Gerçekten çirkin olanlar bakabilir mi?

Seni cidden o kadar iyi anlıyorum ki :KK70:

Benim de sıfır kirpiğim var ağzımın ve gözlerimin etrafı garip bi kahverengi neler yaptırdım hiçbir şey değişmedi concealer olmadan bakkala gidemiyorum

Kirpik ben de yaptırdım ama kirpik lifting yaptırdım.Kadın yaptırırken bana en küçük aparatı kullanmama rağmen olmuyor kirpikleriniz o kadar kısa ve seyrek ki dedi.Gerçekten de öyle kısacık kadın napsın😂
Neyse kirpik lifting de hüsran oldu sonuç olarak

Şimdi jawline elmacık dudak dolgusu yaptırcam para biriktiriyorum.Senle tek farkımız benim umudumu kaybetmemiş olmam galiba😂😂

Kolonyayla yüzümü silerim. Makyaj yapmam. Parfum sıkmam alerjim var. Arada gul suyu kullanirim. Salaş giyinirim. Yorgunsam gozlerimin alti çöker. Saçim hep topludur ev topuzu yaparim. Beni begenen boyle begensin. Kimse için kendimi degistiremem.
Bence sizde herseyi birakin kendinize guvenin. Mukemmel olmaniza gerek yok

Yasin gereği böyle düşünüyorsun bence canım ben kendimi senin yaşındayken güzel bulmazdım bazende orta halli bi güzel bulurdum.simdi o zaman ne güzeldim diyorum. Cilt ürünleri felan hikaye bence. Boşuna paranı harcama.sadece nemlendirici kullan derim . Ipek kirpik ne ya ben hayatta kullanamam rimel kullan olan kirpikler daha belirgin olur.. Birde milletle kendini kiyaslama her zaman senden guzeli olur etrafinda.buna alış derim. Benimde gözaltım mordu.Makyajla kapatirdim.valla su dunyada saglik mi guzellikmi dersen saglik derim .Sagligin yerindeyse senden guzelide yok senden zenginide yok.bosuna kendinle ugrasma.

Guccinin modeli var Armine Harutyunyan... Komşusu olsa dalga geçer insanlar, okuldaki arkadaşları vs ama kadın kendine güveniyor ve işini iyi yaptığı için Gucci gibi bir markanın modeli oluyor. Özgüven aslında pek çok şey... Ama illa istersen estetikle insanlar evrim geçiriyorlar. Bence geçici çözümlere para harcamak yerine işinde gerçekten iyi bir cerrahla görüşün. Ayrıca bence artık kimse yeterince güzel değil. Adriana Lima örneği verilir ya hep onda bile yüzlerce kusur var. İnan bana güzellik algımızla öyle bir oynadılar senin yolda görüp ne kadar güzel dediğin kadınlar bile elbet bir şeylerinden rahatsızlar. Yani bunun sonu yok. Ya hayatını sürekli görünüşünde bir üst seviyeye atlamaya adayacaksın ya da kendini olduğu gibi kabul edeceksin. Karar da senin hayat da...

Fotoğrafi Adriana çirkin cikmiş diye mi koydunuz? 😂😂😂

İsterse kusursuz olsun bir insan yinede bazi aniden çekilmiş fotograflarda agzi yuzu garip cikabilir. Guzel olmak her an, her pozda mukemmel gorunmek degil ki.
Adriananin makyajsiz saci başi daginik halinin yanindan geçemez bazi makyajli tipler 👍😬

Bir kadinin çokta hoş cikmadigi bir fotografi koyarak O'da kusurlu bak al işte bu da kaniti demek hoş degil. Birebir ayni pozu siz verin ne kadar guzel cikiyorsunuz bir kiyaslayin bakalim kendi kendinize :)
Kadin gayet guzel ve guzellik icin kusursuzluk gerekmiyor.

