Gerçekten çirkin olanlar bakabilir mi?

Önce sen kendinle dalga geçebilmeyi öğren. Sen gül kendine.. bak gör olayın nasıl göründüğünle çok da alakalı olmadığını öğreneceksin. Olay aslında güzellik değil, yaydığın enerji. Ben de ergenliğimde çok ağlardım kendimi çok çirkin bulurdum. Şimdi bakıyorum da boşuna kendimi üzmüşüm o kadar. İnsan değerinin farkında olursa başkaları da ona değer veriyor. Vermeyenler de olacak tabi onlar da kendi yollarına gitsinler. Sağlıklı olmak, temiz olup bakımlı olup güzel kokmak ve sonrasında güzel konuşmak, karşındakiyle hoş sohbet edebilmek insanı sevdiriyor zaten. Ben hala aşırı güzel değilim ama kendimi seviyorum çünkü seveceğim başka özelliklerim var. Eşim bazen şakayla karışık boyumla dalga geçiyor bende ona zekam boyumdan büyük diyorum o da tekrar hayran oluyor:dondurma:Bu sever az önce benimle dalga geçen adam benim zekamı övmeye başlıyor. Bu işler hep taktik karşındakini istediğin yöne kanalize edeceksin :sus:

Kusur aramak istesem kendimde neler bulurum neler :)
Ama hiç böyle her detayımı tek tek değerlendirmeye almadım.
Ne bileyim alma gereği duymadım.

Allah baht güzelliği versin şekerim.:KK14:

Birde günlük makyajla çirkin olanlar var mesela ben efendime söyliyim o fondöteni o kapatıcıyı o eyelineri yüz bir türlü kabul etmiyor yaşım +10 büyüyor eşim bile makyajsız halimi ilk gördüğünde herkeste tersi olur sende tam tersi demişti :KK53:bari makyajdan şanslısın yap gitsin :KK48:

Bebekler bile 6 aydan itibaren guzel olan insanlara farkli davranirlarmis.bu gercek kabul edip yasamali.ben de cirkinim ama havaliyim.hayata bi defa geldim onda da cirkinim diye uzulemem.ben dunyanin en gözel garisiyam diye geziyorum.bana ne ya ben kendimi gormuyorum ki onlar dusunsun🤭yasa gitsin kisitlama kendini dusunme.biliyorum demek kolay diyorsun.en azindan benim icin 7 gun dene.demoralize olmadan duymadan kotu sozleri sadece 7 gun✌

Birde günlük makyajla çirkin olanlar var mesela ben efendime söyliyim o fondöteni o kapatıcıyı o eyelineri yüz bir türlü kabul etmiyor yaşım +10 büyüyor eşim bile makyajsız halimi ilk gördüğünde herkeste tersi olur sende tam tersi demişti :KK53:bari makyajdan şanslısın yap gitsin :KK48:

Bana da asla ve asla yakismiyor.
Kendimden cidden soguyorum, fondoten pudra zaten makyaj cantamda dahi yok.
Gozlerimin alti hafif mor, onlari cc kremle kapatip bide dudagima ruj suruyorum, allik dahi mi yakismaz 🤦🏻‍♀️
Rimel surmemiyorum, ne surersem sureyim akiyor, hint fakirine donuyorum, o yuzden lash botox yaptiriyorum kirpiklerime 2 ayda 1 ..

Tamamen özgüven problemin var. Eğer yeterince kendine bakıyorsan eminim bahsettiğin gibi çirkin değilsindir ki zaten bahsettiklerinde bi insanı çirkin yapacak şey göremedim? Göz altı ve kirpiksizlik mi problem cidden 😂 dua et makyajla kapatılacak problemlerin var. Daha nice sorunu olan insanlar var ki sağlığın yerinde olduğu için şükretmelisin. Önce kendini sev. Bak ben üniversite zamanı çok bakımlıydım kendime özenirdim ve gerçekten çok beğenilirdim. Evlendikten sonra kendime bakmayı bıraktım aynaya bakasım gelmiyor:) ne oldu 3 yılda çirkin mi oldum? 2 süse püse bakar sen çirkinliğe odaklanacağına kendine iyi gelen şeyleri keşfetmeye bak 😉

Kilo probleminiz var mı? Ya da fit misiniz? Fit olmayı başarırsanız kimse göz altınızı bilmem neyi görmez emin olabilirsiniz. Her giydiğiniz yakışır.

