• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, cicim aylarını anasıyla geçiriyo, kocamı boşanıp kaynanamla mi evlensem ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan gözümde adeta bir ninjasiniz, adeta bir samuray ustasisiniz. Ben daha dün anasını bicaklamakla tehdit ettim 😒 işleri yoluna koymak için güzel bi yol,sizi çok takdir ettim,yapabilene ne mutlu, ama benim yolum değil maalesef.

😃 Allah iyiliğini versin. Zorla kıymetli yapacaksın çılgın anasını. Ordan olmaz. Fazla fevrisin o zaman. Otur bi sakinleş güzelim bence,mutlaka orda oturmak zorundaysanız yürütmenin yolunu bulmaya çalış. Bak bu çektiğin rest sonucu ilk yılbaşınızı ayrı geçireceksiniz. Bence alın şarabınızı peynirinizi başbaşa kutlayın evde,gerginliğiniz geçsin. Kayınvalideye bu kadar anlam yüklemeyin.

😃 Allah iyiliğini versin. Zorla kıymetli yapacaksın çılgın anasını. Ordan olmaz. Fazla fevrisin o zaman. Otur bi sakinleş güzelim bence,mutlaka orda oturmak zorundaysanız yürütmenin yolunu bulmaya çalış. Bak bu çektiğin rest sonucu ilk yılbaşınızı ayrı geçireceksiniz. Bence alın şarabınızı peynirinizi başbaşa kutlayın evde,gerginliğiniz geçsin. Kayınvalideye bu kadar anlam yüklemeyin.
Çok tatlı ve olgun birine benziyosunuz, keşke sizin gibi olabilseydim. Mantığım ol diyo ama içimdeki canavar kaynanayi öldürmenin binbir yolunu buldu bile. Kayinvalideye anlam yüklemek değil aslında, eşim aile olduğumuzu idrak edemedi, EŞ olduğunu anlayamadi,benim üzüntüm bundan ötürü.

Iyide soyle düşün kp hasta kaynana bakıyor evde baska erkek yok. Alt kattaki oglundan birseyleri yapmasını istemesi rica etmesinin neresi kötü? Esin yukarı cikip saatlerce gelmiyorsa bu eşinin problemi. Annenler üst katinda otursa eminim ordan evine inmessin yada seni surekli cagirsa hic bu sekilde şikayetci olmazsin. Yani anlattıkların sorun edilcek birsey degilki. Oglu dururken ampulü kim değiştirsin. Oglundan rica ederken senden izin mi almalıydı. Yada esimin dayısına gittik oda geldi diyorsun. Erkek kardeşine giderken oz kardeşi ile görüşmek içindemi senden icazet alacaktı?? Hemen bilenmeyin eşlerinizin ailesine ya

Merhaba hanımlar. Başlık, durumun özeti sayılır aslında ama direk olarak öyle bı olay söz konusu değil.
Durum şu ki,3 aylık evliyim,kiraya cikmayalim diye eldeki birikimi kaynananın altındaki katı yenilemek için ayırdık,ev alana kadar bı süre böyle olsun dedik. Kp hasta,kv buna bakiyo, asosyal,bana karışmaz diye kabul ettim. Bitane de uniyi yeni bitirmiş görümce var.
Çalışıyordum,işi bırakıp kpss ye hazırlanmaya başladım, görümce de aynı şekilde,aynı dershaneye yazıldık. Ben bunlara hiçbir artniyet gütmeden,fesatlık yapmadan yaklaştım, görümcemi kardeşim yerime koyup derslerde yardımcı olmaya çalıştım. Ama bakın 3 aydır bı rahat vermediler. Öyle çok aşırı abartı değil ama ufak ufak mide bulandıran şeylerle başladı. Evime gelme,gelene gidene karışma,bunlara çağırma vs yok,bana karismazlar ama oğlunun yakasına sümük gibi yapistilar.

