- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
- Konu Sahibi Serapp1357
-
Adamı evden kovup kovup sindirememek de ne bileyim
Bence de.. en iyisi bidaha.kovsunyeterince kovmamış heralde
3-5 kere daha kovup öyle rahatlayacaktı demek
Bence de.. en iyisi bidaha.kovsunacaba kavga konusu neydi
Gel dener demez gelmedi dil döktüm çök üzülüyorum çök özledim falan dedimAdama da helal olsun gel deyince gelmiş. Ben erkek olsam gelmezdim. Çocuk oyuncağına çevirmişsiniz.
Ay yok artık ya pes. Kimisi bile isteye ölüme gidiyor resmen.Gel dener demez gelmedi dil döktüm çök üzülüyorum çök özledim falan dedim
Ölüm derken neyi kast ediyorsunuz ne ilgisi varAy yok artık ya pes. Kimisi bile isteye ölüme gidiyor resmen.
Geçmiş gitmiş böyle sorularla kafanı bulandırma, önüne bak, devam edeceğim diyorsan sil olanları yok unutamam diyorsan boşan herkes huzur bulsun,çocuk var diyorsun böyle denhesiz bir ailede çocuk mu büyütülür yazık o evladaDikkatli okursanız ana fikir şu Birincisi ilk gidişinde beni takmiyorsun giderim diyince tehdit olarak algıladım kapı orda dedim sonra ertesi gün eve gelince dayanamadım eve dön mutsuzuz sen yokken dedim oda sarıldı tamam dedi ama bir süre sonra tekrar kavga edince ben de dedim ki sanırım seni çağırdım diye biyerlerin kalktı ben pişman oldum cagrdigima istiyorsan git dedim o da gitti sonra yalnız geçen iki haftada çök üzüldum dön çök pişmanım falan dedim oda döndü şimdi mutluyuz ama bnm aklimda sürekli şu soru acaba çağırmadan gelmiycekmiydi
Ben mi yanlış okudum, siz açık bulduğu kıyafetlerimi kesti demediniz mi?Ölüm derken neyi kast ediyorsunuz ne ilgisi var
Denemesi bedava 363744845 . Kez kovun ve bu sefer çağırmayın. Dönerse sizindir dönmezse çok özledim diye geri adım atarsınız.Dikkatli okursanız ana fikir şu Birincisi ilk gidişinde beni takmiyorsun giderim diyince tehdit olarak algıladım kapı orda dedim sonra ertesi gün eve gelince dayanamadım eve dön mutsuzuz sen yokken dedim oda sarıldı tamam dedi ama bir süre sonra tekrar kavga edince ben de dedim ki sanırım seni çağırdım diye biyerlerin kalktı ben pişman oldum cagrdigima istiyorsan git dedim o da gitti sonra yalnız geçen iki haftada çök üzüldum dön çök pişmanım falan dedim oda döndü şimdi mutluyuz ama bnm aklimda sürekli şu soru acaba çağırmadan gelmiycekmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?