İkincisi o durumda siz de kimsenin sizi nasıl gördüğünü umursamazsınız. Kendinizi çok seversiniz zaten.

Genellikle suratınıza yoğunlaşmışsınız anladığım kadarıyla.

Sosyal medya platformlarındaki “bakın ben ne kadar mükemmelim” akımının cıvkının çıkmasıyla beraber bütün kadınlar fotokopi makinesinden çıkmış gibi bir örnek olmaya başladı. Jaw line, burun estetiği, göz estetiği, yanak estetiği, ipek kirpik, demir kalça, bunların sonu yok.

Fit, zinde ve kişisel bakımına önem veren bir kadın olduğunuz halde size çirkin diyebilecek bir kişi sizi sevmiyor ya da çekemiyor olacaktır.

Arkanızdan kezban çirkin filan diyen beyefendiler(!)in de tiplerini tahmin edebiliyorum az çok. Dış görünüş üzerinden hakaret etmek kişisel ezikliklerin dışa vurumundan başka bir şey değil inanın. Onu yapan insan için üzülün, kendiniz için değil.

Konu sahibinin burada istediği kusursuzluk. Ve net şekilde ikinci fotoğraf daha kusursuz. Ayrıca estetiğin belli olmasında ne sakınca var? Estetik yaptırmak kötü bişey mi?
[/QUOTE.

Isteyen estetetik yaptirir bu beni ilgilendirmez.Ama ben sahsen estetik yapildigi cok belli olan yüzleri begenmiyorum.Bir cok insanda cok minik düzeltmelerle cok guzel sonuclara ulasilabiliyor ama bazi insanlar gerekmedigi halde estetik yaptiriyorlar.Bu durumda cogu zaman bana itici geliyor.

Göz altı olayı bende de var bir şey surmezsem eğer hasta mısın neyin var diye sorar insanlar.
Olayım da makyaj göz altı kapatıcısı azıcık kalem ve de rimel güzel görünmek istediğim de bunları sürerim.

Hayır öyle bi anlatiyorsunuz ki sanki herkesin ipek gibi kirpikleri var.Ne var yani rimel sür geç dünya meselesi haline getirmeye gerek yok.

Hayır mesela eda taşpınar diye bi kadın var bariz çirkin bence ama özgüvenle havayla civayla kendini güzel diye sunuyor gayet.

Olay bence imaj sahibi olmak havalı olmak spor yapmak iyi bi vücuda sahip olmak .
Ha bi de özgüven tabi.

Yorum yazan arkadaslar bazen olmaz aura meselesi degildir baktiginda agzi burnu duzgun durur ama cirkindir neden atiyorum goz kapagi dusuktur.bknz ben🤭yuz kemikleri belirgin yuzu cokuktur.dolgu fiyatlari da takdir edersiniz ki fazla orta halli biri icin.

Öz gü ven

Yavrucum. Kirpikler azsa takma kirpik takılır, dudaklar küçükse dudak kalemi ile bir dış hat çizilir biraz da olsa dolgun durur, saçlar seyrekse zibilyon tane şey önerir kuaförler hiç olmadı çıtçıt takarsın, cildin kötüyse fondöten, fiziğin kötüyse kilo vermek/bölgesel şekillenme sağlayan egzersizler var, boyun kısaysa topuklu ayakkabı var, tırnak yatağın kisaysa/ tırnağın yeterince uzamıyorsa takma tırnak var. Tercih edersin ya da etmezsin hepsinin bir çözümü var. Ama özgüven eksikliği? Yerine ne koyabilirsin??
Acilen o eksiği yerine koy.

