• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten psikojim bozuldu aranızda aynı durumu yaşayan var mı ?

umutsuzyolcu12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
54
-9
3
27
Herkese merhaba ben normalde doğuda yaşıyorum birkaç aylığına ablamın yanına geldim Eskişehir'e.Üst kattaki komşu aşırı gürültü yapıyor geçen akşam bayağı ses yaptılar, üstelik gece 3 4 e kadar uyuyamadık seslerinden.Ablam en son duvara vurdu uyarmak için.Neyse dün öğlen de adam kızla ilişkiye giriyordu, ses olduğu gibi geliyordu ,kız aşırı çığlık atıyordu.Valla ben kendimden utandım .Acaba bilerek mi yapıyor? Normalde tek başına bir erkek yaşıyormuş ama hiç tek kalmıyor mübarek. Şu Eskişehirden nefret ettim .Tepki verenler olacak belki ama gerçekten bana ters gelen şeyler ,alışık olmadığım şeyler. Kızlar bildiğin çıplak geziyor.Kimin eli kimin cebinde belli değil .Aileleri para gönderiyor, çocuklarını okuyor sanıyor ama bilmiyorlar ki itlik kopukluk peşindeler. Bu durumu aşamıyorum ,sinirlerim çok bozuldu. Çıplağa doymuş olmaları gerek değil mi ? Buradakiler doymamış sapık gibi bakıyorlar, açık giyinen kızlara.Geçen pazardaki bir adam tezgahı bırakıp gidecekti, bir kız yüzünden. Babaları ,dedeleri yaşındaki adamların bile gözü toprağı görmüyor. Birkaç ay nasıl dayanacam? İçinizde aynı durumu yaşayan oldu mu acaba ? Bir de benim ablam da asimile olmuş açık giyiniyor, üzülüyorum.Umursamaz davranmak istiyorum sizden tavsiye istiyorum.

Açık giyinirler veya giyinmezler kulla Allah arasındaki meseleye kimse karışamaz. Hoşunuza gitmiyorsa bakmazsınız o tarafa olur biter. Sokaktaki erkekleri, amcaları niye bu kadar gözlemliyorsunuz mesela? İşinize gücünüze odaklanın ben sokakta yürürken kimseye bakmam etmem işime bakarım şahsen.

İstediğin yere bildir kışkırtacak bir şey yapmadım derdin var senin belli ki
Asıl sizin bir derdiniz var ki insanların giyimini bu kadar dert edinip "nasıl dayanacağım" diyorsunuz.
Ne büyük bir dertmiş ki gerçekten psikolojiniz bozulmuş (!) baksanıza.
Trol olsanız ayrı sorun gerçekten bu konuyu dert edinip yazsanız ayrı sorun yani.
Kadın bedeni üzerinden ahlak bekçiliği yapmaya soyunan kişilerden birisiniz sonuçta.
Size göre ablanız asimile olmuş, öğrenciler itlik kopukluk peşinde, kızlar çıplak geziyor.
Kimin nasıl giyindiğinin sizi ilgilendirmediğini idrak ederseniz o aylar çabucak geçecektir.

Komşunun yaptıkları rahatsızlık boyutundaysa etrafına, şikayet edin.

Onun dışındaki söyledikleriniz sizi ilgilendirmez. Siz kendi işinize bakın. Herkesin öyle yapması gerekir. 27 yaşındaymışsınız. Yazık kafanızın çalışma şekline.

Okurken sinirlendim. Daha yazıcam. Size ne kim ne giymiş. 3-5 bir şey gördünüz diye bir şehre ahlaksız dediniz. 'Doğu'ya geri dönün o zaman.

Giyim kuşam konusuna bir şey diyemem, herkesin kendi tercihi. Siz de sanki ilk defa "açık" giyinen birilerini görmüş gibi davranmanız garip. Tasvip etmiyorsanız, rahatsız oluyorsanız bakmayacaksınız. Üzülüyorsanız dua edersiniz.

