• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten içim yanıyor ! Eşim niye böyle yaptı ?

madem eşinde kimin ne olduğunu biliyor trip yap tabi sen beni hiç tanımamışsın
diye ama çokda kızma belli dolduruşa gelmiş yada ailesiyle iyi olamadığı için
acısını senden çıkarmış dua et işte aranızda mesafe var gidip gelme zorunluluğun yok
boşver takılma herkes allhından bulsun rabbime havale et malesef bir çoğu aynı..

Eşimin ailesi çok varlıklı olmasına rağmen bize beş kuruş yardım etmedikleri gibi damadına üç ay önce araba aldı . Eşim çok içerledi bu duruma.
şu cünleye istinaden diyorum en güzel kazığı damadından yiyeceği için hiç içerlemesin seyretsin olayları.

şu cünleye istinaden diyorum en güzel kazığı damadından yiyeceği için hiç içerlemesin seyretsin olayları.
Kayınbabam benim ve babamların yanında iken eşimde vardı o zamanlar nişanlıydık kimse dünyadaki hiçbir çocuk benim kızım gibi olamaz(büyük görümcemi kastediyor ))kimseyi o kadar sevemem onun yeri apayrı damadımın da demişti hepimiz şok oldu küçük görümcemin ve eşimin gözleri dolmuştu.

Kayınbabam benim ve babamların yanında iken eşimde vardı o zamanlar nişanlıydık kimse dünyadaki hiçbir çocuk benim kızım gibi olamaz(büyük görümcemi kastediyor ))kimseyi o kadar sevemem onun yeri apayrı damadımın da demişti hepimiz şok oldu küçük görümcemin ve eşimin gözleri dolmuştu.
amaan ayırırlarsa ayırsınlar evlatlarını o zaman yarın öbürgün lafı gelince siz böyle böyle demiştiniz dersiniz. onlardan hayır beklesinler hiç üzülmeyin.

Allah yardımcın olsun canım çok zor durumun benim eşiminde ailesi çok sık geliyor şu ara ama bizdeki farkta kv dem 7 çocugu var en çok eşimi seviyor onu kırmamak içinde benide önemsiyor yani arada kalmıyım diye bazen bende kızıyorum benim ailem gelmiyo diye şu ara ailemle aram açık ama çok seviyorum ki bende eşimi kıskanıyorum arada istemiyorum gelmelerini fakat ailesi kötü dahi olsaydı benim yuvam ayrı karıştırtmam evime göeümcemde öyle deseydi emin ol burnundan getirirdim ve canım benim bozuldugumu eşim görse yada yoruldugumu hizmeti o yapar yada direk sen yap dediğimde oluyo bence alıştırmaylada alakalı (eşimle kavgalıyım şuan bu gece kv lerde kalıcam baba ebine gitmek yok babası oglunu adam etsin istedigim dogrultuda kb la aranı iyi tutunca sırtın yere gelmiyo)

Eşinin ailesinin gelmesiyle ilgili konuda ve serzenişte haklısınız ama eşinizin tepkisinin anlık fevri bir çıkış olduğunu düşünüyorum. Anladığım kadarıyla iyi ve uyumlu birine benziyor. Onun içini, yüreğini biliyorsanız çok üzmeyin kendinizi. Karşılıklı özür dileyin.

Bizde geçtiğimiz hafta eşimle ailelerle ilgili baya ciddi tartıştık ve karşılıklı çok kırdık birbirimizi. Ama sinirlerimiz yatışınca aslında öyle demek istemediğinizi söyleyip sarıldık birbirimize herşey eskisi gibi oldu

Eşinin ailesinin gelmesiyle ilgili konuda ve serzenişte haklısınız ama eşinizin tepkisinin anlık fevri bir çıkış olduğunu düşünüyorum. Anladığım kadarıyla iyi ve uyumlu birine benziyor. Onun içini, yüreğini biliyorsanız çok üzmeyin kendinizi. Karşılıklı özür dileyin.

Bizde geçtiğimiz hafta eşimle ailelerle ilgili baya ciddi tartıştık ve karşılıklı çok kırdık birbirimizi. Ama sinirlerimiz yatışınca aslında öyle demek istemediğinizi söyleyip sarıldık birbirimize herşey eskisi gibi oldu
Çok teşekkür ederim ılımlı fikriniz için

eşinizle daha sakin ve açık konuşun anlaşılan gittiği yerlerde saçma sapan konuşup adamı sinir etmişler o yüzden eşiniz sinirini sizden çıkarmış,, bu akrabalar neden böyleler akraba değil akbabalar sanki sıkmayın canınızı

eşinizle daha sakin ve açık konuşun anlaşılan gittiği yerlerde saçma sapan konuşup adamı sinir etmişler o yüzden eşiniz sinirini sizden çıkarmış,, bu akrabalar neden böyleler akraba değil akbabalar sanki sıkmayın canınızı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Size o kadar katılıyorum ki anlatmamam eşimi ya da beni seven insan bu kadar hizmet beklemez beni salak yerine koymaz eşimin ağzından laf alıp laf taşıyıp kayınvalidemle eşimin arasını daha da bozuyorlar ve ben mecburum onlara katlanmak zorunda olmaya. Onca yıl okudum ve şuan içerisinde bulunduğum durum inanılmaz geliyor meğerse başka bir aile içine girmek ne zormuş. Gerçi ben veto yedim giremiyorum ama onlar benim eşimle içinde bulunduğum yuvamdan çıkmıyorlar
Çok yüz verme canım, istenmediklerini anlarlar illaki. Böyle surat asarak fln değil ama mesela o an bi işin vardır arada kalk işinle ilgilen, çılgınlar gibi de hizmet etme, yap bi kahve yeter. Yüz buldukça astarını istiyor bu insanlar.

Çok yüz verme canım, istenmediklerini anlarlar illaki. Böyle surat asarak fln değil ama mesela o an bi işin vardır arada kalk işinle ilgilen, çılgınlar gibi de hizmet etme, yap bi kahve yeter. Yüz buldukça astarını istiyor bu insanlar.
Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz ve fikriniz için.

Back