Yüz güzelliği konusunda elden bir şey gelmiyor, sana katılıyorum. Ben kiloma, kıyafetlerime özem gösteriyorum. Dik durmaya, kendimden emin konuşmaya çalışıyorum. Çok faydası oluyor mu bilmiyorum ama elimden geleni yapmış oluyorum.

Başlık komik oldu ama gerçekten benim gibi olanlara bir içimi dökmek konuşmak istiyorum.
Gerçekten çok çirkinim. Sana öyle geliyordur, değilsindir belki de ne güzel özelliklerin vardır diyenler olacaktır ama inanın ki yok. İnsan aynaya baktığında bariz bir şekilde her şeyi görüyor, kendimi de kandırmama gerek yok. Güzellik göreceli evet ama gerçekten şu yaşıma kadar güzellikle alakalı bir iltifat dahi almadım. Güzel kokmaya, kıl tüy olaylarına, saçlarıma vs her şeye çok önem verip dikkat ediyorum. Ama küçücük gözler, genetik mor koyu halka ve çökük mü çökük göz altları, soluk eşitsiz bir ten, sıfır kirpik..cilt bakımına aşırı önem veriyorum gitmediğim dermatolog da kalmamıştır. Ama yok yok o aldığım aşırı pahalı kremler bile bir çare olmadı ya hepsini sinirle çöpe attım. İçeriğine bile çok dikkat ederdim her kremin, her bulduğumu da kesinlikle kullanmazdım. Herkese çare olan şeyler bana sıfır etkiydi. Göz altı ışık dolgusu zımbırtısından bile yaptırdım göz altıma torba takmışlar gibi oldum bir süre sonra, gülünce hele komedi..koyu halkalı hali daha iyiydi. Yapayım ben yapayım buradayım ben diye bağırıyorlardı bariz. mezoterapi de yaptırdım, alerjiye sebep oldu. dayak yiyip günlerce ağlamışım gibi gezdim haftalarca. Bünyemde iriteye sebep oluyorlar kısacası. Ve hepsini ömür boyu yeniletmem gerekiyor, çok sinir bozucu..ve ucuz şeyler değil ki buna bütçe mi dayanır. Yani düzeltilebilecek şeyler de düzelmedi. Kirpiklerime ipek kirpik yaptırdım, hiç memnun kalmadım. O az olan kirpiklerimi de aldı götürdü, kel gibi. Sonra dedim hadi badem yağı hint yağı e vitamini kaş kirpik serumları aban.. göz altlarımda nur topu gibi yağ bezeleri oluştu. Kirpiklerde aynı üstelik, fark yok. Artık ıvır zıvır krem şu bu bıraktım. Çirkinliğimi tam anlamıyla kabul ettim. Varsa var yoksa yok.

Hep makyaj yapmak zorunda olmadan mis gibi makyajsız da güzel olmak isterdim. Zibilyon tane şey kullanmak istemezdim bunun için. Arkadaşlarıma bakıyorum makyajsız bebek gibiler ya, insan bakmaya doyamıyor. Beni görseniz tüm samimiyetimle söylüyorum "gerçekten hiç güzel değilmiş" dersiniz, o kadar eminim ki. Üniversite zamanlarımda hoşlanıp açıldığım kişiler bile arkamdan "ıy kezban surata bak" derlerdi kendi kulağımla dahi şahit olurdum. Yani bu çirkin hissetmek değil çirkin olmak. İlk kez girdiğim bir arkadaş ortamında bile çok sıcakkanlı ve konuşkan olmama rağmen hep daha güzel olan arkadaşlarımla ilgilenirler mesela. Bilemiyorum artık hayat enerjim sıfır. Her konuda beni etkiliyor bu. Kimse beni güzel görmesin ama ben kendimi güzel göreyim kafasındayım. Herkes çirkin görse bile kendimi iyi hissedeyim yeter, ama imkansız..Benim gibi olanlar siz nasıl bunun üstesinden geliyorsunuz? lütfen bir şey deyin. Yani her şekilde kendinizi sevebiliyor musunuz? bu sizi ben de olduğu kadar etkiliyor mu?