Fakat diğer konuda haklısınız bence de. Apartmanda yaşayan herkes gürültüye, çıkardığı aşırı seslere dikkat etmelidir. Kimse sürekli birilerinin yaşadığı ilişkiye şahit olmak zorunda değil.

size ne kim ne giyerse giysin. ocak ayinda eskisehir gibi kuru soguguyla meshur yerde o kiyafeti giyiniyorsa giyinsin. kendi tercihi
ayrica nereden biliyorsunuz ailesinin okumaya diye gönderip para verdigini? eskisehirde genc calisan insan yok mu kendi parasiyla gecinen? herkes ogrenci mi?
gürültü icin de polisi arayin - ceza oder kendilerine cekiduzen verirler.
ahlak bekciligine de soyunmayin. hemen altinda konya var. siz üniversite tercih ederken orayi yazarsiniz

Hanımlar sinirlenmeyin 😌

Konu sahibi herkesin hayatı kendisini alakadar eder, tanımadığınız insanların da ablanızın da hayatı kendine, bu kadar hassassanız göz kapaklarımızın perde olduğunu biliyor olmalısınız, bakışlarımızı yere indirmemiz gerektiğini de, ben ki sizin tabirinizle çıplak kadınım kimsenin ne giydiğine ne yaptığına bakmadım hiç, gözlerimi yere eğerek yürürüm yolda, dileyen burkalı olsun dileyen şortlu.

Bizim buralara gelseniz uykunuz kaçacak demek ki, bir şortla fırlamış çıplak erkeklerle bikinili kızlar diyarındayız😊

Kış günü Eskişehir'de ne görmüş olabilirsiniz de çıplak diyorsunuz acaba? Soğuğun içinde ne kadar açık giyinebilir ki insanlar zaten? Hoş, giyinseler de size noluyor yani, size ne? Bizim memlekete gelseniz havale filan geçirirsiniz herhalde. Şortlu, bikinili, pareolu geziyoruz. Asim asim asimileyiz(!) ama sizin aksinize haddimizi biliriz, başkalarının giyimine karışmayız. Keşke siz de biraz haddinizi bilseniz de ahlak bekçiliğini sadece kendinize kadar yapsanız.

Herkese merhaba ben normalde doğuda yaşıyorum birkaç aylığına ablamın yanına geldim Eskişehir'e.Üst kattaki komşu aşırı gürültü yapıyor geçen akşam bayağı ses yaptılar, üstelik gece 3 4 e kadar uyuyamadık seslerinden.Ablam en son duvara vurdu uyarmak için.Neyse dün öğlen de adam kızla ilişkiye giriyordu, ses olduğu gibi geliyordu ,kız aşırı çığlık atıyordu.Valla ben kendimden utandım .Acaba bilerek mi yapıyor? Normalde tek başına bir erkek yaşıyormuş ama hiç tek kalmıyor mübarek. Şu Eskişehirden nefret ettim .Tepki verenler olacak belki ama gerçekten bana ters gelen şeyler ,alışık olmadığım şeyler. Kızlar bildiğin çıplak geziyor.Kimin eli kimin cebinde belli değil .Aileleri para gönderiyor, çocuklarını okuyor sanıyor ama bilmiyorlar ki itlik kopukluk peşindeler. Bu durumu aşamıyorum ,sinirlerim çok bozuldu. Çıplağa doymuş olmaları gerek değil mi ? Buradakiler doymamış sapık gibi bakıyorlar, açık giyinen kızlara.Geçen pazardaki bir adam tezgahı bırakıp gidecekti, bir kız yüzünden. Babaları ,dedeleri yaşındaki adamların bile gözü toprağı görmüyor. Birkaç ay nasıl dayanacam? İçinizde aynı durumu yaşayan oldu mu acaba ? Bir de benim ablam da asimile olmuş açık giyiniyor, üzülüyorum.Umursamaz davranmak istiyorum sizden tavsiye istiyorum.
Köyüne dön çok bunaldıysan ben kimsenin sen duy diye çığlık çığlığa sex yaptığını düşünmüyorum komşunun sizi bu şekilde rahatsız etmesi doğru değil ama sen de öyle bir köyden indim şehre gibi anlatmışsın ki abarttığını düşünüyorum yani ne bileyim dışarıda kim kime bakmış ne giymiş aşırı abartıyosun pazarcı tezgahı bırakcakmış da bilmem ne ne alaka böyle bir şeyleri aşırııı abartan aşırıııı rahatsız olan insanların aslında yapmak isteyip yapamadığı şeylere düşman olduğunu düşünüyorum

Back