- 28 Aralık 2017
- 1.009
- 1.829
- 133
- 38
- Konu Sahibi Serapp1357
Esinizle acikca konusun. Liseli degilsiniz ki sevgilinize trip atip haftalarca kusuyorsunuz. Ortada cocuk var evlilik var. Ilerde boyle gereksiz bir sebeple bosandiginizi mi aciklayacaksiniz cocuga? Karsilikli karar alin. Kusmek yok, bir kavga oldugunda bir kac saat sakinlesene kadar konusmayip sonrasinda barisin. Yataga kus girmeyin. Ama bunun kararini beraber alin. Kocaniz da size kusmemeli. Eger bunu uygulamazsak iliskimiz yipranacak ve bunu sadece benim degil senin de uygulaman lazim deyin. "Ben aramadan eve gelmemeni, barismak icin hic adim atmamani evde on gun kus kalmani dogru bulmuyorum. Barismamak icin cocuklar gibi inat yarisina gireceksek iliskimiz biter. Ikimiz de yanlis yapiyoruz. Ben seni arayarak dogru ve olgun bir adim attim ama benzer davranislari ve adimlari senden de bekliyorum. Eger bu tek tarafli bir caba olursa evliligimiz uzun vadede yurumez." deyin. Suclamadan konusun. Cumlelerinizin oznesi "ben" olsun. Bu konuyu bir kere net konusun ve cozun. Tekrari yasanmasin.