• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim...

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar şu sıralar çalışmıyorum kaynana görümce yakın oturduğu için her gün birbirlrinden çıkmıyolar ve bu aralar bende evde olduğum için onlaraa gelip gidiyoum neyse bu geçiçi bi mesele asıl mesele eşimle eşim hala ergen bi çoçuk gibi hiç olgun diil evli gibi değil kafasına buyruk ve sürekli kendi istediği gibi davranıyo ben çalıştığım zaman evde yoktum eşim de öğleden sonra işe gittiği için annesi onu eve çağırıyo kızını çağırıyo ve sürekli böyleydi ben şimdi evde olduğum için eşimi çağırmıyolar çok şükr ama tekrardan çalışmak istemiyorum sırf bu yüzden ya eşim evli olduğunu nasıl idrak edicek daha da doğrusu nasıl beni önemseyip yuvasına bağlı olmasını sağlarım kendileri acayip intertnet bagımlısııdır ayrıc sürkli poker oynar posta dan haberlere bakar ordaki salak çıplak kadın resimleri filan da oluyor belki görmşüünüzdür :2: bu duruma bi son vermeliyim gerçekten sıyırcam kzılar annemler kayseride acaba çekip oraya mı gitsem diyorum ama bu sefer de rahtlığa alışırsa benden iyice soğur diye korkuyorummm :26:

kızlar şu sıralar çalışmıyorum kaynana görümce yakın oturduğu için her gün birbirlrinden çıkmıyolar ve bu aralar bende evde olduğum için onlaraa gelip gidiyoum neyse bu geçiçi bi mesele asıl mesele eşimle eşim hala ergen bi çoçuk gibi hiç olgun diil evli gibi değil kafasına buyruk ve sürekli kendi istediği gibi davranıyo ben çalıştığım zaman evde yoktum eşim de öğleden sonra işe gittiği için annesi onu eve çağırıyo kızını çağırıyo ve sürekli böyleydi ben şimdi evde olduğum için eşimi çağırmıyolar çok şükr ama tekrardan çalışmak istemiyorum sırf bu yüzden ya eşim evli olduğunu nasıl idrak edicek daha da doğrusu nasıl beni önemseyip yuvasına bağlı olmasını sağlarım kendileri acayip intertnet bagımlısııdır ayrıc sürkli poker oynar posta dan haberlere bakar ordaki salak çıplak kadın resimleri filan da oluyor belki görmşüünüzdür :2: bu duruma bi son vermeliyim gerçekten sıyırcam kzılar annemler kayseride acaba çekip oraya mı gitsem diyorum ama bu sefer de rahtlığa alışırsa benden iyice soğur diye korkuyorummm :26:

işin gerçekten zormuş.düşünüyorumda internette sorun cıkarsan ne bilim internet olmasa bikaç gün belki faklı olabilirdi.annenlerin yanına gitme gidersen iyice rahatlıga alısır arkadaslarıyla filan gece gezmelerinede gidebilir sen yoksun nasılsa diye.aklıma gelen başka bişeyde madem oyun meraklısı ateri al bi tane eve bagla tv ekranına beraber oynayın oynarkende şakalaşın filan megerse ben eşimle daha mutlu olabilirmişim nette boşuna zaman harcamısım gibi düşünebilir.

Canim bencede sakin evini terketme.1.yuvani dagitma.2.iki gun sonra hersey duzelir ama gitmen daha buyuk sorun acar
Arkadasa katiliyorum zaman sana uymazsa sen zamana uy demisler.sende onun ilgi alanlarini paylasabilirsin.pokerden bahsetmiyorum tabiki.
Benim esimde cooook fanatik bi fenerli.devamli kahve mac takiliyodu.eve lig tv aldik.cocugunlukla beraber bakiyorut hatta her golde bak sans geririyorum sana diye kendime nasipleniyorum :)

evet kızlar en iyiysi playstation almak :1: belki çare olur peki bu ergen halden nasıl çıkıp olgun bi erkek olup baba olmaya layık olucak onu düşünücem

işin gerçekten zormuş.düşünüyorumda internette sorun cıkarsan ne bilim internet olmasa bikaç gün belki faklı olabilirdi.annenlerin yanına gitme gidersen iyice rahatlıga alısır arkadaslarıyla filan gece gezmelerinede gidebilir sen yoksun nasılsa diye.aklıma gelen başka bişeyde madem oyun meraklısı ateri al bi tane eve bagla tv ekranına beraber oynayın oynarkende şakalaşın filan megerse ben eşimle daha mutlu olabilirmişim nette boşuna zaman harcamısım gibi düşünebilir.

aynen bende bu fikirdeyim:) yalnız oyun kısmı riskli biraz oda bağmlılık yapar kadın baska birşey yapmak ister adam yine oyundan kalkmaz:1::1::1:

bu biraz eşinin yaşam tarzıyla ilgili.her hangi bir ceza vermiş olsan da kendince, ne işe yaracak ki?
güzelce konuşmak gerekiyor.bazı şeylerin farkına varması gerekiyor.zamanını daha verimli kullanmasını öğrenmesi gerekiyor.

Henüz 6 aylık evlisiniz
Evliliğe tam olarak alışamaması bence normal
Bende alışamamıştım şahsen
Tamam belki hergün anneme gitmiyordum ama duvarları bile yabancılıyordum
Neyse..

Sırf eşim annesine gitmesin yuvasına alışsın diye çalışmaktan vazgeçmeniz manasız bence
Gavura kızıp oruç bozulmaz

Eşin evde dursa bile ne olacak ki ? Oyuna devam..
Ben annesine gitmesinden çok yanında ben varken oyuna , gazeteye bu kadar kaptırmasına bozulurdum.

