gerçekten çok tedirgin ve çaresizim deliricem bu gidişte

bu kadar korkuyorsan birkere daha evdeki testlerden yap.ilk zamanlarda vücuttaki hamilelik hormonunu tam saptayamıyor testler,en güveniliri kan testi ama.biran önce öğren durumu evlide değilmişsin kürtaja karar verirseniz(inşallah gerek kalmaz)bebk nekadar büyük olursa okadar sorun yaşarsın.inşallah hamile değilsindir buna gerek kalmaz.

konuyu okuyuca çok üzüldüm yapmışsın bir hata irdelemeye qerek yok lütfen kan testi yaptırıp bizi bilgilendirirmisin cnm yaşın kaç bu arada ve bu arada eqer hamileysen ne yapmayı düşünüyorsun..

anladığım kadarıyla boyle bir durum istemiyorsun keşke önlemini alıp birliktelik yaşasaydın neyse bunları konuşmanın bir anlamı yok bence hemen bir kan testi yaptır ve sonuca da birlikte olduğun kişiyle karar ver bizide bilgilendirirsen seviniriz...

arkadaşlar bende çok meraktayım noldu diye.hamileyse yapmayı düşündüğü şey belliydi zaten.allah korusun çok nadirde olsa bu gibi durumlarda bazı kötü sonuçlar yaşanıyormuş.kaç gündür bakıyorum bir haber varmı diye.günlerdir siteyede girmiyormuş.Sonunda dayanamadım özelden mesaj attım sonuç noldu dedim ama kendimi çok kötü hissediyorum mereklı melahat oldum diye.İnşallah herşey yolundadır.

arkadaşlar bende çok meraktayım noldu diye.hamileyse yapmayı düşündüğü şey belliydi zaten.allah korusun çok nadirde olsa bu gibi durumlarda bazı kötü sonuçlar yaşanıyormuş.kaç gündür bakıyorum bir haber varmı diye.günlerdir siteyede girmiyormuş.Sonunda dayanamadım özelden mesaj attım sonuç noldu dedim ama kendimi çok kötü hissediyorum mereklı melahat oldum diye.İnşallah herşey yolundadır

arkadaşlar bende çok meraktayım noldu diye.hamileyse yapmayı düşündüğü şey belliydi zaten.allah korusun çok nadirde olsa bu gibi durumlarda bazı kötü sonuçlar yaşanıyormuş.kaç gündür bakıyorum bir haber varmı diye.günlerdir siteyede girmiyormuş.Sonunda dayanamadım özelden mesaj attım sonuç noldu dedim ama kendimi çok kötü hissediyorum mereklı melahat oldum diye.İnşallah herşey yolundadır

Bence sonuç istediği gibi oldu yani negatif yoksa mutlaka giriş yapıp yardım isterdi gibime geliyor

bende tam tersini düşünüyorum sonuç pozitif olduqu için gelmediqini ve bunalıma girdiqini düşünüyorum..

ben evde kendim yaptığım gebelik testinde negatif gördüm ancak doktorumun ısrarı üzerine kan tahlili yaptırdım ertesi gün. pozitif üstelik 5 haftasını doldurmuştu bebeğim öğrendiğimizde. sen kan tahlili yaptır en kesin sonuç o.

kaç gün geçtikten sonra kendin test yapmıştın öğrenebilir miyim?

Back