Korunma yöntemi olsaydı ben hamile kalmazdım. Prezervatifte hiç böyle bir şey yaşamadık mesela.Coitus interruptus, yani geri çekilme, gayet de korunma yöntemidir. Güvenilir bir yöntem olarak görmeyebilirsiniz, o ayrı.
Çok teşekkür ederim dikkate alcamGeri çekme diye bir doğum kontrol yöntemi yok. Evet spermlerin çoğu vajinanızın dışına boşalır ama ilk gelen berrak zevk sıvısında az da olsa sperm olabilir, artı vajinaya git gel sırasında bir miktar sperm kaçabilir. Eşinizin boşalmasını ayarlaması her zaman mümkün olmayabilir. Kadınlar açısından daha sıkıntılı bence, sizi orgazma ulaştıracak en yoğun git gel olayı birden sonlanıyor. Psikolojiniz bozulur. Çocuk istiyorsanız eşiniz içinize boşalsın, istemiyorsanız düzgün bir doğum kontrol yöntemi kullanın.
Aynı konu o kadar çok yazıldı ki, artık şunu kafamıza oturtmamız lazım. Korunmasız cinsel ilişki diye bir şey yok. KK'nün en temel konularından biri sürtünme ilişkisinden hamile kalır mıyım ve geri çekme konusu. Penisten gelen ilk berrak sıvı (zevk suyu) sperm içerebilir. Teorik olarak tek bir tane sperm bile zor ama sizi dölleyebilir. Eğer doğum kontrol hapı kullanmıyorsanız veya spiraliniz yoksa mutlaka prezervatif kullanmalısınız. Geri çekme diye bir doğum kontrol yöntemi de yok. Vajeninize prezervatifsiz olarak asla ve asla penis değmesin.
KORUNMASIZ CİNSEL İLİŞKİ DİYE BİR ŞEY YOK. Defalarca aynı mesajımı alıntılayıp durdum. İnşallah birilerine faydası olur.
B bengumm hamile olduğunuzu sanmıyorum ama yazdıklarımı dikkate alsanız iyi olur. Sürpriz bir hamilelik ile 2 yaşında çocuğunuz varken sizi ciddi sıkıntıya sokabilir.
Bende öyle düşünüyorumİlaçların prospektüslerini okur musun. Yan etkilerinde yazıyor olabilir. Ayrıca çok fazla ilaç kullandıysan bu sebepten ötürü olmuş olabilir. Adet gecikmesinin bir çok nedeni olabilir.
İyi ki kalmıyorsun.Ben devamli geri cekilme ile korunuyorum istemeden hic hamile kalmadim
2 tane kizim var biri kucuk daha biraz buyusun belki düşünürüm çocukİyi ki kalmıyorsun.
Ben geri cekilme ile korunuyorum baskalarini bilmemGeri çekilme, korunma yöntemi değildir !
Geri çekilme, korunma yöntemi değildir !
Geri çekilme, korunma yöntemi değildir !
Hayatta başarılar.2 tane kizim var biri kucuk daha biraz buyusun belki düşünürüm çocuk
Ben Kabul eden kadinlari anlamiyorum. Adam
En guzel kismi tek basina yasiyor ne anladim bu isten
Kadınlar kendi orgazmlarının önemli olduğunu farketmeliler. Erkek her halukarda boşalıyor. Geri çekme yönteminde kadın kendi orgazmını yaşamayabilir. Niye böyle bir riske girip keyfinizden oluyorsunuz ki? Aslında erkek için de sıkıntılı bir durum, düşünsenize tam boşalacakken çekip vajen önüne, eşinin karnına ya da peçeteye boşalacak. Prezervatife boşalıp sizi de o anda düşünse daha iyi değil mi? Başka bir şey de ilaç kullanırken hamilelik riski niye alasınız ki? Siz zevkinizden, orgazmınızdan ödün verip bunu kabul mü ediyorsunuz?Çok teşekkür ederim dikkate alcam
Yani açıkçası ben evlendiğim günden beridir 1 kez bile orgazm olmadım . Bilmiyorum nedendir bu ihtiyacı sürünerek karsilamaya alışmış biri sanırım ilişki esnasında orgazm olamıyor.Kadınlar kendi orgazmlarının önemli olduğunu farketmeliler. Erkek her halukarda boşalıyor. Geri çekme yönteminde kadın kendi orgazmını yaşamayabilir. Niye böyle bir riske girip keyfinizden oluyorsunuz ki? Aslında erkek için de sıkıntılı bir durum, düşünsenize tam boşalacakken çekip vajen önüne, eşinin karnına ya da peçeteye boşalacak. Prezervatife boşalıp sizi de o anda düşünse daha iyi değil mi? Başka bir şey de ilaç kullanırken hamilelik riski niye alasınız ki? Siz zevkinizden, orgazmınızdan ödün verip bunu kabul mü ediyorsunuz?
