• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten Sevdiğine İnandım...:(

Foula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
4
0
86
İstanbul
kasım 2008 de işe başladım.Ekibimden kimseyi tanımıyordum. Müdürüm dahil 4 erkek ve ben tek bayan... İlk gün henüz açılmamış olan iş yerimizde buluştuk, hem iş yeri hazırlıkları hemde tanışma için güzel bir başlangç oldu. Hepsi birbirinden tatlı insanlarla tanıştım ama ilk "Selam"dan itibaren farklı şeyler olacağını sezinlediğim bir kişi vardı ki aralarında...

İlk günden başbaşa sohbetlerle başlayan arkadaşlığımız ilerde ya beni mahvedecek yada çok mutlu edecekti. Ona güvenmemekte kararlı olsamda içimden bir ses beni hep ona itiyordu... Açılıştan sonrada aramızdaki elektrik hiç eksilmedi aksine güçlendi. Beraber dışarı çıkmaya başladık, çoğu akşam iş çıkışı binbir nazla olsada benieve kadar bırakıyor "gelme sen" dediğimde "yarın benle alay et dimi" diyordu.. Yollar ve zaman hızla akıyor ve heranımız kahkahalarla doluyordu...

21 Aralık 2008 hayatımın doğumgünü oldu. Onunla Taksimde sabaha kadar beraberdik ve bana benden hoşlandığını ilk kez o gece söyledi. Biraz zamana ihtiyacım vardı. Bekleyeceğini söyledi. Ve bir hafta sonra sonkez beni eve bıraktı. Ayrılırken bir daha ayrılmayalım dercesine sarıldı bana, kokumu sonuna kadar çekti içine. Ben ne olduğunu anlamadım ama ilk defa ona okadar sıkı sarıldım ve beni bırakmayacağı için bukadar sıkı sarıldığnı sandım.

Korktuğum olmuş ve ona güvenmiştim. Ama o an için okadargüzel bir histi ki bu.. Yarın ilk işim ona evet demek olacaktı. Ve ayrılmamak üzere sarılmak... Beni sadece ben olduğumiçin seven adamı her hücremle seviyordum artık. Biliyordum oda beni seviyor sevmek ne kelime hayatının merkezi olarak görüyordu. Onun hayatı olduğumu her cümlede vurgulamasını anımsadım. Gülümsedim. Sabahı zor ettim. Gözlerinin içine bakarak söylemek benimiçin bukadar önemli olmasa o dakka arardım. Ama sabretmeliydim. O benim için çok sabretmişti çünkü.. Herşey çok özel olmalıydı.

Sabahın nasıl olduğunu bilmiyorum ama hiç uyumamış sabahın bir an önce olması için dua etmiştim. Nihayet iş yerine geldim. Ordaydı... Aşık olduğum adam karşımdaydı. Ama bir gariplik vardı suratı çok asıktı. bir sorun olduğu kesindi ama sorun neydi???

Belki neşelenir diye gülümsedim gözlerine bakarak "Günaydın canım" dedim. Duymamazlıktan gelerek arkasını döndü. Sanki aramızda kocaman bir buz dağı vardı. Görünmez dağ ona ulaşmamı engelliyordu. Başka bir şeye morali bozuktur diye düşünüp üzerine gitmedm ama bu soğukluk ertesi gün ve sonraki gün ve haftalarca devam etti. Benle konuşmuyor yüzüme bakmıyor hatta verdiğim selamı bile almıyordu artık.

Cesaretimi toplayıp ona ne olduğunu sorduğumda "hiçbirşey" dedi... "Biz arkadaşız ve tehlikeli bir oyun oynadık. Kimse zarar görmeden bitsin istedim. Sen mutlu ol diye sana senden hoşlandığımı söyledim, yalandı hepsi" dedi ve sustu. Belkide bu onunla son konuşmamız oldu.

Hala aynı işyerindeyiz ama sarhoş olmadığımız sürece konuşmuyoruz. Ve ben hala nasıl ona güvenmek gibi bir aptallık yaptığımı düşünüyorum.