Balayına gidip geldik,evde takılıyoruz, oğlum ben seni özledim diye habire yukarı çağırıyo. Bı bakıyorum yanımda bı bakıyorum benim herif saatlerce kayıp. Eennn ufak dertlerinde koş yetiş diye benimkini cagiriyolar.fatura ödenecek koş yukarı,gorumceye internetten otobüs bileti alınacak koş yukarı, ampül değişecek koş yukarı. Bu kv Çarşamba pazarına gider,ben pazar pazarına eşimle gidiyorum, beni neden cagirmadiniz diye kavga çıkardı. Eşimin dayısına gidecez, biz davet etmeden ben de gelecem diye atladı arabaya. Haftada bir bunlara yemeğe gideriz,haftada bir de benim aileme gideriz. Siz buraya gelince bı saat oturuyorsunuz başka yere gidince iki üç saat oturuyorsunuz diye eşimin başını yemiş.bigun akşam görümce sandalyeden düşmüş,ama bi boku yok biliyorum kendini nazlatmak için acile goturttu gece ikiye kadar acildeydik. Bu olaydan sonra dayanamadım dedim bı konuşayım kv ile böyle olmayacak. Aldım karşıma sakin sakin lafa girdim bak bu böyle gitmez sürekli yukarı cagiriyosunuz, oğlunun evli olduğunu bı kabullen artık o yukarda yaşamiyo dememle bı bağırdı bana, üç günde koktun sen de beee diye.tam bir kenar mahalle karısı gibi cemkirdi. Elin kızı almış oğlumu diye sokağa mi Atacam diyo. O sinsi görümce de meğer yüzume gülüp arkamdan eşime bana kötü davraniyo,baskı altına almaya calisiyo diye eşime kötülüyomus.

Eşim eve gelince ariyo ceketini giy diyo, sesimizi duyuyo konuşurken ariyo sen daha uyumadın mi diyo. Eşime diyorum ananla arana sınır koy bak böyle olmucak, onunla mi ugrasacam ben ona he he diyorum geçiyorum diyo. Ama ben dayanamıyorum artık. Yarin annemin evine gitcem, anasıyla girsin yılbaşına.
Benim konuma yaptığınız yorumdan belli kayınvalideniz ile kedi köpek gibisiniz herkesi öyle sanıyorsunuz inanın okumadım bile açtığınız postu. Siz kötüsünüz diye herkes kötü olmak zorunda değil çıkın artık şu kafadan..

Iyide soyle düşün kp hasta kaynana bakıyor evde baska erkek yok. Alt kattaki oglundan birseyleri yapmasını istemesi rica etmesinin neresi kötü? Esin yukarı cikip saatlerce gelmiyorsa bu eşinin problemi. Annenler üst katinda otursa eminim ordan evine inmessin yada seni surekli cagirsa hic bu sekilde şikayetci olmazsin. Yani anlattıkların sorun edilcek birsey degilki. Oglu dururken ampulü kim değiştirsin. Oglundan rica ederken senden izin mi almalıydı. Yada esimin dayısına gittik oda geldi diyorsun. Erkek kardeşine giderken oz kardeşi ile görüşmek içindemi senden icazet alacaktı?? Hemen bilenmeyin eşlerinizin ailesine ya
Annemlerin evi de yakın ama ota boka beni cagirmiyolar. Benim derdim kendi yapabilecekleri seyler için eşimi cagirmalari. Evde yapılacak iş illaki çıkar,ama müsait mısın zamanın var mı demeden çağırmak çok mu normal? Benim ailem gibi yapılacak işleri biz oraya gittiğimizde söylesinler yapalım.
Dayı ziyareti aile buluşması değildi. Yeni evli olarak yaptığımız ilk akraba ziyaretiydi. Madem herşeyin bu kadar içinde olmak istiyorlar seksi de hep beraber yapalım. Nasılsa anası,benden icazet mi alacak oğlunun halveti için

Çok tatlı ve olgun birine benziyosunuz, keşke sizin gibi olabilseydim. Mantığım ol diyo ama içimdeki canavar kaynanayi öldürmenin binbir yolunu buldu bile. Kayinvalideye anlam yüklemek değil aslında, eşim aile olduğumuzu idrak edemedi, EŞ olduğunu anlayamadi,benim üzüntüm bundan ötürü.

Bazı erkeklerin zaman alıyor sanırım bu durum. Muhtemelen eşinde de böyle olacak ,keskin sirke küpüne zarar ama unutma sakın. Yarın annene gideceksen de bu gece eşine sarılarak uyu,seni öyle hatırlasın anasını kesmek istediğini değil 😃

Biz eşimle gergin olunca normalden daha fazla süsleniyorum mecburen barışmak zorunda kalsın diye 🥳

Benim konuma yaptığınız yorumdan belli kayınvalideniz ile kedi köpek gibisiniz herkesi öyle sanıyorsunuz inanın okumadım bile açtığınız postu. Siz kötüsünüz diye herkes kötü olmak zorunda değil çıkın artık şu kafadan..
Ben Size tecrubemden ötürü tavsiye vermeye çalıştım. Beraber yaşayın da görün anyayi konyayi.

