- Konu Sahibi umut_iklimi
kızlar şu sıralar çalışmıyorum kaynana görümce yakın oturduğu için her gün birbirlrinden çıkmıyolar ve bu aralar bende evde olduğum için onlaraa gelip gidiyoum neyse bu geçiçi bi mesele asıl mesele eşimle eşim hala ergen bi çoçuk gibi hiç olgun diil evli gibi değil kafasına buyruk ve sürekli kendi istediği gibi davranıyo ben çalıştığım zaman evde yoktum eşim de öğleden sonra işe gittiği için annesi onu eve çağırıyo kızını çağırıyo ve sürekli böyleydi ben şimdi evde olduğum için eşimi çağırmıyolar çok şükr ama tekrardan çalışmak istemiyorum sırf bu yüzden ya eşim evli olduğunu nasıl idrak edicek daha da doğrusu nasıl beni önemseyip yuvasına bağlı olmasını sağlarım kendileri acayip intertnet bagımlısııdır ayrıc sürkli poker oynar posta dan haberlere bakar ordaki salak çıplak kadın resimleri filan da oluyor belki görmşüünüzdür :2: bu duruma bi son vermeliyim gerçekten sıyırcam kzılar annemler kayseride acaba çekip oraya mı gitsem diyorum ama bu sefer de rahtlığa alışırsa benden iyice soğur diye korkuyorummm :26: