Geri adım atmak ve kötü hissetmek

konudaki kilit cümle "gitmez sandım gitti"
sanırım eşinizi ne yaparsanız yapın sizi bırakmayacak süs bebeğiniz sanıyordunuz
o gidince de ne yapacağınızı şaşırdınız
kimsenin kocası da karısı da kendisinin oyuncağı değil, bana kocam kapı orada dese çıkar ve dönmem
çünkü oyuncak değilim
insanım ve gururum var
siz maşallah bir git bir gel, deli etmişsiniz
bencillikten vaz mı geçseniz mesela

İyi de neyi hazmedemiyorsunuz?
Eşinizi evden kovan, git diyen sizsiniz.
Evlilikte ufak tefek tartışmalar olur, bunları bu kadar büyütüp, evden kovacak seviyeye getirmek çok yanlış olmuş. Evliliği çocuk oyuncağına çevirmişsiniz.
Uzatmayın artık, her şey çok iyi diyorsunuz, bırakın öyle iyi kalsın.

Teknik olarak geri adım atmış sayılmazsınız
Kovup asla seni bu eve almayacağım deseydiniz o zaman geri adım olurdu
Eşiniz gurursuz ama galiba git diyorsunuz gidiyor gel diyorsunuz geliyor
Bence siz asıl hayalinizdeki kavgayı edemediğiniz için ya da hayalinizdeki yalvarmalı özür dileme sahnesine ulaşamadığımız için geçmedi hırsınız

Açık bulduğu kıyafetlerimi kesti ne demek ya. Kestikten sonra hiçbir şey olmamış gibi devam mı ettiniz gerçekten. Bu nasıl bir hastalıklı davranıştır.
Siz bunu sevgi göstergesi olarak mı görüyorsunuz yoksa?

Kıskandığı için dövüp öldürenler en çok seven gerçek aşıklar o zaman?

Bugün kıyafeti kesen, yarın o kıyafeti giydiniz diye sizi de keser. Siz ne kadar rahatsınız yahu.

Siz de kocanız da ilişkiniz de normal değil. Ayrılmayı düşünmüyorsanız önce birlikte tedavi olun lütfen.

Son düzenleme:
Aç kapa aç kapa
Artema reklamına dönmüş yalama yapmış ilişki...
Alttan alıyorsun madem bu şekilde devam et. Artık olan olmuş biten bitmiş

Dikkatli okursanız ana fikir şu Birincisi ilk gidişinde beni takmiyorsun giderim diyince tehdit olarak algıladım kapı orda dedim sonra ertesi gün eve gelince dayanamadım eve dön mutsuzuz sen yokken dedim oda sarıldı tamam dedi ama bir süre sonra tekrar kavga edince ben de dedim ki sanırım seni çağırdım diye biyerlerin kalktı ben pişman oldum cagrdigima istiyorsan git dedim o da gitti sonra yalnız geçen iki haftada çök üzüldum dön çök pişmanım falan dedim oda döndü şimdi mutluyuz ama bnm aklimda sürekli şu soru acaba çağırmadan gelmiycekmiydi

Geçmiş gitmiş böyle sorularla kafanı bulandırma, önüne bak, devam edeceğim diyorsan sil olanları yok unutamam diyorsan boşan herkes huzur bulsun,çocuk var diyorsun böyle denhesiz bir ailede çocuk mu büyütülür yazık o evlada

Denemesi bedava 363744845 . Kez kovun ve bu sefer çağırmayın. Dönerse sizindir dönmezse çok özledim diye geri adım atarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…