• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten çocuk istiyormuyum yoksa baskımı???

hayatyalan

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
49
1
16
Denizli
Merhaba kızlar ben burda yeniyim ve bu site cok hoşuma gitti bende birşeyler paylaşmak istedim...

ben birbucuk yıldır evliyim ve cocuk düşünüyoruz bazen cok kararsız kalıyorum bazende cok hevesleniyorum.
eşimin bana her konuda destek çıkacağına eminim,ama kayınvalidemi cok kafama takıyorum.üst üste oturuyoruz aslında cok iyi anlaşıyoruz
ama bazende kafama takdığım ufak defek şeyler oluyor,ilk başlarda bir kac defa söyledi artık cocuk yapın zamanı geli diğe cok sinir oluyordum ozamanlar düşünmüyordum cünki.
artık karar verdim ve kendimi anne olmaya hazır hissediyorum doktorada gittim tahliller yaptırdım cok şükür herşeyim temiz çıktı. ama kayınvalidemle bir araya gelince cocuk konusu acılınca kendi fikrini söyleyince bir cocuk nasıl yetiştirilir neler yapılır bir anda cocuk hevesim kacıyor.kafamda şimdiden kurduğum gereksiz şeyler cok,
kayınvalidemin cevresi geniş,doğum yapar yapmaz gelen giden cok olacak,eğer sütüm olmazsa şunu ye,şunu ic bunu yap baskı olacak diğe,yetiştirmeme karışacak diğe vs...vs...
sizce hazırmıyım anne olmaya yoksa boşunamı takıyorum bunları kafama anne olunca daha farklımı düşünücem???

yardımcı olursanız cok sevinirim...

Merhaba kızlar ben burda yeniyim ve bu site cok hoşuma gitti bende birşeyler paylaşmak istedim...

ben birbucuk yıldır evliyim ve cocuk düşünüyoruz bazen cok kararsız kalıyorum bazende cok hevesleniyorum.
eşimin bana her konuda destek çıkacağına eminim,ama kayınvalidemi cok kafama takıyorum.üst üste oturuyoruz aslında cok iyi anlaşıyoruz
ama bazende kafama takdığım ufak defek şeyler oluyor,ilk başlarda bir kac defa söyledi artık cocuk yapın zamanı geli diğe cok sinir oluyordum ozamanlar düşünmüyordum cünki.
artık karar verdim ve kendimi anne olmaya hazır hissediyorum doktorada gittim tahliller yaptırdım cok şükür herşeyim temiz çıktı. ama kayınvalidemle bir araya gelince cocuk konusu acılınca kendi fikrini söyleyince bir cocuk nasıl yetiştirilir neler yapılır bir anda cocuk hevesim kacıyor.kafamda şimdiden kurduğum gereksiz şeyler cok,
kayınvalidemin cevresi geniş,doğum yapar yapmaz gelen giden cok olacak,eğer sütüm olmazsa şunu ye,şunu ic bunu yap baskı olacak diğe,yetiştirmeme karışacak diğe vs...vs...
sizce hazırmıyım anne olmaya yoksa boşunamı takıyorum bunları kafama anne olunca daha farklımı düşünücem???

yardımcı olursanız cok sevinirim...

yalnız konunu yanlış yere açmışsın...bir derdim var a açarsan daha çok kişi cevaplardı......
bu arada konun tam bana göre....bende bazen heveslenıyorum bazen korkuyorum....
özellikle bu kk yı okudukça hamile kalamama korkusu yerleşiyor içime......
zamanının geldiğinin biliyorum ama aklım benımde çok karışık