Çok takma bunları kafana
Ay parçası gibi bile olsan zamana yenileceksin, yaşlanmanın olduğu bir dünyada ne desek boş
Kocaman bir burnum var, profilimi oldum olası sevmem, kilo sorunumda var, üstüne de 43 yaşındayım. Son üç yıldır hızla vücudumun şekli değişiyor ne yapalım yani. Ölümlü dünya hiç anlamı yok güzelliğe üzülmenin. Her gün şükrediyorum gören gözlerim, duyan kulaklarım, yürüyen ayaklarım, tutabilen ellerim var, nefesimi içime çekerek ciğerlerimi şişirip nefes alabiliyorum, kendi kendime tuvalete gidip, yıkanabiliyorum bunlar ne büyük şükür sebebi bilsen. Üzülmüyorum artık kalçam şöyle, göğsüm böyle, burnum böyle diye. Yalan söylemeyeyim burnumu yaptırmak hep vardı içimde bir yerde, hepte kaçtım bu düşünceden yıllar sonra Rabbim bir alerji belası verdi, sen misin burnunu beğenmeyen, bir tıkanıyor çıldırasım geliyor, sağlıklı olması ne büyük nimetmiş yaşayarak öğrendim. Yapma o yüzden dünyada çok acı var, kendinle barış, güzelleşmek için dökeceğin paralarla yaşın müsaitken ye , iç, gez inan bana bir zaman sonra hiç birini yapamıyor insanoğlu, dert etme bu kadar

Başlık komik oldu ama gerçekten benim gibi olanlara bir içimi dökmek konuşmak istiyorum.
Gerçekten çok çirkinim. Sana öyle geliyordur, değilsindir belki de ne güzel özelliklerin vardır diyenler olacaktır ama inanın ki yok. İnsan aynaya baktığında bariz bir şekilde her şeyi görüyor, kendimi de kandırmama gerek yok. Güzellik göreceli evet ama gerçekten şu yaşıma kadar güzellikle alakalı bir iltifat dahi almadım. Güzel kokmaya, kıl tüy olaylarına, saçlarıma vs her şeye çok önem verip dikkat ediyorum. Ama küçücük gözler, genetik mor koyu halka ve çökük mü çökük göz altları, soluk eşitsiz bir ten, sıfır kirpik..cilt bakımına aşırı önem veriyorum gitmediğim dermatolog da kalmamıştır. Ama yok yok o aldığım aşırı pahalı kremler bile bir çare olmadı ya hepsini sinirle çöpe attım. İçeriğine bile çok dikkat ederdim her kremin, her bulduğumu da kesinlikle kullanmazdım. Herkese çare olan şeyler bana sıfır etkiydi. Göz altı ışık dolgusu zımbırtısından bile yaptırdım göz altıma torba takmışlar gibi oldum bir süre sonra, gülünce hele komedi..koyu halkalı hali daha iyiydi. Yapayım ben yapayım buradayım ben diye bağırıyorlardı bariz. mezoterapi de yaptırdım, alerjiye sebep oldu. dayak yiyip günlerce ağlamışım gibi gezdim haftalarca. Bünyemde iriteye sebep oluyorlar kısacası. Ve hepsini ömür boyu yeniletmem gerekiyor, çok sinir bozucu..ve ucuz şeyler değil ki buna bütçe mi dayanır. Yani düzeltilebilecek şeyler de düzelmedi. Kirpiklerime ipek kirpik yaptırdım, hiç memnun kalmadım. O az olan kirpiklerimi de aldı götürdü, kel gibi. Sonra dedim hadi badem yağı hint yağı e vitamini kaş kirpik serumları aban.. göz altlarımda nur topu gibi yağ bezeleri oluştu. Kirpiklerde aynı üstelik, fark yok. Artık ıvır zıvır krem şu bu bıraktım. Çirkinliğimi tam anlamıyla kabul ettim. Varsa var yoksa yok.