Annemlerin evi de yakın ama ota boka beni cagirmiyolar. Benim derdim kendi yapabilecekleri seyler için eşimi cagirmalari. Evde yapılacak iş illaki çıkar,ama müsait mısın zamanın var mı demeden çağırmak çok mu normal? Benim ailem gibi yapılacak işleri biz oraya gittiğimizde söylesinler yapalım.
Dayı ziyareti aile buluşması değildi. Yeni evli olarak yaptığımız ilk akraba ziyaretiydi. Madem herşeyin bu kadar içinde olmak istiyorlar seksi de hep beraber yapalım. Nasılsa anası,benden icazet mi alacak oğlunun halveti için

Öfkeden çıldırmışsın bel altı vuruyorsun,cinselliği niye katıyorsun olaya şimdi. Neye kızıyorsan onu konuş konuyu dağıtma güzelim bak haksız çıkarsın böyle.

Siz bariz kocanizi kaynananizdan kiskaniyorsunuz :D bulduğunuz sebepler cok komik.

Bazı erkeklerin zaman alıyor sanırım bu durum. Muhtemelen eşinde de böyle olacak ,keskin sirke küpüne zarar ama unutma sakın. Yarın annene gideceksen de bu gece eşine sarılarak uyu,seni öyle hatırlasın anasını kesmek istediğini değil 😃

Biz eşimle gergin olunca normalden daha fazla süsleniyorum mecburen barışmak zorunda kalsın diye 🥳
☺️ Hehehe gerçekten çok tatlısınız yaa.. çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Mutlaka dediklerinizi dikkate alicam.

Olayda kaynana ne kadar hatalı ise eşiniz onun iki katı hatalı. Eşiniz annesine açık açık konuşacak "anne ben acil yardım butonu değilim. Benim artık ayrı bi evim, bir ailem var." diyecek. Siz çok yüz göz olmayın bence çünkü arada siz kötü olursunuz. Gerçi her halükarda siz kötü olursunuz ama çok muhatap olmayın arka planda durun. Ayrıca bu kadar yeni evliyken bu kadar önemsiz şeyler için eşinizi yalnız bırakmayın. Zira evde onu fişteklemeye hazır iki kişi var. Karda yürüyün izinizi belli etmeyin

Ilk evlendigim zamanlar kayinvalidem ve görümcemelerim ile aram fazlasi ile iyiydi..
Her köseden duyuyordumki arana mesafe koy
Ama nafile hepsilerini cooook sevip icime baglamistim 😔
Hep kiz kardesim yada ablam olsun isterdim ve birden iki tane olmuslardi..
Aslinda mutluyduk ama galiba beni hep Gelin diye gördüler.. kizkardes diye görseymisler hersey dahada güzel olurdu..
Aradan 5 sene gecti su an mesafeli ama iyi anlasiyoruz...

Sayfanizda icimi döktüm kusuruma bakmayin

Olayda kaynana ne kadar hatalı ise eşiniz onun iki katı hatalı. Eşiniz annesine açık açık konuşacak "anne ben acil yardım butonu değilim. Benim artık ayrı bi evim, bir ailem var." diyecek. Siz çok yüz göz olmayın bence çünkü arada siz kötü olursunuz. Gerçi her halükarda siz kötü olursunuz ama çok muhatap olmayın arka planda durun. Ayrıca bu kadar yeni evliyken bu kadar önemsiz şeyler için eşinizi yalnız bırakmayın. Zira evde onu fişteklemeye hazır iki kişi var. Karda yürüyün izinizi belli etmeyin
Hah ağzınıza sağlık yaa. Bazılarının yorumlarını okudunuz mu bilmiyorum da beni anlamamak için beyinleriyle değil başka organlarıyla fikir yürütüyorlar sanırım. Kaynananizi kiskaniyorsunuz diyen oldu yaa. Gerçekten çok teşekkür ederim zeki biri olduğunuz için

Tavsiye istemiyorsan buraya yazmayacaksin.
Sizin gibilerden değil akıl sahibi insanlardan almak için yazdım uslubunuz o kadar kötü ki yeni okudum postunuzu sebepleriniz o kadar saçma ve komik ki kıskançlıktan başka hiç birşey değil siz bilenmişsiniz resmen evlenmeden önce siz 3 aylık ben hemen hemen 4 yıllık evliyim bence benim sizden değil sizin benden tavsiye almanız lazım

Sizin gibilerden değil akıl sahibi insanlardan almak için yazdım uslubunuz o kadar kötü ki yeni okudum postunuzu sebepleriniz o kadar saçma ve komik ki kıskançlıktan başka hiç birşey değil siz bilenmişsiniz resmen evlenmeden önce siz 3 aylık ben hemen hemen 4 yıllık evliyim bence benim sizden değil sizin benden tavsiye almanız lazım
Üslup beğenmeyen hanım da edebiyattan Nobel ödülü almış çünkü hzhshhz ateş düştüğü yeri yakar,size dert beğendirmek zorunda değilim. Hem kv ile yaşamaya şüphesi olan hem de buraya gelip insanların kendisini ikna etmesini bekleyen ezigin teki değilim en azından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back