hmm haklısın orda cevaplayan daha cok olurdu ben daha dün üye oldum oraları atlamışım:))
bence okadar kafana takma eğer gercekten hazırsan birdoktora görün tahlillerini yaptır gerisi geli inşallah.
bende okudukca cok takarım kafama ama emin ol ki bendede o kokru vardı taki doktora gidene kadar,tahliller temiz cıkınca içim cok rahatladı
eve gelirgelmez hemen internetten araştımaa başladım KOLAY HAMİLE KALMANIN YOLLARI...neler neler araştırdım aslında cok kafaya takılacak şey yokmuş
neler nasıl hangi anda yapılacagı birer birer internette yazıyor ben daha korunmayı bırakmadım 3 ay sonra pilanlıyoruz internette yazanları uygulicam bakalım hayırlısı:))

canım kayınvalidenin dediklerini mantıklıysa yaparsın değilse uygun bir dille reddedersin. yaşın kaç bilmiyorum ama okuyan, araştıran birazda gözlem yeteneği olan bir kadın bir çocuğu elbette güzel bir şekilde yetiştirebilir,eşin de yardımcı olacak mantıklı bir insansa değme keyfine. bu dönyada tadılacak en güzel duyguyu böyle boş sıkıntılar yüzünden ertelemeye deymez bence...
ben 8 aydır bebeğim olsun diye uğraşıp duruyorum bileydim hiç korunmazdım...geç kalma emi.

bnde 1.5 yıllık evliyim bndende evlenr evlenmez çocuk bklediler ama bn dedim 2 sene düşünmüyorum arada kv grümcem sorar hadi yap artık bk çok oldu derler ama böyle tatlı tatlı söylerler sevdirmeye çalışırlar bana kalsa bn 2 senemi dodururdum ama eşim artık cddi cddi istediği için erteleyemiyorum artık düşünüyorum çocuk bn önceleride şimdi de hep araştrdım bu bebkli gebelik olaylarını. bazen içim ısınıyor artık 3 kişi olalım güzel olur diyorum. bzn (tembelliği sevdğim için) ya nası bakacam nası üstesinden gelecem bn daha bikç sene bi evliliğimn tadını çıkarayım filan die düşünüyorum:) kafam karışık bnm de ama herşey eminm hamile olana kdr hamile oldktan snra btn fikirler değişr çnkü ozmandan snra insan kndni çocuğuna adıyor. kv ne çok takılma bırak sütün olmz diye içirsin yedirsn sana brşeyler ne olur ki yani ya da biraz müdahale etsn çocuk bakımına ne olur yani. hem iş yükünü azaltr bi yerde. snuçta o da babaanne bi yerde tecrübe çok fazla üzerine gelmeden az az onunda birşeyler yapmasna izn ver kndni çok kaptrmasn çok da uzaklaştrma dengede tut.

kızlar cok tsk ederim benim sanırım böyle bireşy duymaya ihdiyacım varmış beni rahatlattınız kafama takmamya calışıcam buarada 24 yaşındayım:)
şimdiye kadar birbirimizi kıracak hiç birşey oladı inşallah bundan sonrada olmaz.. inşallah bebişim olursa paylaşırım burda cok tsk ederim herşey gönlünüzce olsun

Bunu sadece kv degil herkes yapacak. Bizim ülkemiz insanı cok meraklı her seye karışmaya yorum yapmaya. Bunlara canını sikmayacaksin , he deyip gececeksin. Kendi bildigini yapacaksın. Bi yerden sonra zaten insanlar da sana saygı duyacaktır

3,5 aylık bebeğim var. Annemle kalıyorum esim yurtdışında oldugu ıin. Cok gelen giden oldu bize de gelmeseler de insan üzülüyor zaten.

Bana da her gelen ayrı yorum yaptı ayrı sey söyledi. Eve temizlige gelen kadın bile her şeyime karıştı.

Kızdım sinirlendim ama kimseye bir sey demedim.

Eve her gelen bu cocuk doymuyor o yuzden ağlıyor dedi. Hic kimseyi dinlemedim Dr um ne dediyse ona gire davrandım.

Bir de bol bol oku, araştır. O zaman her seye verecek mantıklı cevabın olur o zaman kimse sana karışmaz. Şimdiden bu kadr seyi takma ana her sey yasanilarak görülüyor.

merhaba kızlar ben burda yeniyim ve bu site cok hoşuma gitti bende birşeyler paylaşmak istedim...