Hep makyaj yapmak zorunda olmadan mis gibi makyajsız da güzel olmak isterdim. Zibilyon tane şey kullanmak istemezdim bunun için. Arkadaşlarıma bakıyorum makyajsız bebek gibiler ya, insan bakmaya doyamıyor. Beni görseniz tüm samimiyetimle söylüyorum "gerçekten hiç güzel değilmiş" dersiniz, o kadar eminim ki. Üniversite zamanlarımda hoşlanıp açıldığım kişiler bile arkamdan "ıy kezban surata bak" derlerdi kendi kulağımla dahi şahit olurdum. Yani bu çirkin hissetmek değil çirkin olmak. İlk kez girdiğim bir arkadaş ortamında bile çok sıcakkanlı ve konuşkan olmama rağmen hep daha güzel olan arkadaşlarımla ilgilenirler mesela. Bilemiyorum artık hayat enerjim sıfır. Her konuda beni etkiliyor bu. Kimse beni güzel görmesin ama ben kendimi güzel göreyim kafasındayım. Herkes çirkin görse bile kendimi iyi hissedeyim yeter, ama imkansız..Benim gibi olanlar siz nasıl bunun üstesinden geliyorsunuz? lütfen bir şey deyin. Yani her şekilde kendinizi sevebiliyor musunuz? bu sizi ben de olduğu kadar etkiliyor mu?
aman sen herkesin yüzü pırıl pırıl mı sanıyorsun? insanların kendince güzel olmadığı kişilere ıyy vııy demesinin sebebi kendilerinden memnun olmadıkları (bir yerlerine takıyorlar mutlaka)zaman başkalarında kusursuzluk arıyor bak etrafına kadın kadını çekemez ,misal gözaltın mı mor ?ay o kadar da güzel değil der,kilomu verdin ay ne kaaadarr zayıflamışsın der ama iyi günündesin diyelim sana saygı duyar,niye?çünkü manyak,takıntılıda ondan

o sana ıyy kezban diyen gerçek bir kezbanla karşılaşıp evlenebilir klezban nedir nasıl yaşar öğrenir belki ne biliyorsun?ama sen o değilsin,sen dua et karşına güzel insanlar çıksın yoksa iş kaş göz değil ,hep derim gerçek güzellik yüz hatlarındadır bence yok sivilceliymiş yok şuymuş bunlar bunlar hikaye,cilt bozuksa ilk karaciğere bakılır bir sorun mu var diye ,gözaltı morlukları ki genetik oluyor bazen ,kilo vermişsindir,uyumamışsındır,yorucu insanlar olmuştur üzüntüden vs vs ...bunlar insanı şeyler

ortamlarda konuşman şart değil bizim millet konuşkandan değil karizmatikten hoşlanır pek konuşmayacaksın cool olacaksın ki merak etsinler ,sıcakkanlı olunca ezik görüyorlar onlarda değişik tipler oda ayrı....

cildin temiz değilse bildiğin türk kahvesinin telvesini yüzünde bekletince 10 dk hafta 3-4 kez yapınca bütün kir akıp gidiyor gözenekler temizleniyor birde fondonten kullanmıyorsan temizlik günlerce kalıcı oluyor

doğal güzellik yoksa makyajı var estetiği var. yüzünle ilgili söylediğin göz altı morlukları ve kirpik olayı makyajla hallolabilir şeyler. estetikle de harikalar yaratılabiliyor. malesef herkes anasından adriama lima gibi doğmuyor. bazı insanların güzel olması için daha çok para ve çaba gerekiyor. çok klişe ama bakımla en çirkin kadın bile belli oranda güzel olabilir.

X