Geri adım atmak ve kötü hissetmek

Serapp1357

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
49
2
6
35
Merhaba arkadaşlar eşimle yaklaşık 3ay önce kavga ettik basit bir konuydu ama inada bindi o da konuşmadı bende konuşmadım yaklaşık 10gun hiç konuşmadık evde iki yabancı gibiydik ben dışarı çıkarken hiç haber vermiyordum açıkçası baya bı tahrik ediyordum oda tabi en son ona hiç haber vermeden çocuğu kreşe yazdırdığı mi iş arkadaşından duyunca eve gelip beni sen hiç takmiyorsun eğer takmiycaksan benim bir hukmum yoksa ben giderim evden dedi bende sen de aynısını yapıyorsun ama gideceksen kapı orada dedim o da gitti gitmez sanıyordum fakat gitti ertesi gün eve dön dedim döndü iki gün sonra tekrar git dedim gitti sonra 5gun kalmadı evde yani her gün geliyor çocukla vakit geçirip üstünü başını değişip duş alıp gidiyordu meraktan kivrandm nereye gidiyor diye neyse dayanamadım geri çağırdım bir hafta olmadan tekrar kavga ettik bu sefer de kendi gitti 12gun tuttum kendimi yine eve gelip çocukla vakit geçirip üstünü başını değişip duş alıp gidiyordu ama her gelişinde bana bulasip açık olan kıyafetlerimi kesiyordu (insta da durumda faln görüyordu)sonra yine dayanamadım çağırdım eve baya bir dil döktüm yine geldi simdi hareketlerine dikkat ediyorum güç savaşı yapmıyorum küçük bı atissak alttan alıyorum oda iyi davranıyor sevgi sözcükleri havada uçuşuyor ama benim içim öyle değil hazmedemiyorum bizi terk edişini keşke geri çağırma saydım kendi pişman olup donseydi diyorum şimdi tüm güç sanki elinde gibi her an yine gidecek gibi hissediyorum bu arada ayrı kaldgnda iş yerinde kalmis

Zaten adama siz gidin gelin demişsiniz. Oyuncak etmişsiniz adamı . Şimdide tekrar gidecek diye endiseleniyorsunuz

Bu kadar saçma bir hale nasıl dönüştü peki, bir gel, bir git, yok yok gel, ayy vazgeçtim git, bilemedim gelsen mi yeaaa der gibi olmamış mı? Oyuncağa çevirmişsiniz işi. Ve çocuğu kreşe yazdırmak cidden eşinizle karar vermeniz gereken bir durum değil mi? Damarına basmamış adeta üzerinde tepinmişsiniz bence.

Büyümeden keşke evlenmeseydiniz. Adam kukla olmuş gel git gel git yapmaktan. Kendimi adamın yerine koydum ikinci çağırışından sonra bana yine git dese bir sonraki görüşüm mahkemede olurdu. Yine size iyi dayanmış hala içime sinmiyor geri adım atmak diyorsunuz. İçine sinen ayrılmaksa ayrıl da adam da mekik dokuma yapacağına bir nefes alsın

okuduğum en saçma evlilik. bir de kıyafet kesme kısmı var tabii
Muhtemelen konu sahibi eşine bir ders verebileceğini düşünerek giyinip kuşanıp eğleniyorum mutluyum pozları verip instada da deli gibi storyler fotolar paylaşmıştır. Çok yanlış bir strateji ilişkileri b. k etmek için yapılabilecek en saçma strateji. Bu davranış sadece erkeği kızdırır oturupta ya benim hanımda dünya güzeliymiş deliymişim benim dışarda ne işim var evime gideyim demez. Adamı bezdirdikten sonra Adriana Lima olsan da çeker gider.

Evcilik oynarken bile böyle davransanız oyun arkadaşınız bırakıp gider adam iyi dayanıyor. Bir bu kadar çok kavga edip kızıp kovabiliyorsanız boşanın herkes rahat etsin. Sizinki biraz şımarıklık sanki, sorun çözme çabası sıfır gibi, en azından anlatımınız öyle hissettiriyor

muhtemelen öyledir ama kıyafet kesecek kadar sınırları aşıp saygısızlaşırsanız ilişki/evlilik böyle yalama olur.

Ya hu adam çocuğunun kreşe yazıldığını iş arkadaşından öğreniyor, siz diyorsunuz bizi nasıl terk eder gider, eğer kendi geliriniz ,işiniz yoksa yapmayın böyle artistlikler, varsa da yapmayın bu tarz şeyler anne- baba ortak karar verilecek konular. Gel deyince gelen , git deyince giden bir kocanız var ne güzel ağzınıza bakıyor (ama size yaranamıyor asla )ama b.kunu da çıkarmayın gittiği yerlerden gelmez sonra. Kiyafet kesme ayrı saçma ( hoş şu olayda mantıklı tek bir şey yok) ama eşinizi kışkırttınız herhalde yoksa aklına birden kıyafet kesmek gelmedi herhalde, bir arkadaşın dediği gibi özellikle sosyal medyaya falan attıysanız , hoş bu kadar basit oyunlara girişen biri çıplak gezse umrumda olmazdı benim. Bi arada cidden bu kadar abartmaniza sebep olan (ikinizin de) kavganin sebebi neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…