Ben birbucuk yıldır evliyim ve cocuk düşünüyoruz bazen cok kararsız kalıyorum bazende cok hevesleniyorum.
Eşimin bana her konuda destek çıkacağına eminim,ama kayınvalidemi cok kafama takıyorum.üst üste oturuyoruz aslında cok iyi anlaşıyoruz
Artık karar verdim ve kendimi anne olmaya hazır hissediyorum doktorada gittim tahliller yaptırdım cok şükür herşeyim temiz çıktı. Ama kayınvalidemle bir araya gelince cocuk konusu acılınca kendi fikrini söyleyince bir cocuk nasıl yetiştirilir neler yapılır bir anda cocuk hevesim kacıyor.kafamda şimdiden kurduğum gereksiz şeyler cok,
Sizce hazırmıyım anne olmaya yoksa boşunamı takıyorum bunları kafama anne olunca daha farklımı düşünücem???

Yardımcı olursanız cok sevinirim...

bence hiç kafana takma her kadın ister çocugum olsun heveslenır tabıkı zor bakmak yetiştirmek heleki böyle bi hayata çocuk yetıstırmek kayınvalıdeler hep boyle bende 3 aylık evlıyım ılk gunden basladılar olsun dıyee bıde benı dusun :) ben de dusunmuyorum sımdı en azında 1 sene normal evlılıgımın tadını cıkarayım onları cok takma sen bebegını esını kendını dusun annem olmak guzll seyy :) hayırlısı olsun

Bunu sadece kv degil herkes yapacak. Bizim ülkemiz insanı cok meraklı her seye karışmaya yorum yapmaya. Bunlara canını sikmayacaksin , he deyip gececeksin. Kendi bildigini yapacaksın. Bi yerden sonra zaten insanlar da sana saygı duyacaktır

3,5 aylık bebeğim var. Annemle kalıyorum esim yurtdışında oldugu ıin. Cok gelen giden oldu bize de gelmeseler de insan üzülüyor zaten.

Bana da her gelen ayrı yorum yaptı ayrı sey söyledi. Eve temizlige gelen kadın bile her şeyime karıştı.

Kızdım sinirlendim ama kimseye bir sey demedim.

Eve her gelen bu cocuk doymuyor o yuzden ağlıyor dedi. Hic kimseyi dinlemedim Dr um ne dediyse ona gire davrandım.

Bir de bol bol oku, araştır. O zaman her seye verecek mantıklı cevabın olur o zaman kimse sana karışmaz. Şimdiden bu kadr seyi takma ana her sey yasanilarak görülüyor.[/QUOTE

evet haklısın cok meraklıdır bizim insanlarımız:)tavsiyen icin cok tsk ederim ve bebişin Allah bağışlasın. evet en mantıklısı doktorun ne diyorsa o canımı sıkacak olurlarsa doktorum öyle demedi derim:)))tsk ederim canım tavsiyelerin icin icimi rahatlatıyorsunuz

bence hiç kafana takma her kadın ister çocugum olsun heveslenır tabıkı zor bakmak yetiştirmek heleki böyle bi hayata çocuk yetıstırmek kayınvalıdeler hep boyle bende 3 aylık evlıyım ılk gunden basladılar olsun dıyee bıde benı dusun :) ben de dusunmuyorum sımdı en azında 1 sene normal evlılıgımın tadını cıkarayım onları cok takma sen bebegını esını kendını dusun annem olmak guzll seyy :) hayırlısı olsun

cok şükür bakmaktan korkmuyorum o başa gelince olur gider zaten.sendede baya erken başlamışlar bencede biraz tadını cıkar eşini iğce doya doya yaşa.
Allahinşallah istediğinde sanada evlatlar nasip etsin tavsiyelerin icin cok tek ederim

Back