Kolonyayla yüzümü silerim. Makyaj yapmam. Parfum sıkmam alerjim var. Arada gul suyu kullanirim. Salaş giyinirim. Yorgunsam gozlerimin alti çöker. Saçim hep topludur ev topuzu yaparim. Beni begenen boyle begensin. Kimse için kendimi degistiremem.
Bence sizde herseyi birakin kendinize guvenin. Mukemmel olmaniza gerek yok
Siz yine de kolonya yla yüz silmeyin 😂

Çirkinmiyim yooo bence degilim artik aştım kendimi ama yine de yazayım 3 kiz kardeşiz en büyükleri ben kiz kardeşlerime aşırı düşkünüm bu arada bi ara liseye giderken nereye gitsek kızlarla aaa kardeşlerin senden cok güzelmiş derlerdi yüzüme yüzüme
Çünkü gerçekten dogru ikiside esmer güzeli ağız burunları nokta gibi cok güzeller ben bense tam.tersi küçük gözler kisa kirpikler büyük bir burun tipim bu yani cokkk aynalara baktim burnum için çok ta küstüm.kendime
Ama.saniyorum yaşım ilerledikçe kendimi böyle.sevmeyi öğrendim bence gayet orjinallik diyerek kendimi gazliyorum olay bu bence burnun tipin degil kendini nasıl sevdigin

Başlık komik oldu ama gerçekten benim gibi olanlara bir içimi dökmek konuşmak istiyorum.
Gerçekten çok çirkinim. Sana öyle geliyordur, değilsindir belki de ne güzel özelliklerin vardır diyenler olacaktır ama inanın ki yok. İnsan aynaya baktığında bariz bir şekilde her şeyi görüyor, kendimi de kandırmama gerek yok. Güzellik göreceli evet ama gerçekten şu yaşıma kadar güzellikle alakalı bir iltifat dahi almadım. Güzel kokmaya, kıl tüy olaylarına, saçlarıma vs her şeye çok önem verip dikkat ediyorum. Ama küçücük gözler, genetik mor koyu halka ve çökük mü çökük göz altları, soluk eşitsiz bir ten, sıfır kirpik..cilt bakımına aşırı önem veriyorum gitmediğim dermatolog da kalmamıştır. Ama yok yok o aldığım aşırı pahalı kremler bile bir çare olmadı ya hepsini sinirle çöpe attım. İçeriğine bile çok dikkat ederdim her kremin, her bulduğumu da kesinlikle kullanmazdım. Herkese çare olan şeyler bana sıfır etkiydi. Göz altı ışık dolgusu zımbırtısından bile yaptırdım göz altıma torba takmışlar gibi oldum bir süre sonra, gülünce hele komedi..koyu halkalı hali daha iyiydi. Yapayım ben yapayım buradayım ben diye bağırıyorlardı bariz. mezoterapi de yaptırdım, alerjiye sebep oldu. dayak yiyip günlerce ağlamışım gibi gezdim haftalarca. Bünyemde iriteye sebep oluyorlar kısacası. Ve hepsini ömür boyu yeniletmem gerekiyor, çok sinir bozucu..ve ucuz şeyler değil ki buna bütçe mi dayanır. Yani düzeltilebilecek şeyler de düzelmedi. Kirpiklerime ipek kirpik yaptırdım, hiç memnun kalmadım. O az olan kirpiklerimi de aldı götürdü, kel gibi. Sonra dedim hadi badem yağı hint yağı e vitamini kaş kirpik serumları aban.. göz altlarımda nur topu gibi yağ bezeleri oluştu. Kirpiklerde aynı üstelik, fark yok. Artık ıvır zıvır krem şu bu bıraktım. Çirkinliğimi tam anlamıyla kabul ettim. Varsa var yoksa yok.

