• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri adım atmak ve kötü hissetmek

Esinizle acikca konusun. Liseli degilsiniz ki sevgilinize trip atip haftalarca kusuyorsunuz. Ortada cocuk var evlilik var. Ilerde boyle gereksiz bir sebeple bosandiginizi mi aciklayacaksiniz cocuga? Karsilikli karar alin. Kusmek yok, bir kavga oldugunda bir kac saat sakinlesene kadar konusmayip sonrasinda barisin. Yataga kus girmeyin. Ama bunun kararini beraber alin. Kocaniz da size kusmemeli. Eger bunu uygulamazsak iliskimiz yipranacak ve bunu sadece benim degil senin de uygulaman lazim deyin. "Ben aramadan eve gelmemeni, barismak icin hic adim atmamani evde on gun kus kalmani dogru bulmuyorum. Barismamak icin cocuklar gibi inat yarisina gireceksek iliskimiz biter. Ikimiz de yanlis yapiyoruz. Ben seni arayarak dogru ve olgun bir adim attim ama benzer davranislari ve adimlari senden de bekliyorum. Eger bu tek tarafli bir caba olursa evliligimiz uzun vadede yurumez." deyin. Suclamadan konusun. Cumlelerinizin oznesi "ben" olsun. Bu konuyu bir kere net konusun ve cozun. Tekrari yasanmasin.

Dikkatli okursanız ana fikir şu Birincisi ilk gidişinde beni takmiyorsun giderim diyince tehdit olarak algıladım kapı orda dedim sonra ertesi gün eve gelince dayanamadım eve dön mutsuzuz sen yokken dedim oda sarıldı tamam dedi ama bir süre sonra tekrar kavga edince ben de dedim ki sanırım seni çağırdım diye biyerlerin kalktı ben pişman oldum cagrdigima istiyorsan git dedim o da gitti sonra yalnız geçen iki haftada çök üzüldum dön çök pişmanım falan dedim oda döndü şimdi mutluyuz ama bnm aklimda sürekli şu soru acaba çağırmadan gelmiycekmiydi
Her zaman hem cinslerimi desteklerim fakat sizin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bazı kadınlarda erkeklerin imtihanı oluyor. Adamı kaybedeceğinize öyle inanmışsınız ki yalvar yakar döndürmüşsünüz, hala soru işaretleri var aklınızda. Siz yaşadıklarınızı çabuk unutmuşsunuz. Şükretmeniz gerekirken 3 ay öncesini sorguluyorsunuz.

Burda bi üye vardı. Eşi terk etti sonunda git gel demelerinden. Aylardır kocasının kendisine dönmesini bekliyordu. En son ne yaptı bilmiyorum.

Yapmayın böyle. Bir gün ayrılık kararı alırsa çok acı cekersiniz

Dikkatli okursanız ana fikir şu Birincisi ilk gidişinde beni takmiyorsun giderim diyince tehdit olarak algıladım kapı orda dedim sonra ertesi gün eve gelince dayanamadım eve dön mutsuzuz sen yokken dedim oda sarıldı tamam dedi ama bir süre sonra tekrar kavga edince ben de dedim ki sanırım seni çağırdım diye biyerlerin kalktı ben pişman oldum cagrdigima istiyorsan git dedim o da gitti sonra yalnız geçen iki haftada çök üzüldum dön çök pişmanım falan dedim oda döndü şimdi mutluyuz ama bnm aklimda sürekli şu soru acaba çağırmadan gelmiycekmiydi
ya adama git diyorsunuz gidiyor, gelince cok özledim diyorsunuz dönüyor. sonra tekrar kavga ettiğinizde neden yok ben seni çağırdım da pişman oldum diyorsunuz. siz her kavgayı birbirine bağlayacaksınız ilişki gelip gitmekten zaten yalama olur.. sonra da oturup alttan almak zorunda kalırsınız

Benim mi hatalı olduğumu düşünüyorsunuz ben öyle görmüyorum ama
Neden kavga ettiğinizi bilmiyoruz ama kendi adıma bizim evde biri diğerine git bu evden dediği anda o iş mahkemede biter. Git vazgeçtim geri gel böyle evlilik olmaz. Çözüm odaklı bir ilişki değil bu. Ergen gibi davranıyorsunuz, anlattığınız kadarından bu çıkıyor

Back