• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, cicim aylarını anasıyla geçiriyo, kocamı boşanıp kaynanamla mi evlensem ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üslup beğenmeyen hanım da edebiyattan Nobel ödülü almış çünkü hzhshhz ateş düştüğü yeri yakar,size dert beğendirmek zorunda değilim. Hem kv ile yaşamaya şüphesi olan hem de buraya gelip insanların kendisini ikna etmesini bekleyen ezigin teki değilim en azından.
Siz devam edin bu kafayla iyi geceler dilerim 😆

Ilk evlendigim zamanlar kayinvalidem ve görümcemelerim ile aram fazlasi ile iyiydi..
Her köseden duyuyordumki arana mesafe koy
Ama nafile hepsilerini cooook sevip icime baglamistim 😔
Hep kiz kardesim yada ablam olsun isterdim ve birden iki tane olmuslardi..
Aslinda mutluyduk ama galiba beni hep Gelin diye gördüler.. kizkardes diye görseymisler hersey dahada güzel olurdu..
Aradan 5 sene gecti su an mesafeli ama iyi anlasiyoruz...

Sayfanizda icimi döktüm kusuruma bakmayin
Sizin için üzüldüm, ama siz onlar için üzülmeyin, çünkü değmez.

Hah ağzınıza sağlık yaa. Bazılarının yorumlarını okudunuz mu bilmiyorum da beni anlamamak için beyinleriyle değil başka organlarıyla fikir yürütüyorlar sanırım. Kaynananizi kiskaniyorsunuz diyen oldu yaa. Gerçekten çok teşekkür ederim zeki biri olduğunuz için
Ne terbiyesiz birisin ya. Once yorum yapanlar hakkinda düzgün konuş. Herkese sert cevaplar. Isinize gelmeyen yorumlara argo konuşun ama sizi oven yorumlara canimlar cicimler. Haddini bil. Once sitenin kurallarini oku.. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla sana neremizle okuduğumuzu anlatir belki

Ne terbiyesiz birisin ya. Once yorum yapanlar hakkinda düzgün konuş. Herkese sert cevaplar. Isinize gelmeyen yorumlara argo konuşun ama sizi oven yorumlara canimlar cicimler. Haddini bil. Once sitenin kurallarini oku.. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla sana neremizle okuduğumuzu anlatir belki
Ablana mi şikayet ediyorsun beni hdhshshshsh düzgün yorum yap düzgün konuşayım kardeşim,kaldiramiyorsan cevaplarimi engelle gitsin. Herkes sizin istediğiniz gibi tek tip mi konuşacak. Benim konuşmama argo diyosunuz da siz saray dili konuşuyorsunuz çünkü

Ablana mi şikayet ediyorsun beni hdhshshshsh düzgün yorum yap düzgün konuşayım kardeşim,kaldiramiyorsan cevaplarimi engelle gitsin. Herkes sizin istediğiniz gibi tek tip mi konuşacak. Benim konuşmama argo diyosunuz da siz saray dili konuşuyorsunuz çünkü
Ablamla yarin tanışırsın bizzat :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back