• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri adım atmış bir insana nasılsın diye sorar mıydın?

herseyicokdusunenbiri

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
116
5
13
23
Birisiyle tanışma aşamasındaydim (hemcinsim yani kız )çay icicektik ama o geri adım attı ve gördüğü yerlerde bana selam vermesi hala da vermiyor genel olarak sadece benim yüzüme degil insanların yüzüne bakmıyor bı sıkıntısi var gibi duruyor ama bir yandan da bunu bilerek yapıyor gibi geliyor. Bende neden ilk başta benimle konuşup selamlaşıp geri adım attığını merak ediyorum. Nasılsın diye sormalı mıyım yoksa onun yaptığı davranış yanlış mı?

Her şeyi bu kadar kafaya takmayın bi iki selam verip karşılık alamazsanız siz de vermezsiniz olur biter
İşte taktım neden böyle bir anda çekildi diye ve içimde kaldı bende tavrını merak ediyorum hemde bu benim her gün aklıma giriyor. Onu gördüğüm zaman da mutsuz oluyorum çünkü her gün görüyorum okulda

Çok çekingen biri olabilir. Öyleyse ben olsam sorardım, nasılsın, hani bir çay içecektik diye şakalaşarak. Ama sizden hoşlanmadığı için yapıyorsa egosunu tavana çıkarmaya gerek yok. Görmezden gelirdim.

Birisiyle tanışma aşamasındaydim (hemcinsim yani kız )çay icicektik ama o geri adım attı ve gördüğü yerlerde bana selam vermesi hala da vermiyor genel olarak sadece benim yüzüme degil insanların yüzüne bakmıyor bı sıkıntısi var gibi duruyor ama bir yandan da bunu bilerek yapıyor gibi geliyor. Bende neden ilk başta benimle konuşup selamlaşıp geri adım attığını merak ediyorum. Nasılsın diye sormalı mıyım yoksa onun yaptığı davranış yanlış mı?
Sor bakalım belki karşılığını alırsın cevap vermezse o zaman kafanda ki soru işaretleri netleşmiş olur bir daha konuşmazsın.

Herşeyi çok düşünmeyin yoksa bu ömür geçmez,belki sizi sevmedi adam atacak kadar sıcak bulmadı,belki çekingen,belki de kafadan çatlak.Neden ne olursa olsun hayatınızın merkezine gereksiz insanları koyup kendinize yazık etmeyin hemcins, karşı cins farketmez ......

Herşeyi çok düşünmeyin yoksa bu ömür geçmez,belki sizi sevmedi adam atacak kadar sıcak bulmadı,belki çekingen,belki de kafadan çatlak.Neden ne olursa olsun hayatınızın merkezine gereksiz insanları koyup kendinize yazık etmeyin hemcins, karşı cins farketmez ......
Haklısınız ben çok taktım

Hiç gerek yok sormaya.
Her tanışan arkadaş olacak diye bir kaide yok, kan çekmemiştir, enerji tutmamıştır, istememiştir kız. Israrcı olmanız karşıdaki insanı çok rahatsız edici bir tavır, yapmayın.

Konuyu sanki kızla arkadaş olmak istiyormuş gibi açmışsınız eşcinsel olduğunuzu ve karşı tarafında aynı şekilde eşcinsel olduğunu baştan belirtseydiniz daha doğru yorumlar alırdınız. Kız eşcinsel diye her gördüğü kızın üstüne atlamak zorunda değil ki. Sizi beğenmemiş olabilir, hoşlanmamış olabilir mesafe koymuştur. Aklında başka bir kadın olabilir bilemeyiz yani.

Back