Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

Eğer ayrılmaya kararlıysan doğumdan önce o evden çıkman lazım .. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ?
Madem sana iyiler bu ara tuttur o zaman babama gidicem diye sana da zorluk çıkarmasınlar giderken ..

Yasim 22 meslegim yok ailemde bosanma taraftari degil ama ben bisanma taraftariyim...
madem evin var verirsin kiraya sen de babanın evinde kalırsın en mantıklı yol bu.Böyle aptal adamla evlilik yürümez ki eşin ne iş yapıyor ki hiç yanında olamıyor.İstersen dışardan okulunu bitirebilirsin ben dışardan ortaokulu bitirip liseye kaydımı yaptırmış biri olarak şuan 3.üniversiteyi okuyorum hem de ikizlerim var,mutlaka okulunu bitir

Babamin evinde esi ile kizi oturacagi icin sanmiyorum pek... Ama abim beni kabul edecek olursa o sekilde evi kiraya verip ek gelir yaratabilirim.esim rutbeli asker.ve evet okulumu da bitirmek istiyorum en azindan dayanir direnirim sonra da guzel bi isim olur kurtulurum tamamen kendi evime gecerim yazdilariniz emin olun yol gosterici ve moral verici tesekkur ederim

Eğer ayrılmaya kararlıysan doğumdan önce o evden çıkman lazım .. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ?
Madem sana iyiler bu ara tuttur o zaman babama gidicem diye sana da zorluk çıkarmasınlar giderken ..
Abim sehir disina cikmis is geregi donerken alacak beni ayin 28inde dun oyle konustu

Baban gider ayak sozum onu gozu arkada kalmasin diye seni evlendirmis bu adamla, resmen hizmetci diye almislar seni. Dogum kontrolunden hicmi haberin yoktuda 8 aylik evlilikte hemen hamile kaldin birde basina cocuk cikardin .

Okurken beni sinir bastı yemin ederim. İnşallah şu an düzenli ve huzurlu bir yaşamınız vardır. Ha eminim ki eşiniz olacak o iğrenç adam size geri gelecek barışmak isteyecek aman diyeyim kabul etmeyin çünkü yaşadıklarınız az çile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…