- 10 Ekim 2014
- 31.462
- 140.720
- Konu Sahibi yildizvecilek
Yazdığımı nasıl okudunuz bilmiyorum, nasıl baktığınız önemli diye koydum. Kusur bulmak isterseniz herkeste bulabilirsiniz diye koydum. Kalkıp Adriana Lima çirkin bir kadın mı dedim? Dünya üzerinde en güzel kabul edilen kadınlardan biri olduğu halde bakmak isteyen her türlü kusur bulur diye koydum ki yorumu nereden ne amaçla okuyup algıladığınızı anlamadım Anlayışınız çok saldırganca. Ki ugly bettyi oynadığı halini hatırlayınca bir kadının isterse toplum tarafından dayatılan güzellik algısıyla nasıl çirkin görünebileceğini hatırlarsınız. Kendisi dahi milletin “Adriananın makyajsız haline bakın” dediği spor sonrası fotoğrafını gururla özgüveniyle paylaşmıştı. Ama fotoğrafa bakın bir sürü kusur var! Zira güzellik algısı artık ‘kusursuzluk’ olarak dayatılmakta.
O fotograftaki Lima değil zaten. Kusur var diye kadinin onca fotografi varken en garip ciktigi fotolardan birini atmaniz "bakin aslinda boyle gorunuyor" anlamina geliyordu.
Zorla kusur bulmak farkli bir durum.
Adriana nin spor cikisi fotografi da gayet guzel neyin yüzlerce kusuru varmiş o fotoda Allah askina, milletin kusur buluyor olmasinin sebebi çok başka seyler bence.
Oturdugu yerden yuzlerce kusur bulanlar aynada kendi tipine agliyordur Allah bilir. Bu kusur bulucu bilir kişiler Adriannin yarisi etmiyordur eminim.
Herkes gozlugu cikarip, boya badana makyaj vs yapinca Adriana olmuyor.