- 20 Mayıs 2023
- 116
- 5
- 13
- 23
- Konu Sahibi herseyicokdusunenbiri
-
İşte taktım neden böyle bir anda çekildi diye ve içimde kaldı bende tavrını merak ediyorum hemde bu benim her gün aklıma giriyor. Onu gördüğüm zaman da mutsuz oluyorum çünkü her gün görüyorum okuldaHer şeyi bu kadar kafaya takmayın bi iki selam verip karşılık alamazsanız siz de vermezsiniz olur biter
Sor bakalım belki karşılığını alırsın cevap vermezse o zaman kafanda ki soru işaretleri netleşmiş olur bir daha konuşmazsın.Birisiyle tanışma aşamasındaydim (hemcinsim yani kız )çay icicektik ama o geri adım attı ve gördüğü yerlerde bana selam vermesi hala da vermiyor genel olarak sadece benim yüzüme degil insanların yüzüne bakmıyor bı sıkıntısi var gibi duruyor ama bir yandan da bunu bilerek yapıyor gibi geliyor. Bende neden ilk başta benimle konuşup selamlaşıp geri adım attığını merak ediyorum. Nasılsın diye sormalı mıyım yoksa onun yaptığı davranış yanlış mı?
Haklısınız ben çok taktımHerşeyi çok düşünmeyin yoksa bu ömür geçmez,belki sizi sevmedi adam atacak kadar sıcak bulmadı,belki çekingen,belki de kafadan çatlak.Neden ne olursa olsun hayatınızın merkezine gereksiz insanları koyup kendinize yazık etmeyin hemcins, karşı cins farketmez ......
Hiç gerek yok sormaya.Birisiyle tanışma aşamasındaydim (hemcinsim yani kız )çay icicektik ama o geri adım attı ve gördüğü yerlerde bana selam vermesi hala da vermiyor genel olarak sadece benim yüzüme degil insanların yüzüne bakmıyor bı sıkıntısi var gibi duruyor ama bir yandan da bunu bilerek yapıyor gibi geliyor. Bende neden ilk başta benimle konuşup selamlaşıp geri adım attığını merak ediyorum. Nasılsın diye sormalı mıyım yoksa onun yaptığı davranış yanlış mı?
+1hayır ben de umursamam böyle birini
sosyal ilişkileri zayıfsa ayıptan gayıptan anlamıyorsa
görgü kurallarını bilmiyorsa böyle insanları hayatımda tutmuyorum
aynen bana davrandıkları gibi davranmaya başladığımdan beri kafam çok rahatladı
Yapmicam vazgeçtim zatenHiç gerek yok sormaya.
Her tanışan arkadaş olacak diye bir kaide yok, kan çekmemiştir, enerji tutmamıştır, istememiştir kız. Israrcı olmanız karşıdaki insanı çok rahatsız edici bir tavır, yapmayın.
Evet , kendisi eşcinsel zatenSiz hemcinslerinizden hoslaniyodunuz? Belki sizin bu zaafinizi fark etti ve uzak durmak istiyo?
Ya bu nasıl nokta atışı hiç aklımıza gelmediSiz hemcinslerinizden hoslaniyodunuz? Belki sizin bu zaafinizi fark etti ve uzak durmak istiyo?
Ya konuşmak istemiyorum biraz Ego kasıyor gibiBu ara durgunsun moralin mi bozuk der sende kalmasın diye bir adım atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?