merhabalar benim genital bölgemde aşırı sivilcelenme var. ağdaya başladıktan sonra oluştu bu durum ve aylar geçmesine rağmende bir türlü sonu gelmedi bu durumun ve artık ne yapacağımı da bilmiyorum:26:
birde koltuk altımda da deri altında yağ bezesi gibi bir şeyler oluşuyor sonra geçiyor kendiliğinden bu konuda cidden bir şey yapamıyorum arttık
merhabalar benim genital bölgemde aşırı sivilcelenme var. ağdaya başladıktan sonra oluştu bu durum ve aylar geçmesine rağmende bir türlü sonu gelmedi bu durumun ve artık ne yapacağımı da bilmiyorum:26:
birde koltuk altımda da deri altında yağ bezesi gibi bir şeyler oluşuyor sonra geçiyor kendiliğinden bu konuda cidden bir şey yapamıyorum arttık
mrb benim sivilcelerle başım dertte kızlar, ne patıysam geçmek bilmiyor ve yüzümde çok fena iz bırakıyor. ergenlik döneminde hiç sivilcem yoktu.son bir senedir çıkmaya başladılar. doktora da gittim ama verdiği kremler pek işe yaramıyor sanki....
mrb benim sivilcelerle başım dertte kızlar, ne patıysam geçmek bilmiyor ve yüzümde çok fena iz bırakıyor. ergenlik döneminde hiç sivilcem yoktu.son bir senedir çıkmaya başladılar. doktora da gittim ama verdiği kremler pek işe yaramıyor sanki....
sivilcelerin neden ciktigini soylemedimi peki?bendede var ama her kes ergenlik donemi oldugunu soyluyor.biraz sabr etmem gerekmis.bu sivilceler yuzunden annemin kafasini sisirdim
yanlış bilgi vermek istemem ama ağdaya ilk başladığımda benim koltuk altımda bilye gibi bişey çıkmıştı lef düğümleri iltihapı olduğunu söylemişti hemşire bir arkadaşım istersen dr görün geçmiş olsun.
bana da ağdacım şey dedi: sürekli ağda yaptırdığım için cilt sürekli temizleniyor ve yağını kaybediyormuş. bir kaç kez jiiletleyip vücut yağ dengesini ayarlayıp sonra tekrar ağdaya dönmeliymişim ama napsam bilemedim