Hep makyaj yapmak zorunda olmadan mis gibi makyajsız da güzel olmak isterdim. Zibilyon tane şey kullanmak istemezdim bunun için. Arkadaşlarıma bakıyorum makyajsız bebek gibiler ya, insan bakmaya doyamıyor. Beni görseniz tüm samimiyetimle söylüyorum "gerçekten hiç güzel değilmiş" dersiniz, o kadar eminim ki. Üniversite zamanlarımda hoşlanıp açıldığım kişiler bile arkamdan "ıy kezban surata bak" derlerdi kendi kulağımla dahi şahit olurdum. Yani bu çirkin hissetmek değil çirkin olmak. İlk kez girdiğim bir arkadaş ortamında bile çok sıcakkanlı ve konuşkan olmama rağmen hep daha güzel olan arkadaşlarımla ilgilenirler mesela. Bilemiyorum artık hayat enerjim sıfır. Her konuda beni etkiliyor bu. Kimse beni güzel görmesin ama ben kendimi güzel göreyim kafasındayım. Herkes çirkin görse bile kendimi iyi hissedeyim yeter, ama imkansız..Benim gibi olanlar siz nasıl bunun üstesinden geliyorsunuz? lütfen bir şey deyin. Yani her şekilde kendinizi sevebiliyor musunuz? bu sizi ben de olduğu kadar etkiliyor mu?
Bak simdi ben de bakımlı bi kızım ve öyle aşırı güzel de degilim ama estetik makyaj giyim vs derken dikkat cekiyor insan.diyecegim şu kirpiğin olmayabilir bilir ama farklı sekilde gözünü öne cıkarabilirsin ünlülerin cogu kirpiksiz güzel olmak sadece göz altı veya kirpik degil ki

Yabancı bir arkadaşım güzellik altın bileziktir tarzı bi şey söylemişti. Öyle gerçekten yalan yok güzelliğin pek çok kapı açtığı bir gerçek. Ama asıl mutluluk özgüvenli olmakta çok samimi söylüyorum. O olmayınca dünya güzeli de olsan farkına varamıyosun dolayısıyla silik kalıyorsun. Benim hakikaten güzel bir arkadaşım var mesela ben o kadar güzel değilim ama ikimiz aynı ortama girince ilgiyi ben çekerim genelde. O yüzden evet güzellik önemli ama 10 15 sene kurtarır tek başına ama özgüven bir ömür. Love yourself💜

Yorumlarınız için öncelikle çok çok teşekkür ederim. tekrar tekrar okuyorum. Benim aksime mesela ablam çok güzel bir kadındır. Sanki aynı ana babadan doğmadık. Arkadaşlarım hep ablamın güzelliğinden bahsederlerdi ya ablan ne güzel kadın gibilerinden. Tabi kıskanmıyorum ablamı kurban olayım ona. Çirkinliğim bariz bir gerçek ne yazık ki. Mesela biraz önce bir arkadaşımız bir modelden bahsetmiş merak edip baktım. Sizce bu model güzel mi, çirkin mi?

hhhyyy-790x445.jpg

Arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmışlar
Herşey kendini sevmekle bitiyor aslında

Ben de kendimi güzel bulmam birde üstüne felaket bir ameliyat izim var. Yüzümde egzama... Çok acayip de bir burnum var
Ama bunların yanında varlıklarına sukrettigim gözlerim ellerim ayaklarım da var
Yuruyebilmek, birşeyi rahatça taşıyabilmek, görebilmek, konuşabilmek, duyabilmek... Bunlar o kadar değerli nimetler ki.

Ayrıca çevremde çok güzel bulduğum insanlara bile baktığımda aslında herkeste kusurlar olduğunu görüyorum ama kendilerini sevmelerinden dolayı bunları fark etmeyip hayranlık duyabiliyorum

Karşı cins tarafından beğenilme konusunda da buradaki düşüncelere katıldığımı belirtmek isterim.
İnsan sevdiğini çok farklı görüyor.

Yani özetle sizden bir tane daha yok
Özgüvene ihtiyacınız var kremlere ya da estetiğe değil.

