-
- Konu Sahibi 3littlebirds
Burun dleiklerimin büyüklüğünden şikayetçiydim hala çok büyük oof ofHayatcim derine gore degisir ama 6.ay bile az bi zaman
Hayatcim derine gore degisir ama 6.ay bile az bi zaman
İnşallah dediğiniz gibi olur, şu an eski burnuma çok uzak olduğu için aynada kendime çok yabancıyım, bir de hiç böyle isteklerde bulunmamıştım, çok şaşırdım. O sertliğin geçeceğini ben de sanmıyorum. Ama benim belli oluyor dışarıdan. Ödem çok ilginç bir şey evet ama insan kendi anatomisini de biliyor mesela şu an yüzümdeki ödemlerin yerini tespit edebiliyorum, beni en çok korkutan da bu oluyorAslına bakarsak fotoğrafta gerçekten kötü durmuyor .ama sizi çok iyi anlıyorum ben de ameliyat olalı 49 gün oldu her gün bir tarafını kafama takıyorum.ama burnunuzun ineceğinden emin olun ve kesinlikle ben de oyuntu sevmiyorum dedim doktoruma istemedim ama şimdi keşke olsaymış diyorum.bence pişman olmayacaksınız.şişlikler inince burun küçülünce oyuntu güzellik katıyor bence.o nohut gibi dediğiniz şey bende de var ve hiç geçmedi ama dışardan belli olmuyor.doktorum lk başta ödem demişti ama bence dğil çünkü geçmedi ve sert.
İnşallah öyle olur, fakat dediğim gibi hiç kalkıklık, kavis falan istemediğim için çok panikledim bu halini görünce. Ve oyuntu beni çok ürkütüyorAma sizin alnınız da düz değil. Yani eğimli iniyor. Size kavissiz burun yapsaydı doktor asıl o zaman yandan kaydırak gibi duracaktı. Bence bu şekilde gayet iyi olmuş. Sonuçta hepimizin alın eğiminden aşağıda duruyor burun sırtının oyuk kısmı. Şişlikler inince daha güzelleşecek. Güzel olmuş valla
Atel benimde bir hafta kaldi artik tampon 3 gun atel bi hafta ardindan gerek.gorursr bantlarlar bi kac gun ,yani dr ne yapmissa bir bildigi vardir kuzum.sonuca odaklaninBir de bişey sormak istiyorum .
Benim doktorum tam birinci haftasında ateli çıkardı .
Üstüne başka bişeyle baskı yaptı bez gibi , pazar günü duş al bu da düşer zaten dedi .
Ama bir buçuk hafta kendş haline bırakmak için iyi bi süre mi ? Sizlerde ne kadar sürdü ?
Merhaba
İki hafta önce hem kemik eğriliği hem de nefes problemi için ameliyat oldum. Burnum uzun ve hafif kemerliydi. Nefes problemimin geçmesini ve sadece kemerin alınmasını istemiştim. Dün bantlarımı çıkardım ve kalbim durdu. Doktorum dahil herkes düzeleceğini söylüyor ama mantığım hep aksini bağırıyor bana, başından geçen varsa yardım edebilir mi, gerçekten şu görüntü düzeliyor mu ?ps: önden görüntüsü daha kötü Eki Görüntüle 2302839
Ödem var hala ama çok az miktarda, belki bir miktar küçülür ama şeklinin düzeleceğine inanamıyorum pekBen kötü bi görüntü göremedim. Şişlik falan mı var? Arkadaşım olmuştu tam anlamıyla kendine gelmesi 6 ay, oturması 1 seneyi buldu demişti.
