- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tek sen değişmedin üniler ne zamandır kapalı seneyi geçti herhalde. Herkes farklı olacak muhtemelen ve derlerse de desinler. Odak noktası olup günlerce konuşulacak değilsin. Tebrik eder nasıl yaptığını falan sorarlar en fazla :)Merhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
hatta yıllardır giyimime kapalılık olarak bayağı dikkat ediyorum açık olmama rağmen uzun kollu giyerim , kalçayı örtecek şekilde giyinirim vs. yani aslında mesela tesettüre de girmek istiyorum ama aynı şekilde sırf insanlar aa kapanmışsın gibi söylemler olacağı icin cok utanıyorum bu sebepten bunu da hep erteliyorum
Biraz dağınık bi konu oldu cok toparlayanadım kelimeleri
Ama uzun lafın kısası bu gereksiz utangaçlıklarım beni coook yoruyor
Kilo vermenize tabi ki insanlar şaşıracak .Ben de iki sene öncesinde çok kilo verdim. Bir çoğu olumlu bir kısmı da olumsuz tepkiler aldım. Ama benim hoşuma gitmişti kilo sorunu olanlar için azim ve kararlılık gerektiren zor bir süreçtir kilo vermek. Kilo vermek zaferdir bu anlamda. Bunun farkedilir olması beni çok memnun ediyordu. Aniden gören insanlar hasta mısınız diye de sordular bundan bile keyif aldım ben:) Çünkü ben kendimi aynada çok beğeniyordum bunu hiç bir yorum gölgede bırakamazdı.Merhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
hatta yıllardır giyimime kapalılık olarak bayağı dikkat ediyorum açık olmama rağmen uzun kollu giyerim , kalçayı örtecek şekilde giyinirim vs. yani aslında mesela tesettüre de girmek istiyorum ama aynı şekilde sırf insanlar aa kapanmışsın gibi söylemler olacağı icin cok utanıyorum bu sebepten bunu da hep erteliyorum
Kilo vermenize tabi ki insanlar şaşıracak .Ben de iki sene öncesinde çok kilo verdim. Bir çoğu olumlu bir kısmı da olumsuz tepkiler aldım. Ama benim hoşuma gitmişti kilo sorunu olanlar için azim ve kararlılık gerektiren zor bir süreçtir kilo vermek. Kilo vermek zaferdir bu anlamda. Bunun farkedilir olması beni çok memnun ediyordu. Aniden gören insanlar hasta mısınız diye de sordular bundan bile keyif aldım ben:) Çünkü ben kendimi aynada çok beğeniyordum bunu hiç bir yorum gölgede bırakamazdı.
20 kilo insanın giyim tarzını değiştirir zaten. Ne çok beğenip te kendinize yakıştırmadığınızdan giyemediğiniz şeyler vardır kim bilir. Gönlünüzce giyinin. Tesettür konusunda bir tecrübem yok ama öğrencilerim bu kararı aldıklarında ilk iş sosyal medyaya resim atıyor. Siz de belki bir fotoğraf atıp (sosyal medya kullanmıyorsanız whatsapp durumu da olur) ,başınızı kapattığınızı ,kilo verdiğinizi, giyim tarzınızı değiştirdiğinizi açık edebilirsiniz insanlara. Sizi rahatsız eden ilk şaşkınlık ifadesi ile karşılaşmazsınız böylece.
Ben nasil kilo verdiginin formulu almaya geldim saka bir yana ne guzel bedeniniz, sagliginiz ,gencliginiz icin kilolardan kurtulmussunuz insanlar sizi en fazla 1 gun konusacak aaa ne guzel olmussun diyecekler ertesi gun baska bir konu cikar dert etmeyin bu kadar . Teseddur icinde hazir oldugunuzda hic kimsenin ne dedigini dusunmeyeceksiniz benceMerhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..