• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten Sevdiğine İnandım...:(

kısılık sorunu var sanırım bu adamın
hıc ugrasma canım yok say kı zaten yok
ama olmasında
hıcde uzme kendını canımmm

Sanki alıntı bir yazı gibi geldi banamirmirmirmir , sanırım 1 aylık bir arkadaşlığınız oldu
Zaman oldukca kısa KASIM ve ARALIK 28 e kadar olan bir arkadaşlığınız söz konusu ,hemen seviliyomu :sm_confused: şaşırdım. Acaba diyorum hani siz sabaha kadar eğlenmişsinz ya, sarhoşmu oldunuz ağzınızdan bişey falanmı kaçırdınız. Yoksa bir gecede noldu adama...
:uhm:

Valla konuyu okurken sonunda ALINTIDIR yazacak diye okudum.. -tatlicadiarzu-
Bu nasıl işmiş ya bi gecede insan değişirmi.iddiaya girmiş olabilirler katılıyorum arkadaşara...

bende alıntıdır sandım yada cidden güzel yazıya döküyo düşüncelerini arkadaş...
aralarında iddia olabilir bence,yada sadece elde edebilmek istemiştr,ilgiyi seviyosa....
bi aylık biriyle sarhoş olmalar flan...ne biliyim bana ters.....adamda böyle düşünmüştr belki

yani seni kandıran bi insana senden hoşlanıyorum diyipte ertesi gün mutlu ol diyeydi diyen kişiliksiz insandan selammı bekliyorsunuz sarhoş oldugunuz zamanlarda konuşuyoruz ona bile duacıyım gibisinden oldu yada ben anlamadım bilmiyorum ama bana çok saçma geldi..
bide iş arkadasın yani bu konuya her zaman takılırım işyerinde ilişkilere karşıyım yani bak şimdi bu durum geldi basınıza yüz yüze bakılmayacak duruma getirdi napacan iştenmi ayrılacan ...yada tamam çok seviyorsun ama en azından biraz süre geçmeliydi tanımalıydın onu.. belki bi anlık yanlızlıktan geldi yanına yada evli ..yada arkadaslarıyla iddaaya girdi bu kızı tavlarım baglarım vs gibisinden .. ay ne bilim canm çok zor bi durum her gün yüzyüze bakmak istemeyecegin bi adamla aynı ortamdasn yani çok sabırlısında...

adam evli falan olmasın yaa???sizde yeni tanışmışsınız sonuçta..belki evlidir biranda ben neyapıyorum demiştir.gerçektende seni sonradan üzmemek için kendinden nefret ettirmek için böyle yapıyo..
.arkadaşlarımın başına bu tür saçma olaylar gelmişti..

Son düzenleme:
bende korktum cok sonu facia diye
ama sukur boyleymis canim bence o hasta birisi ve allah yzune bakmis senin

amacına ulaşıncaya kadarmış onun iyi niyeti demek ki..

istediği oldu ve arkadaslık bitti... kusura bakmayın ama o anın büyüsüne kapılıp alkolün etkisini kullanarak yanlış yapmışsınız.
bence silkelenin ve yaşandı bitti diyip sizde artık selam vermeyin.

yazı bana da hikaye gibi geldi neyse bence adam evli ve bi hevese kapılıp gitmiş, sonrada aklı başına gelince çekmiş kendini

bunun arkasinda bisey var,
mutlaka bisey olmustur veya vardiki
bu adam birden bire bitti diyor..
gercekten bir hikayeye benziyor bu konu..
ve konuyu acan üye hala cevap vermemis yorum yapanlara..

Özür dilerim haklısınız çok uzun zaman oldu cevap yazmadım. İş yerim bir restorandı ve müdürümüz bar kökenli olduğu için toplantılarımızda ve durum değerlendirmelerinde yani haftada enaz 2-3 kez alkollü ortamda toplanmak durumundaydık... Garip bi şekilde o arkadaş hala bana bir açıklama yapma tenezzülünde bulunmadı:( ama ah'ım tuttu sanırım. Elini neye attıysa kurudu ve ben ah etmekten pişman değilim. Unutmam çok zor oldu ve bende onun dengesizliğine vermek zorunda kaldım. Hala içimi acıtan bir noktası yok değil; "Neden?" ama bu soruya sanırım ben hiçbirzaman cevap alamayacağım...

Buarada günün yaklaşık 15-16 saatini beraber geçirdiğim bir insan olması detayını atlamışım anlatırken ve sadece toplantılarda alkol alırdık... Rahat kendimizi ifade amaçlı. Yanlış anlaşılsın istemem iş saatlerimizde arkadaş gayet ayıktı! Ve iş yerinde duygusal yaklaşımlar konusunda bende çok tutucu davranırdım onunla tanışana kadar... Ve son bir not daha idda değildi çünkü diğer bütün arkadaşlarımla hala görüşüyoruz ve böyle bir şey olsaydı (ağızları bu konularda çok sıkı olmadığından) bana mutlaka anlatırlardı... Çok teşekkür ederim cevaplarınız için buarada... Okuduğum halde cevap vermeye pek fırsatım olmadı:(

Back