Allah Allah bir günde neden fikri değişsinki. hemde herşey güzel gidiyorken.
sen mutlu ol diye senden hoşlandığımı söyledim diye bi cümlede ne ayıp ve ne aşağılayıcı bi durum.
böyle biriyle olmadığın daha iyi olmuş. başlamadan bitmiş boşver zararın neresinden dönersen kardır.

ayyyy dehşet bir sonuca varıcak diye okudum!!
canım resmen manyağın tekiymiş. hadi işyerinde ilişkinin kötü sonuçlar doğurabileceği mantığına tamam ama seni mutlu etmek için senden hoşlandığını söylemesi çok aşağılık. yerinde olsam sarhoş olmamızı beklemem direk tepiği atarım:delphin:

Ya senin hakkinda birileri ona olur olmaz seyler söyleyip aranizi bozdu...CADIARZU
Yada adamda resmen kisilik sorunu var, piskolojisi bozuk...

Cok aci bir sonmus canim...üzüldüm cidden ama herseyde vardir bir hayir unutma...:teselli:

Canım kıyamam sana sewmek çok güzel bir duygu ama tutarsız bir adamı sewmişsin belli her zaman dik dur yumruğunu sık we ben çok güçlüyüm de zamanla alışırsın unutmaya görmemezlikten gel

sonra hiç konuşmadınızmı neden böyle dawranmış canım

sanırım evli bi eleman..

artı kafama takıldı..siz iş yerinizde sarhoşmu oluyosunuz..benmi yanlış anladım..

resmen terbıyesızlık yapmıs suratına bakma canım askından olsen de..
surunsun essek kafalı.

slm kızlar benim bir kız arkadaşım var erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım.benim kız arkadaşım galiba ondan hoşlanıyor.ben şimdi ne yapayım

slm kızlar benim bir kız arkadaşım var erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım.benim kız arkadaşım galiba ondan hoşlanıyor.ben şimdi ne yapayım

canım bu sayfadan çık bir derdim var sayfasında yeni mesaj butonuna bas.
konunu aç sanada ordan yardımcı olalımsengözlerimebaksanab

Is yerinde 3 erkek bir bayan..
hmm..
belki cok senaryocuyum ama bu 3ü bir araya gelip iddiaya girmesin?
Tavlarim - tavlayamazsin durumlari?
Senin son aksam cok sarildiginida hissedince tamamdir diye düsünmesin?
Cünkü 1 gün icerisinde degismek cok tuhaf geliyor..
Helede böyle sevgisini üstüne basa basa anlatan biri icin..

canim bu konuyla alakali konu ac sen, kimse yorum yapmaz yoksa.

Bir derdim var bölümüne gir, sayfanin yukarisinda "yeni konu" butonu var, ona tiklarsan tamamdir;)

bu arada hosgeldin aramizaa.s.

sen mutlu ol diye senden hoşlandığını mı söylemiş?
kimdir nedir bu kişi, mutsuzlar mutlu etme kurumu falan mı? veya daha olası bişey söyliim, gerizekalıdır ki ikinci ihtimal daha kuvvetli görünüyor..

kasım 2008 de işe başladım.Ekibimden kimseyi tanımıyordum. Müdürüm dahil 4 erkek ve ben tek bayan... ılk gün henüz açılmamış olan iş yerimizde buluştuk, hem iş yeri hazırlıkları hemde tanışma için güzel bir başlangç oldu. Hepsi birbirinden tatlı insanlarla tanıştım ama ilk "Selam"dan itibaren farklı şeyler olacağını sezinlediğim bir kişi vardı ki aralarında...

ılk günden başbaşa sohbetlerle başlayan arkadaşlığımız ilerde ya beni mahvedecek yada çok mutlu edecekti. Ona güvenmemekte kararlı olsamda içimden bir ses beni hep ona itiyordu... Açılıştan sonrada aramızdaki elektrik hiç eksilmedi aksine güçlendi. Beraber dışarı çıkmaya başladık, çoğu akşam iş çıkışı binbir nazla olsada benieve kadar bırakıyor "gelme sen" dediğimde "yarın benle alay et dimi" diyordu.. Yollar ve zaman hızla akıyor ve heranımız kahkahalarla doluyordu...