Başlık komik oldu ama gerçekten benim gibi olanlara bir içimi dökmek konuşmak istiyorum.
Gerçekten çok çirkinim. Sana öyle geliyordur, değilsindir belki de ne güzel özelliklerin vardır diyenler olacaktır ama inanın ki yok. İnsan aynaya baktığında bariz bir şekilde her şeyi görüyor, kendimi de kandırmama gerek yok. Güzellik göreceli evet ama gerçekten şu yaşıma kadar güzellikle alakalı bir iltifat dahi almadım. Güzel kokmaya, kıl tüy olaylarına, saçlarıma vs her şeye çok önem verip dikkat ediyorum. Ama küçücük gözler, genetik mor koyu halka ve çökük mü çökük göz altları, soluk eşitsiz bir ten, sıfır kirpik..cilt bakımına aşırı önem veriyorum gitmediğim dermatolog da kalmamıştır. Ama yok yok o aldığım aşırı pahalı kremler bile bir çare olmadı ya hepsini sinirle çöpe attım. İçeriğine bile çok dikkat ederdim her kremin, her bulduğumu da kesinlikle kullanmazdım. Herkese çare olan şeyler bana sıfır etkiydi. Göz altı ışık dolgusu zımbırtısından bile yaptırdım göz altıma torba takmışlar gibi oldum bir süre sonra, gülünce hele komedi..koyu halkalı hali daha iyiydi. Yapayım ben yapayım buradayım ben diye bağırıyorlardı bariz. mezoterapi de yaptırdım, alerjiye sebep oldu. dayak yiyip günlerce ağlamışım gibi gezdim haftalarca. Bünyemde iriteye sebep oluyorlar kısacası. Ve hepsini ömür boyu yeniletmem gerekiyor, çok sinir bozucu..ve ucuz şeyler değil ki buna bütçe mi dayanır. Yani düzeltilebilecek şeyler de düzelmedi. Kirpiklerime ipek kirpik yaptırdım, hiç memnun kalmadım. O az olan kirpiklerimi de aldı götürdü, kel gibi. Sonra dedim hadi badem yağı hint yağı e vitamini kaş kirpik serumları aban.. göz altlarımda nur topu gibi yağ bezeleri oluştu. Kirpiklerde aynı üstelik, fark yok. Artık ıvır zıvır krem şu bu bıraktım. Çirkinliğimi tam anlamıyla kabul ettim. Varsa var yoksa yok.

Hep makyaj yapmak zorunda olmadan mis gibi makyajsız da güzel olmak isterdim. Zibilyon tane şey kullanmak istemezdim bunun için. Arkadaşlarıma bakıyorum makyajsız bebek gibiler ya, insan bakmaya doyamıyor. Beni görseniz tüm samimiyetimle söylüyorum "gerçekten hiç güzel değilmiş" dersiniz, o kadar eminim ki. Üniversite zamanlarımda hoşlanıp açıldığım kişiler bile arkamdan "ıy kezban surata bak" derlerdi kendi kulağımla dahi şahit olurdum. Yani bu çirkin hissetmek değil çirkin olmak. İlk kez girdiğim bir arkadaş ortamında bile çok sıcakkanlı ve konuşkan olmama rağmen hep daha güzel olan arkadaşlarımla ilgilenirler mesela. Bilemiyorum artık hayat enerjim sıfır. Her konuda beni etkiliyor bu. Kimse beni güzel görmesin ama ben kendimi güzel göreyim kafasındayım. Herkes çirkin görse bile kendimi iyi hissedeyim yeter, ama imkansız..Benim gibi olanlar siz nasıl bunun üstesinden geliyorsunuz? lütfen bir şey deyin. Yani her şekilde kendinizi sevebiliyor musunuz? bu sizi ben de olduğu kadar etkiliyor mu?
Belki bu söylediğime alınırsın ama söylemeden edemicem kendini tarif ettiğinde aklımda tek bi kişi canlandı Yıldız Tilbe. Kadının umrunda değil güzel olup olmamak ve bütün türkiye kadının hastası. Bir tane bile çok güzelsin yorumu bulamazsın ama herkes tapıyo nerdeyse. Demem o ki bir insanın bu dünyaya neler bıraktığı önemlidir güzellik düşünmen gereken en son şey bence. Çağımız dayatmalarından nefret ediyorum zaten güzel kadın çirkin ve paralı erkek (kusma emojisi)

