Coitus interruptus, yani geri çekilme, gayet de korunma yöntemidir. Güvenilir bir yöntem olarak görmeyebilirsiniz, o ayrı.Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir dolayısıyla evet hamile kalma ihtimaliniz var. Hemde baya var.
Yani sonuçta içe boşalma asla gerçekleşmedi ama bilemiyorum bugün kan vermem gerekiyorCoitus interruptus, yani geri çekilme, gayet de korunma yöntemidir. Güvenilir bir yöntem olarak görmeyebilirsiniz, o ayrı.
Jinekologlar tam aksini söylüyor dolayısıyla uzmanların sözünü referans alıyorum.Coitus interruptus, yani geri çekilme, gayet de korunma yöntemidir. Güvenilir bir yöntem olarak görmeyebilirsiniz, o ayrı.
Evet ama 2 yaşında bebeğim var canım. yani çok bir sıkıntı olmaz tabi ama ben birkaç sene geçer diye düşünürdüm hephamile kalsan nolcak sonuçta eşinle yaptın bu işi ve evlisin bence korkma bu kadar..
sonra bizim gibi hastane hastane dolaşırsın anne olmak için
Herkes anne olmak istemeyebilir buna da saygi duymak lazim bence. InsAllah en kisa surede hamile kalirsiniz. Allah isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin.hamile kalsan nolcak sonuçta eşinle yaptın bu işi ve evlisin bence korkma bu kadar..
sonra bizim gibi hastane hastane dolaşırsın anne olmak için
Ayy teşekkür ederimHamile olduğunu düşünmüyorum, ben de geri çekilme ile çok kez korundum. Yani şansa bıraktımama bir sorun olmadı. Ama oladabilir. Bence artık ilaç kullan. Bu arada kullandığın grip ilaçları adetinde oynama yapabilir
Geri çekme diye bir doğum kontrol yöntemi yok. Evet spermlerin çoğu vajinanızın dışına boşalır ama ilk gelen berrak zevk sıvısında az da olsa sperm olabilir, artı vajinaya git gel sırasında bir miktar sperm kaçabilir. Eşinizin boşalmasını ayarlaması her zaman mümkün olmayabilir. Kadınlar açısından daha sıkıntılı bence, sizi orgazma ulaştıracak en yoğun git gel olayı birden sonlanıyor. Psikolojiniz bozulur. Çocuk istiyorsanız eşiniz içinize boşalsın, istemiyorsanız düzgün bir doğum kontrol yöntemi kullanın.Merhaba kızlar ben 10 gündür falan çok hastaydım durmadan ilaç kullandım doktorun yazdığı alerji öksürük ve grip ilaçlarını ve ilk defa hayatımda adetim 5 gün gecikti dün gebelik testi yaptım tek çizgi negatif . Eşimle geri çekilme ile birçok kez beraber olduk aranızda bu şekilde hamile kalan varmı ve ilaçlar adet duzenini bozuyormu . Hala çok hastayım ve eşim işte olduğu için hastaneye gidemedim ancak birkaç gün sonra gidebilirim
Ben Kabul eden kadinlari anlamiyorum. AdamKorunmadığınız için ihtimal var evet.
Erkekler bu geri cekilme denen seyden ne anliyor bilmiyorum.
En zevkli yerinde olayi sonlandirmak cok sacma değil mi?