Aynı şey kardeşim oldu erkek bi de o düşün mahvoldu cocuk üzüntüden iniyor bir sene içerinde dert etme ayrıca gayet güzel olmuş ben çok begendim. Benim burun doğuştan kalkık millet kalkık burun ister sen ne üzülüyosun kadına cok yakışıyor bence bak avrupaya cogunun kalkık burnu ne hoşlar güzellerMerhaba
İki hafta önce hem kemik eğriliği hem de nefes problemi için ameliyat oldum. Burnum uzun ve hafif kemerliydi. Nefes problemimin geçmesini ve sadece kemerin alınmasını istemiştim. Dün bantlarımı çıkardım ve kalbim durdu. Doktorum dahil herkes düzeleceğini söylüyor ama mantığım hep aksini bağırıyor bana, başından geçen varsa yardım edebilir mi, gerçekten şu görüntü düzeliyor mu ?ps: önden görüntüsü daha kötü Eki Görüntüle 2302839
Doğrudur herkes kalksın istiyor fakat bence biraz kişilik meselesi. Ben inanın eski burnum gibi dümdüz burun istemiştim. Sadece içteki kemik eğriliğim için ameliyat oldum sadece çok çok az bi kemeri alsın istemiştim. Böyle kendimi tuhaf hissediyorum oldukça. Herkes moral verdi sağ olsunlar biraz daha sabretmeye çalışacağımAynı şey kardeşim oldu erkek bi de o düşün mahvoldu cocuk üzüntüden iniyor bir sene içerinde dert etme ayrıca gayet güzel olmuş ben çok begendim. Benim burun doğuştan kalkık millet kalkık burun ister sen ne üzülüyosun kadına cok yakışıyor bence bak avrupaya cogunun kalkık burnu ne hoşlar güzeller
Aynen kemik alırken kemeri de düzelttiler kardeşimin ve cocuk cıldırdı nası burun ya bu kalkık dedi sabret dedim ki doktoru da demiş sabret bi yıl sürer inmesi diye. Şimdi gayet memnun seninki de inecekDoğrudur herkes kalksın istiyor fakat bence biraz kişilik meselesi. Ben inanın eski burnum gibi dümdüz burun istemiştim. Sadece içteki kemik eğriliğim için ameliyat oldum sadece çok çok az bi kemeri alsın istemiştim. Böyle kendimi tuhaf hissediyorum oldukça. Herkes moral verdi sağ olsunlar biraz daha sabretmeye çalışacağım
Ödem var hala ama çok az miktarda, belki bir miktar küçülür ama şeklinin düzeleceğine inanamıyorum pekönden bakışta burun sırtı o kadar oyulmuş ki gözlerimin arasında burun yok gibi duruyor, sanki burnum aşağıdan birden başlıyormuş gibi hissettiriyor, ve yüz ifadem mimiklerim çok etkilendi.
Burnunuz güzel duruyor ama ben sizin dediginizi anladim . Kavisteki cukur aşağıda. Gözün hizasından baslar doğal burunda . Resimdeki çiçek burna doğru yakın diye fark edilmiyor o görüntü fazla . Ama fena bir burun degil daha da düzelir ins.Doğrudur herkes kalksın istiyor fakat bence biraz kişilik meselesi. Ben inanın eski burnum gibi dümdüz burun istemiştim. Sadece içteki kemik eğriliğim için ameliyat oldum sadece çok çok az bi kemeri alsın istemiştim. Böyle kendimi tuhaf hissediyorum oldukça. Herkes moral verdi sağ olsunlar biraz daha sabretmeye çalışacağım
Ay inşallahAynen kemik alırken kemeri de düzelttiler kardeşimin ve cocuk cıldırdı nası burun ya bu kalkık dedi sabret dedim ki doktoru da demiş sabret bi yıl sürer inmesi diye. Şimdi gayet memnun seninki de inecek
Haklısınız İnceleyince önden de baya yamuk olduğunu fark ettim, bir süre aynaya bakmasam iyi olacakBelki yeni görüntüye alışmamış olduğunuz için böyle geliyordur. Üstelik daha çok yeni. Ve gerçekten kötü bi görüntü yok resimden gördüğüm kadarıyla. İçiniz rahat olsun. Bir de şu var sürekli dikkatle inceliyorsunuz doğal olarak , bu yüzden sürekli bi kusur bulmanız normal. Ama güzel bence
Allahım inşallah inşallah benim debenimki böyleydi çok kalkık olduğu için çok uzun da gözüküyordu pinokyo gibiydim. 2. ayımdayım şimdi o günlerdeki fotoğraflarıma baktım şok oldum geçen :d çok indi o garip görüntü yok oldu
Evet işte demek istediğim oBurnunuz güzel duruyor ama ben sizin dediginizi anladim . Kavisteki cukur aşağıda. Gözün hizasından baslar doğal burunda . Resimdeki çiçek burna doğru yakın diye fark edilmiyor o görüntü fazla . Ama fena bir burun degil daha da düzelir ins.