasindan cok abisine saygi duyar cok severdi,beni de cok severdi.hep arar sorardi.abimle ilgili bir sorun varsa konusalim derdi.simdi numarasini degistirmis,beni de abisini de faceden silmis.

yani o kadar karisik ki olay.diger yandan en yakin arkadasim dedigim insan beni o kadar kiskaniyor ki.zaten cevremizde bu olaylari bilen bir cok kisi o kiz seni kiskandigi icin mehmetle görüsmeye basladi diyor.yani sen ahmetle evleneceksin diye o da mehmetle evlenmeye karar verdi diyor.biz ahmetle nereye gitsek,bir bakiyoruz bir süre sonra onlar da ayni yere gidiyor.ahmet bana ne olsa bakiyorum bir süre sonra mehmet de aynisini ayseye almis.mehmet benim giyim tarzimi da begenirdi ama ayse daha spor giyinirdi.hatta ne yalan söyliyim bi tarzi bile yoktu sacma sapan giyinirdi.simdi mehmet benim tarzimi begeniyor diye ben ne alirsam aynisindan aliyor.gecen gün beni senin cantacina götür dedi götürdüm,resmen benim cantamin aynisindan alacakti.aynisindan almayacaksin herhalde dimi dedim.sonra ayni modelin farkli bir rengini aldi.ailesi de beni cok kiskaniyor.ben ne yaparsam ayseyi de ona yönlendiriyorlar.benim ahmetle iliskim yokken de kizlarina beni hep örnek gösterirlerdi zaten.

ahmet de onlarin gözünde cok düzgün,4-4 lük biri.meslegi olsun kisiligi olsun bütün sülalede takdir edilen biri.simdi ahmet ve benim evlenecegim fikri onlari iyice cilgina cevirdi.kiskancliktan ne yapacaklarini bilmiyorlar.cünkü mehmet abisinin tam tersi,ne okudu ne de bir isi var.serseri gibi bütün gün gezip dolasir,baba parasiyla etrafa hava atar.ben bunlari bildigim halde hic kücümsemedim sesimi cikarmadim elestirmedim.ama ayse gözümün icine baka baka gelip ahmeti kötüler kendi sevgilisini över bana.kompleksten kaynaklandigini düsünüp sesimi cikarmiyorum yine de.susmaktan bi hal oldum.nereye kadar sabredicem bilmiyorum.

Diğer konuna baya bir yorum yapmıştım :)
Yaşanan olay çok kötü ve bu olayı en yakını kardeşinin yapması da çok kötü ama sen böyle her zorlukta bırakmamalıydın sevgilini onun kişisel bir suçu yok sonuçta..
Sadece annesini savunması kötü olmuş o annem de istemiyor dediğinde ben herşeyin farkındayım mesajını verseydin daha iyi olurdu bence..Sen ahmetle bir ömür geçireceğine inanıyorsan biraz yanında durmalısın.. Böyle yaptıkça barışsanız bile o senin için nasıl olsa bitecek zırt pırtta ayrılıyor ben düzelsemde düzelmesemde diyerek hepten koyverebilir bazı şeyleri..

Diğer konuna baya bir yorum yapmıştım :)
Yaşanan olay çok kötü ve bu olayı en yakını kardeşinin yapması da çok kötü ama sen böyle her zorlukta bırakmamalıydın sevgilini onun kişisel bir suçu yok sonuçta..
Sadece annesini savunması kötü olmuş o annem de istemiyor dediğinde ben herşeyin farkındayım mesajını verseydin daha iyi olurdu bence..Sen ahmetle bir ömür geçireceğine inanıyorsan biraz yanında durmalısın.. Böyle yaptıkça barışsanız bile o senin için nasıl olsa bitecek zırt pırtta ayrılıyor ben düzelsemde düzelmesemde diyerek hepten koyverebilir bazı şeyleri..

evet bir ara sizlerden yorum almadan hareket edemez hale gelmistim:) nerden nereye...

haklisin aslinda.evet onun bir sucu yok diyorum biraz yatisiyorum keske böyle yapmasaydim diyorum ama sonra yine sinirleniyorum ya nasil olur böyle bisey.annesini nasil savunur böyle bir durumda?

ben zaten annesinin böyle düsünmesine sasirmadim en basindan beri bekliyorum ondan böyle seyler ama yine de babasi asla kabul etmez diye icim rahatti.

simdi annesinin bu yorumundan sonra söyle düsündüm:aile icinde bu konu konusuldu ve baska bir cözümü olmadigi icin bu evliligi kabul etme karari aldilar.benim kesinlikle karsi oldugumu ve evlenmelerine müsade edilirse kendisiyle bir daha görüsmeyecegimi bildigi icin benden gizliyor bu karari.

bunu düsününce iyi yapmisim diyorum.cünkü ben bir ömür o insanlarla yasamak istemiyorum. annesinden hoslanmadigim halde yine annesi oldugu icin sesimi cikarmam ama o evlilige onay verildigi an ailesi hakkindaki düsüncem tamamen degisir.benim aile yapima uygun degil.