Ya bu tehlikeli, istemeden hamile kalabilirsin. Prezervatif kullan, ilişkiden daha çok zevk alacaksın. İnan bana.Ben devamli geri cekilme ile korunuyorum istemeden hic hamile kalmadim
Bence bu sorunun daha önemli. Kadınlığını yaşarsan sen de eşin de daha mutlu ve huzurlu olursun. Orgazm bir öğrenme süreci ve kaliteli bir ön sevişme gerektiriyor. Biraz da yetişme tarzı ve ön yargılar kadınları etkiliyor, olmasa da olur anlayışına itiyor.Yani açıkçası ben evlendiğim günden beridir 1 kez bile orgazm olmadım . Bilmiyorum nedendir bu ihtiyacı sürünerek karsilamaya alışmış biri sanırım ilişki esnasında orgazm olamıyor.
O kadar etkilemediğini söylüyorlar.eee bir de ne yapsınlar.Korunmadığınız için ihtimal var evet.
Erkekler bu geri cekilme denen seyden ne anliyor bilmiyorum.
En zevkli yerinde olayi sonlandirmak cok sacma değil mi?
Olsun: "Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir"Ben devamli geri cekilme ile korunuyorum istemeden hic hamile kalmadim
Ben bi kere yazdim papagan gibi tekrar etmedimOlsun: "Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir"haydi hep birlikte.... bir daha ..... coşkuyla....neşeyle.... şehvetle.....
Daha tüm site yazmadı heralde.
Herkesin doğruganlık oranı çok farklı.kimine çok güvenilir bir yöntem kimine değil.herkes kendini tanıyıp karar verecek.böyle papağan gibi herkes aynı cümleyi yazıyoe.
Jinekologların böyle bir söylemi olamaz. Çünkü geri çekilme bir korunma yöntemi olarak geçer sadece güvenilir bir korunma yöntemi değildir. Buna itiraz edenler arama motorundan aratıp uzmanların yazılarını okuyabilirler. Güvenilir bir yöntem olmaması onun bir korunma yöntemi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Tercih etmemekte fayda var çünkü bunun için yumurtlama dönemi takibi yapılmalıdır ve bunu da ancak adeti çok düzenli bir kadın yapabilir. Genel olarak da adet bitiminden sonraki 1-2 gün ve adete yakın günler risksiz kabul edilir bu yöntem için.Jinekologlar tam aksini söylüyor dolayısıyla uzmanların sözünü referans alıyorum.
Jinekologların sözünü referans alıyorum derken hayali jinekologlardan bahsetmiyorum söylemiyorlarsa bunu ben nerden duydum? uydurdum mu? youtube ve instagramdan jinekolog videolarına bakabilirsiniz. Son cümlenize gelecek olursak adete birkaç gün kala veya adet bittiği gün hamile kalan kadınların konularını bulabilirsiniz. Geriye dönük bakacak vaktim olsaydı ben bulur linkini koyardım.Jinekologların böyle bir söylemi olamaz. Çünkü geri çekilme bir korunma yöntemi olarak geçer sadece güvenilir bir korunma yöntemi değildir. Buna itiraz edenler arama motorundan aratıp uzmanların yazılarını okuyabilirler. Güvenilir bir yöntem olmaması onun bir korunma yöntemi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Tercih etmemekte fayda var çünkü bunun için yumurtlama dönemi takibi yapılmalıdır ve bunu da ancak adeti çok düzenli bir kadın yapabilir. Genel olarak da adet bitiminden sonraki 1-2 gün ve adete yakın günler risksiz kabul edilir bu yöntem için.