• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerdek Gecesi :(

Sen annenin anlattigi ustu kapali seyleri bile yazamazken bizden ne yazmamizi bekliyorsun? Burda cevap araman cok sacma. Soyledik, ilgili konulari nette bulabilirsin burdan kimse saglikli cevap veremez diye, hala burda cevap ariyorsun.

ya mesela neler yapmamam lazım hani en çok onu emrak ediyorum ben daha önce birliktelik yaşamdım ya kan gelmesse diye düşünüyorum vede ilk geceyi yaşamak istemiyorum
yav kanı napcan , herkesin durumu farklı kimin de gelmez , kiminin ilk gece zarı yırtılmaz , kana felan takılma ya
erkek bilir napıcanı senin bişey yapmana gerek yok , kasma kendini , sert bir zemin seçin , istersen belinin altına küçük bi yastık koy tamamdır

neden iğneleyierek mesaj atıyorsunuz ben cevap için medet umdum sizden tabiki öyle tam soruma cevap bir şey beklemedim ama en azından şunu yap bunu yapma demenizi beklerdim ama saolun yinede

yav kanı napcan , herkesin durumu farklı kimin de gelmez , kiminin ilk gece zarı yırtılmaz , kana felan takılma ya
erkek bilir napıcanı senin bişey yapmana gerek yok , kasma kendini , sert bir zemin seçin , istersen belinin altına küçük bi yastık koy tamamdır
çok teşekkür ederim canım en açıklayıcı senin yorumun

Yeni üyesin büyük ihtimalle de erkeksin ne duymak istiyorsun yani bizim anlattıklarımızla gidip kendini tatmin mi ediceksin artık bunları bilmeyen mi var küçücük çocuklar bile biliyor dalga geçme insanlarla git kendine başka eğlence bul

Back
X