• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerdek Gecesi :(

zorunnesevgilim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
10
3
3
33
Kızlar bir kaç gün sonra evleniyorum 22 yaşındayım ama gerdek gecesi hakkında nerdeyse hiç birşey bilmiyorum annem birşeyler anlattı ama üstü kapalı bende fazlasını sormaya utanıyorum... önceden üyeliğim vardı ama çook eskiden şimdi unuttum herneyse kızlar evli olanlardan yardım istiyorum gerdek gecesi neler yaşanır bana anlatırmısınız ? mesela normal cinsel hayatta falan kızlar şuan tek çarem sizsizinz lütfen cevap verin :(

Aslında internetten de ogrenebilirsin..
Eşin muhakkak biliyordur, o seni yönlendirir. Öyle abartilacak bir gece değil yani bu...

Kızlar bir kaç gün sonra evleniyorum 22 yaşındayım ama gerdek gecesi hakkında nerdeyse hiç birşey bilmiyorum annem birşeyler anlattı ama üstü kapalı bende fazlasını sormaya utanıyorum... önceden üyeliğim vardı ama çook eskiden şimdi unuttum herneyse kızlar evli olanlardan yardım istiyorum gerdek gecesi neler yaşanır bana anlatırmısınız ? mesela normal cinsel hayatta falan kızlar şuan tek çarem sizsizinz lütfen cevap verin :KK43:

Esin kac yasinda canim?

Tek caren burasi degil, burda ne anlatabilir ki insanlar sana. Internet elinin altinda, cok merak ediyosan bu konudan bahseden "dogru duzgun" web sayfalari var. Ac oku ogren.

araştırmazmıyım ama hep açıklayıcısız bilgiler var

Hayir ya bi kere bu forumda bile var. Oralara da bakabilirsin. Hepsi de aciklayici. Ayrica kimse bana da bir şey anlatmadi, daha dogrusu istemedim. Tabi ogreneceksin ama buraya böyle yazinca insanlar sana açık açık anlatamaz ki. Bekledigin cevaplar gelmez yani..

Sakın gozunde buyutma korkma ve erteleme olmadı yarın deneyelim deme hemen yasamaya bak sonrası keyifli olur... Sakın kasma kendini Mutluluklar Dilerim :)

Şunu yap bunu yap diyebileceğimiz bişey değil
kendiliğinden gelişir merak etme
yeter ki bu kadar korkma yoksa bir iki gün sonra gelip burda vajinismus konusu açarsın

Back
X