Geri çekilme

İlaçların prospektüslerini okur musun. Yan etkilerinde yazıyor olabilir. Ayrıca çok fazla ilaç kullandıysan bu sebepten ötürü olmuş olabilir. Adet gecikmesinin bir çok nedeni olabilir.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim dikkate alcam

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Hamile kalabilirsiniz

Geri çekilme, korunma yöntemi değildir !

Ben Kabul eden kadinlari anlamiyorum. Adam
En guzel kismi tek basina yasiyor ne anladim bu isten
Çok teşekkür ederim dikkate alcam
Kadınlar kendi orgazmlarının önemli olduğunu farketmeliler. Erkek her halukarda boşalıyor. Geri çekme yönteminde kadın kendi orgazmını yaşamayabilir. Niye böyle bir riske girip keyfinizden oluyorsunuz ki? Aslında erkek için de sıkıntılı bir durum, düşünsenize tam boşalacakken çekip vajen önüne, eşinin karnına ya da peçeteye boşalacak. Prezervatife boşalıp sizi de o anda düşünse daha iyi değil mi? Başka bir şey de ilaç kullanırken hamilelik riski niye alasınız ki? Siz zevkinizden, orgazmınızdan ödün verip bunu kabul mü ediyorsunuz?

Yani açıkçası ben evlendiğim günden beridir 1 kez bile orgazm olmadım . Bilmiyorum nedendir bu ihtiyacı sürünerek karsilamaya alışmış biri sanırım ilişki esnasında orgazm olamıyor.

Yani açıkçası ben evlendiğim günden beridir 1 kez bile orgazm olmadım . Bilmiyorum nedendir bu ihtiyacı sürünerek karsilamaya alışmış biri sanırım ilişki esnasında orgazm olamıyor.
Bence bu sorunun daha önemli. Kadınlığını yaşarsan sen de eşin de daha mutlu ve huzurlu olursun. Orgazm bir öğrenme süreci ve kaliteli bir ön sevişme gerektiriyor. Biraz da yetişme tarzı ve ön yargılar kadınları etkiliyor, olmasa da olur anlayışına itiyor.

Sürünerek karşılama, ilişki esnasında orgazm olamıyor; ne kastettiğinizi de anlamadım. Bir kez bile orgazm olamadım !?

Son düzenleme:
Ben devamli geri cekilme ile korunuyorum istemeden hic hamile kalmadim
Olsun: "Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir" haydi hep birlikte.... bir daha ..... coşkuyla....neşeyle.... şehvetle.....
Daha tüm site yazmadı heralde.
Herkesin doğruganlık oranı çok farklı.kimine çok güvenilir bir yöntem kimine değil.herkes kendini tanıyıp karar verecek.böyle papağan gibi herkes aynı cümleyi yazıyoe.

Ben bi kere yazdim papagan gibi tekrar etmedim

Jinekologlar tam aksini söylüyor dolayısıyla uzmanların sözünü referans alıyorum.
Jinekologların böyle bir söylemi olamaz. Çünkü geri çekilme bir korunma yöntemi olarak geçer sadece güvenilir bir korunma yöntemi değildir. Buna itiraz edenler arama motorundan aratıp uzmanların yazılarını okuyabilirler. Güvenilir bir yöntem olmaması onun bir korunma yöntemi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Tercih etmemekte fayda var çünkü bunun için yumurtlama dönemi takibi yapılmalıdır ve bunu da ancak adeti çok düzenli bir kadın yapabilir. Genel olarak da adet bitiminden sonraki 1-2 gün ve adete yakın günler risksiz kabul edilir bu yöntem için.

Jinekologların sözünü referans alıyorum derken hayali jinekologlardan bahsetmiyorum söylemiyorlarsa bunu ben nerden duydum? uydurdum mu? youtube ve instagramdan jinekolog videolarına bakabilirsiniz. Son cümlenize gelecek olursak adete birkaç gün kala veya adet bittiği gün hamile kalan kadınların konularını bulabilirsiniz. Geriye dönük bakacak vaktim olsaydı ben bulur linkini koyardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…