Merhaba umut_iklimi nasılsın canım, bence iyi olmalısın. sen de benim gibi daha 6 aylık evlisin. bazı erkeklerin doğasında var sahiplenmek, korumak, evinin ve ailesinin sorumluluğunu bilmek. bazı da halen annesinin biricik oğlu zanneder kendini, ha evlenmişim ha evlenmemişim fark etmez düşüncesindeler. kendi istediği gibi davranmasına müsade etme. bi yere gitceğiniz birşeyler yapcanız zaman beraber karar verin. bunu ona aşılayacak olan sensin. işinden çıktın, evinin hanımı oldun madem. evine daha da güzellik kat. kocanı evinde ve elinde tutmayı bilmelisin. mesela ailesine gideceği zaman tatlı dille bugünü bize ayıracağımızı düşünmüştüm de. ya da gittin kalkmak için kaş göz yap. eve gidince neler olacağı hakkında tiyolar ver. tabi ki sen daha cazip geleceksin. kayınvaliden ve görümcenle aranı iyi tut. nasılsın annecim de ara,sor. hergün değil tabi birazda onlar özlesin seni. işin özü kendini kocana ve ailesine özlet. ergen çocuk olmasına müsade etme. faturayı nasıl yapalım de danış. şu işi sence napsak de danış. sen sorumluluk duygusunu aşıalrsan o fikir danıştığın için memnun olacaktır ve senle daha çok şey paylaşmaya başlayacaktır. evli arkadaşlarınız varsa onlarla sık görüşmeye çalışın. kayınvalidenler ile hergün görüşmek zorunda kalmazsın. internet işine gelince birkaç dizi edinin kendinize müptelası olun. haftanın şu günleri dizi var diyin ona başlayın akşamları biz öyle yaptık salı günü 20 dakika, perşembe günleri intikam dizisi var. onları seyrediyoruz. böylece internetten uzaklaşıyoruz. ben de eskiden faceye falan girerdim ço ktakılırdım nette ama evlenince akşamları aramıyorum bile neti. sabret sürekli bişiler danış. sorumluk hissettirt ona ;)

yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum kızlar şöyle sölüyüm bu eşimin yaşam tarzı evet bu şekilde şımarık büyütülmüş ve her dediği onun yapılmış mesela bekarken bir fatura dahi yatırmaya gitmemiş onuda bırakın çayı önüne şekeri karıştırılarak verilmiş mesela sabah saatlerine kadar net başında durmuş ama hiç azarlanmamış hadi artık yat yat saatin kaçı denmemiş ailesi bu şekilde yetiştirmiş şimdide aynını istiyor gibi geldi bana iş yerlerinde nt yasaktı şimdi açılmış artık ordan giriyor bilmiyorum nerelere giriyor napıyor zaten düşünmkte istemiyorum kuruntu yapıorum çünkü ama artık gerçekten onun bu yaşam tarzını değiştirmek için bi yol bulmalıyım çünkü ben bu şekilde bi hayata katlanamıyorum benim ailem beni böle yetiştirmedi ama ona göre herşey normal çok geniş :20: mesela işte annesi diyo ki diğer oğlum askerden gelince sıkılmasın sınırsız net alıcam eve dedi bu benim salak kocamda hemen diyo ki artık çıkmam burdan bilmem ne bende bu kadar asosyal olmanın nedeni belli oldu dedim kızdım annesi diyoki ne var ki diyo bunlar hep böle pcnin başından kalkmazlar böle alıştırtılar diyo yani ona göre bu normal benim kızmamam gerekiyo halbuki bilmiyoki o nette ne haltlar yiyo erkekler bu kadar da olmaz ki yaa :19:

canım bilemedim ki napman gerektiğini. Allah kocana akıl fikir sana da asbır nasip etsin. sıkma tatlı canını düzelir

yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum kızlar şöyle sölüyüm bu eşimin yaşam tarzı evet bu şekilde şımarık büyütülmüş ve her dediği onun yapılmış mesela bekarken bir fatura dahi yatırmaya gitmemiş onuda bırakın çayı önüne şekeri karıştırılarak verilmiş mesela sabah saatlerine kadar net başında durmuş ama hiç azarlanmamış hadi artık yat yat saatin kaçı denmemiş ailesi bu şekilde yetiştirmiş şimdide aynını istiyor gibi geldi bana iş yerlerinde nt yasaktı şimdi açılmış artık ordan giriyor bilmiyorum nerelere giriyor napıyor zaten düşünmkte istemiyorum kuruntu yapıorum çünkü ama artık gerçekten onun bu yaşam tarzını değiştirmek için bi yol bulmalıyım çünkü ben bu şekilde bi hayata katlanamıyorum benim ailem beni böle yetiştirmedi ama ona göre herşey normal çok geniş :20: mesela işte annesi diyo ki diğer oğlum askerden gelince sıkılmasın sınırsız net alıcam eve dedi bu benim salak kocamda hemen diyo ki artık çıkmam burdan bilmem ne bende bu kadar asosyal olmanın nedeni belli oldu dedim kızdım annesi diyoki ne var ki diyo bunlar hep böle pcnin başından kalkmazlar böle alıştırtılar diyo yani ona göre bu normal benim kızmamam gerekiyo halbuki bilmiyoki o nette ne haltlar yiyo erkekler bu kadar da olmaz ki yaa :19:

canım anneye göre net başında oturmakda birşey yokdur işine bile geliyordur oğlu evde evden biryere gitmiyor dışarıda başına birşeymi getirdi diye düşünmüyor özlemiyor gözünün önünde oturmak için öyle düşünen bir anneye göre gayet iyi bir yol ee aldatmış aldatmamış kısmıda bağlamıyor anneyi tabiki eşler için durum tamamen farklı

Back