21 Aralık 2008 hayatımın doğumgünü oldu. Onunla Taksimde sabaha kadar beraberdik ve bana benden hoşlandığını ilk kez o gece söyledi. Biraz zamana ihtiyacım vardı. Bekleyeceğini söyledi. Ve bir hafta sonra sonkez beni eve bıraktı. Ayrılırken bir daha ayrılmayalım dercesine sarıldı bana, kokumu sonuna kadar çekti içine. Ben ne olduğunu anlamadım ama ilk defa ona okadar sıkı sarıldım ve beni bırakmayacağı için bukadar sıkı sarıldığnı sandım.

Korktuğum olmuş ve ona güvenmiştim. Ama o an için okadargüzel bir histi ki bu.. Yarın ilk işim ona evet demek olacaktı. Ve ayrılmamak üzere sarılmak... Beni sadece ben olduğumiçin seven adamı her hücremle seviyordum artık. Biliyordum oda beni seviyor sevmek ne kelime hayatının merkezi olarak görüyordu. Onun hayatı olduğumu her cümlede vurgulamasını anımsadım. Gülümsedim. Sabahı zor ettim. Gözlerinin içine bakarak söylemek benimiçin bukadar önemli olmasa o dakka arardım. Ama sabretmeliydim. O benim için çok sabretmişti çünkü.. Herşey çok özel olmalıydı.

Sabahın nasıl olduğunu bilmiyorum ama hiç uyumamış sabahın bir an önce olması için dua etmiştim. Nihayet iş yerine geldim. Ordaydı... Aşık olduğum adam karşımdaydı. Ama bir gariplik vardı suratı çok asıktı. bir sorun olduğu kesindi ama sorun neydi???

Belki neşelenir diye gülümsedim gözlerine bakarak "Günaydın canım" dedim. Duymamazlıktan gelerek arkasını döndü. Sanki aramızda kocaman bir buz dağı vardı. Görünmez dağ ona ulaşmamı engelliyordu. Başka bir şeye morali bozuktur diye düşünüp üzerine gitmedm ama bu soğukluk ertesi gün ve sonraki gün ve haftalarca devam etti. Benle konuşmuyor yüzüme bakmıyor hatta verdiğim selamı bile almıyordu artık.

Cesaretimi toplayıp ona ne olduğunu sorduğumda "hiçbirşey" dedi... "Biz arkadaşız ve tehlikeli bir oyun oynadık. Kimse zarar görmeden bitsin istedim. Sen mutlu ol diye sana senden hoşlandığımı söyledim, yalandı hepsi" dedi ve sustu. Belkide bu onunla son konuşmamız oldu.

Hala aynı işyerindeyiz ama sarhoş olmadığımız sürece konuşmuyoruz. Ve ben hala nasıl ona güvenmek gibi bir aptallık yaptığımı düşünüyorum.

konuyu anladım.. adam eşeklik etmiş...

ama bi yerde takıldım nasıl yani "sarhoş olmadığımız sürece konuşmuyoruz"???
siz bütün bu anlattıklarınız olurken sarhoştunuz da şimdi mi ayıldınız??

Son düzenleme:

Hah işte bende bu kısmını anlamadım.
Yada ne bileyim okurken içimde bir yerlerde bu hikaye sanki bir roman sayfasından alınmış gibi geldi.
Ne bileyim ben fazlada inanmadım buna. İnşallah yanılıyorumdur. Biraz daha bekleyip yorumumu ona göre yapacağm.

O kimsa bende takildim aslinda ..fakat belki eglence mekanlarinda calisiyorlardir..barmen yada dj falanlardir diye düsündümbenneyaptımki

sensibleye nedense katılıyorum-tatlicadiarzu-
İddiaya girmişlerdir kesinkaydirigubbakcemile

gerçek mi bu? sanki hikaye gibi geldi kusura bakma ama-tatlicadiarzu-

Back