Gerçekten düzelir mi? (Resimli)

Merhaba
İki hafta önce hem kemik eğriliği hem de nefes problemi için ameliyat oldum. Burnum uzun ve hafif kemerliydi. Nefes problemimin geçmesini ve sadece kemerin alınmasını istemiştim. Dün bantlarımı çıkardım ve kalbim durdu. Doktorum dahil herkes düzeleceğini söylüyor ama mantığım hep aksini bağırıyor bana, başından geçen varsa yardım edebilir mi, gerçekten şu görüntü düzeliyor mu ? 😢 ps: önden görüntüsü daha kötü Eki Görüntüle 2302839
Baya iyi gözüküyor, neyi beğenmedin? Bence alışamadın

Doğrudur herkes kalksın istiyor fakat bence biraz kişilik meselesi. Ben inanın eski burnum gibi dümdüz burun istemiştim. Sadece içteki kemik eğriliğim için ameliyat oldum sadece çok çok az bi kemeri alsın istemiştim. Böyle kendimi tuhaf hissediyorum oldukça. Herkes moral verdi sağ olsunlar biraz daha sabretmeye çalışacağım
Canım aynı durumdayız bende doğal olsun diye kaç kere söyledim gitmiş kaldırmış burnumu hiç ineceğini dusunmuyorum 1bucuk ay oldu çok ağladım hala utanıyorum dışarı çıkarken seni çok iyi anlıyorum inşallah biraz iner ikimizin de benim daha kalkık senin iyi gene

Herkese teşekkür ederim. Kalkık burun sevmem hiç, kaldırmasını da talep etmemiştim. Doktor kendi sitesinde bile 1mm iner yazmış, bir tık denilen o kadardır diye düşündüm, ben bu kaydırak görüntüsünden hiç hoşlanmadım 😔 ayrıca on gün sonra derse gireceğim 😢

öğretmen misiniz? ben burnunuzu beğendim.

Baya iyi gözüküyor, neyi beğenmedin? Bence alışamadın
Sanırım fotoğrafta tam ifade edemedim, oyuntu kırık hissi uyandırıyor ki hemen üstünde de çıkıntı var ele gelen. Yüzüm uzun, bana yakıştığını düşünmüyorum, bir de önden çok değişik görünüyorum en yakında bir fotoğraf daha ekleyeceğim

Canım aynı durumdayız bende doğal olsun diye kaç kere söyledim gitmiş kaldırmış burnumu hiç ineceğini dusunmuyorum 1bucuk ay oldu çok ağladım hala utanıyorum dışarı çıkarken seni çok iyi anlıyorum inşallah biraz iner ikimizin de benim daha kalkık senin iyi gene
İnşallah iner, ben de hiç istemedim ki kaldırmasını 😔 hiç değişim olmadı mı 1,5 ayda ?

3 senem dolacak başta çok büyük oluyor ucu gittikçe küçülüyor aşırı kalkık görüntüsü düzeliyor en az 8 ayı buluyor hassasiyeti geçmesi 1yıl korkmayın ayrıca göz kapaklarımdan da estetik yaptırmıştım baya uzun süre gözlerim yamuk gezdim şimdi 8 ay oldu tam simetri harika... yani zamana bırakın telaşlanmayın
İçime su serpiliyor böyle yaşamış birinden okuyunca teşekkürler

Sanırım fotoğrafta tam ifade edemedim, oyuntu kırık hissi uyandırıyor ki hemen üstünde de çıkıntı var ele gelen. Yüzüm uzun, bana yakıştığını düşünmüyorum, bir de önden çok değişik görünüyorum en yakında bir fotoğraf daha ekleyeceğim
Bir de tam göreyim belki anlaşılır o zaman

Tam çekemeden, eğrilik önceden daha az belirgindi sanki 😔 bir de oyuk dediğim kısmı böyle görebilirsiniz biraz belki

Eklentiler

• 663A4975-DB02-47F6-B491-EA74E9AC0BB5.jpeg
    663A4975-DB02-47F6-B491-EA74E9AC0BB5.jpeg
    26,6 KB · Görüntüleme: 137
Tam çekemeden, eğrilik önceden daha az belirgindi sanki 😔 bir de oyuk dediğim kısmı böyle görebilirsiniz biraz belki

inanmıyorum... burnunuz önden daha da güzel. bu burna mı üzülüyorsunuz? yapmayın Allah aşkına. Çok çok güzel olmuş, yemin ederim benim burnumun da böyle olmasını isterdim. Burnun uç tarafını ne kadar güzel yapmış bir de. Çok beğendim ben.

inanmıyorum... burnunuz önden daha da güzel. bu burna mı üzülüyorsunuz? yapmayın Allah aşkına. Çok çok güzel olmuş, yemin ederim benim burnumun da böyle olmasını isterdim. Burnun uç tarafını ne kadar güzel yapmış bir de. Çok beğendim ben.
😔 burun belki tek başına güzel görünebilir ama benim yüzüme hiç gitmedi. Önceki fotoğrafımı koysam deli miydin niye ameliyat oldun dersiniz o zaman 😔😔

😔 burun belki tek başına güzel görünebilir ama benim yüzüme hiç gitmedi. Önceki fotoğrafımı koysam deli miydin niye ameliyat oldun dersiniz o zaman 😔😔

büyük ihtimalle demeyiz ama kıyaslama yapmak isterseniz fotoğrafınızı koyarsanız bir kıyaslama yapabiliriz. fakat şunu bilmenizi isterim burnunuz önden çok güzel. önemli olan da önden güzel olması zaten. çoğu kişinin burnu yandan güzel görünürken önden kötü görünüyor.

Merhaba arkadaşlar. Bende 11 gün önce ameliyat oldum. Benimde elime burnun üst tarafında minik şişlik geliyor. Hafif bastırınca gidiyor gibikafama taktım bu ne olaki

Merhaba
İki hafta önce hem kemik eğriliği hem de nefes problemi için ameliyat oldum. Burnum uzun ve hafif kemerliydi. Nefes problemimin geçmesini ve sadece kemerin alınmasını istemiştim. Dün bantlarımı çıkardım ve kalbim durdu. Doktorum dahil herkes düzeleceğini söylüyor ama mantığım hep aksini bağırıyor bana, başından geçen varsa yardım edebilir mi, gerçekten şu görüntü düzeliyor mu ? 😢 ps: önden görüntüsü daha kötü Eki Görüntüle 2302839
Ya lütfen şimdiki halınızı özelden bir atın bende 20 gün oldu olalı aynı durumdayım inermi düzelirmi🙄

X