ve herkesin ailesi evladi icin her seyin en iyisi olsun diye ugrasir cirpinir,benim ailem de öyledir.bu sekilde insanlarla karsilasmayi ailem de haketmiyor.ailemi bu sekilde düsünen insanlarla karsi karsiya getirmeye de hakkim yok diye düsünüyorum.belki de cok ince düsünüyorum.benim yerimde olsa bir cok kisi mutlulugunu düsünür sevgilimle mutluysam gerisi önemli degil der ama ben öyle yapamiyorum iste :/

evet bir ara sizlerden yorum almadan hareket edemez hale gelmistim:) nerden nereye...

haklisin aslinda.evet onun bir sucu yok diyorum biraz yatisiyorum keske böyle yapmasaydim diyorum ama sonra yine sinirleniyorum ya nasil olur böyle bisey.annesini nasil savunur böyle bir durumda?

ben zaten annesinin böyle düsünmesine sasirmadim en basindan beri bekliyorum ondan böyle seyler ama yine de babasi asla kabul etmez diye icim rahatti.

simdi annesinin bu yorumundan sonra söyle düsündüm:aile icinde bu konu konusuldu ve baska bir cözümü olmadigi icin bu evliligi kabul etme karari aldilar.benim kesinlikle karsi oldugumu ve evlenmelerine müsade edilirse kendisiyle bir daha görüsmeyecegimi bildigi icin benden gizliyor bu karari.

bunu düsününce iyi yapmisim diyorum.cünkü ben bir ömür o insanlarla yasamak istemiyorum. annesinden hoslanmadigim halde yine annesi oldugu icin sesimi cikarmam ama o evlilige onay verildigi an ailesi hakkindaki düsüncem tamamen degisir.benim aile yapima uygun degil.

ve herkesin ailesi evladi icin her seyin en iyisi olsun diye ugrasir cirpinir,benim ailem de öyledir.bu sekilde insanlarla karsilasmayi ailem de haketmiyor.ailemi bu sekilde düsünen insanlarla karsi karsiya getirmeye de hakkim yok diye düsünüyorum.belki de cok ince düsünüyorum.benim yerimde olsa bir cok kisi mutlulugunu düsünür sevgilimle mutluysam gerisi önemli degil der ama ben öyle yapamiyorum iste :/

Oluyor bazen ne yapacağımızı bilemediğimiz,tıkandığımız zamanlar..İyiki kk var diyoruz hepimiz o zaman :)
Bak sen haklısın haksızsın demiyorum ama bu işte sevgilinin suçu yok diyorum.. Diğer yandan sevgilinin başına gelen seninde başına gelebilirdi bir de böyle düşün.. (Allah korusun tabi)
Ama eğer sen asla yapamam evlensek bile mutlu olamayız bu olay yüzünden diyorsan tabiki ayrılman en doğrusu olmuş..

Oluyor bazen ne yapacağımızı bilemediğimiz,tıkandığımız zamanlar..İyiki kk var diyoruz hepimiz o zaman :)
Bak sen haklısın haksızsın demiyorum ama bu işte sevgilinin suçu yok diyorum.. Diğer yandan sevgilinin başına gelen seninde başına gelebilirdi bir de böyle düşün.. (Allah korusun tabi)
Ama eğer sen asla yapamam evlensek bile mutlu olamayız bu olay yüzünden diyorsan tabiki ayrılman en doğrusu olmuş..

tabi ki daha kötüsü de basima gelebilirdi, bundan sonra gelmeyeceginin de garantisi yok.ben sadece ailesinin olaya verdigi tepkiyle ilgileniyorum.ve annesini bu derece korumasi sinirimi bozuyo.

annesi haksiz ve yanlis yapiyo buna ragmen annesini körü körüne savunuyo.

biraz önce dayanamdim mesaj attim.hala annenin espiri yaptigini mi iddia ediyosun dedim.evet espiriydi diyo.

anlıyorum aile konusuna önem veriyorsun ama ahmeti gerçekten seviyorsan sırf bu dolambaçlı konular yüzünden bir kenara atma sevdiğini derim.çünkü sevgilinin bir suçu yok.sadece annesini savunmuş. erkekler için anne bayağı bi kutsal birşey bizim için de öyle ama bazı erkekler var ki anneye aşırı düşkünler ve annesine toz kondurmasını bekleme.ne espirisi yaa annem ne dediğini bilmiyo bi öyle diyo bi böyle napıyo bu kadın demesini bekleme demezzz

ayrıca yarın birgün bu ayşeyle mehmet evlenir bi de çocuk yaparlar sülale de onları sever zaman bunların hatasını siler süpürür mutlu mesut yaşarlar sen ahmeti sildiğinle kalırsın

tabi ki daha kötüsü de basima gelebilirdi, bundan sonra gelmeyeceginin de garantisi yok.ben sadece ailesinin olaya verdigi tepkiyle ilgileniyorum.ve annesini bu derece korumasi sinirimi bozuyo.

annesi haksiz ve yanlis yapiyo buna ragmen annesini körü körüne savunuyo.

biraz önce dayanamdim mesaj attim.hala annenin espiri yaptigini mi iddia ediyosun dedim.evet espiriydi diyo.

Valla ne desek boş sen kararını vermişsin sanki.. Tek diyeceğim, eğer kararın kesinse ayrıldım diyip tekrar arama bu sefer aradaki saygıyıda kaybedersiniz.. Kesin olarak ayrılacaksan bitirmelisin blöf yapma.. Tabi gerisini sen bilirsin..

Back