Gerçekten düzelir mi? (Resimli)

Baya iyi gözüküyor, neyi beğenmedin? Bence alışamadın

Canım aynı durumdayız bende doğal olsun diye kaç kere söyledim gitmiş kaldırmış burnumu hiç ineceğini dusunmuyorum 1bucuk ay oldu çok ağladım hala utanıyorum dışarı çıkarken seni çok iyi anlıyorum inşallah biraz iner ikimizin de benim daha kalkık senin iyi gene

öğretmen misiniz? ben burnunuzu beğendim.

Baya iyi gözüküyor, neyi beğenmedin? Bence alışamadın
Sanırım fotoğrafta tam ifade edemedim, oyuntu kırık hissi uyandırıyor ki hemen üstünde de çıkıntı var ele gelen. Yüzüm uzun, bana yakıştığını düşünmüyorum, bir de önden çok değişik görünüyorum en yakında bir fotoğraf daha ekleyeceğim

İnşallah iner, ben de hiç istemedim ki kaldırmasını hiç değişim olmadı mı 1,5 ayda ?

İçime su serpiliyor böyle yaşamış birinden okuyunca teşekkürler

Bir de tam göreyim belki anlaşılır o zaman

Tam çekemeden, eğrilik önceden daha az belirgindi sanki bir de oyuk dediğim kısmı böyle görebilirsiniz biraz belki

Eklentiler

• 663A4975-DB02-47F6-B491-EA74E9AC0BB5.jpeg
    26,6 KB · Görüntüleme: 137
Tam çekemeden, eğrilik önceden daha az belirgindi sanki bir de oyuk dediğim kısmı böyle görebilirsiniz biraz belki

inanmıyorum... burnunuz önden daha da güzel. bu burna mı üzülüyorsunuz? yapmayın Allah aşkına. Çok çok güzel olmuş, yemin ederim benim burnumun da böyle olmasını isterdim. Burnun uç tarafını ne kadar güzel yapmış bir de. Çok beğendim ben.

burun belki tek başına güzel görünebilir ama benim yüzüme hiç gitmedi. Önceki fotoğrafımı koysam deli miydin niye ameliyat oldun dersiniz o zaman

burun belki tek başına güzel görünebilir ama benim yüzüme hiç gitmedi. Önceki fotoğrafımı koysam deli miydin niye ameliyat oldun dersiniz o zaman

büyük ihtimalle demeyiz ama kıyaslama yapmak isterseniz fotoğrafınızı koyarsanız bir kıyaslama yapabiliriz. fakat şunu bilmenizi isterim burnunuz önden çok güzel. önemli olan da önden güzel olması zaten. çoğu kişinin burnu yandan güzel görünürken önden kötü görünüyor.

Merhaba arkadaşlar. Bende 11 gün önce ameliyat oldum. Benimde elime burnun üst tarafında minik şişlik geliyor. Hafif bastırınca gidiyor gibikafama taktım bu ne olaki

Ya lütfen şimdiki halınızı özelden bir atın bende 20 gün oldu olalı aynı durumdayım inermi düzelirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…