Siz kendinize cirkinim derseniz herkes sizi cirkin görür. O gözle bakar. Bende hep basenlerimden simayet ederdim bi süre sonra baktim ki cevremdeki insanlar benim basenlerimden bana daha cok bahseder olmuslar. Sacma yani ben oyle düsündürm hic sey demesem böyle düsünmezlerdi. Onun disinda bazi seyler daha güzel yapar insani. Zekilik kariyer hobi vs. Gibi dıs gorünüsünüze bakisini degistirir insanlarin. Aklınızda bulunsun. Sevgiler💕

Yorumlarınız için öncelikle çok çok teşekkür ederim. tekrar tekrar okuyorum. Benim aksime mesela ablam çok güzel bir kadındır. Sanki aynı ana babadan doğmadık. Arkadaşlarım hep ablamın güzelliğinden bahsederlerdi ya ablan ne güzel kadın gibilerinden. Tabi kıskanmıyorum ablamı kurban olayım ona. Çirkinliğim bariz bir gerçek ne yazık ki. Mesela biraz önce bir arkadaşımız bir modelden bahsetmiş merak edip baktım. Sizce bu model güzel mi, çirkin mi?

Eki Görüntüle 2637958

Bana gore guzel degil. Zaten model olmasinin sebebi de yüz guzelliği degil, vucudu mankenliğe uygun bir kadin ve marka alişilmişin disinda cikmak, dikkat cekmek için boyle mankenleri ozellikle seçti diye biliyorum, kimse guzel oldugu iddia ederek sunmadi yani.

Hiç öyle düşünme ya makyajsız herkes çok güzel bebek gibi falan diye. Yanlış bu. Benim bir arkadaşım vardı mütevazi bir kız böyle hatta çocuk gibiydi. Süslenmeyi sevmez sanıyordum hep makyajsız zannediyordum. Bir gün resim çekilecez hemen gitti ay gözaltı kapatıcımla bb mi yenileyim dedi , şok oldum. Meğer kapatıcısız sokağa çıkmazmış. Onlar da belki farkedilmeyecek şekilde makyaj yapıyorlardır olamaz mı ? Herkes illaki bir concealer bb fln sürer ama bunu sürünce makyaj olduğunu anlamamız zordur. Çoğunlukla bize makyajsız gibi gelir.
sen de o yüzden kendini onlarla kıyaslama lütfen. Gözaltı kapatıcını sür göz çevren aydınlansın . Bb kremini sür cildin eşitlensin hafif bir maskara gayet doğal ve makyajsız görünürsün. Çoğu kadın sürüyor bunları kendini bunları sürmeden güzel olmalıyım diye kasma

Fotoğrafi Adriana çirkin cikmiş diye mi koydunuz? 😂😂😂

İsterse kusursuz olsun bir insan yinede bazi aniden çekilmiş fotograflarda agzi yuzu garip cikabilir. Guzel olmak her an, her pozda mukemmel gorunmek degil ki.
Adriananin makyajsiz saci başi daginik halinin yanindan geçemez bazi makyajli tipler 👍😬

Bir kadinin çokta hoş cikmadigi bir fotografi koyarak O'da kusurlu bak al işte bu da kaniti demek hoş degil. Birebir ayni pozu siz verin ne kadar guzel cikiyorsunuz bir kiyaslayin bakalim kendi kendinize :)
Kadin gayet guzel ve guzellik icin kusursuzluk gerekmiyor.
Yazdığımı nasıl okudunuz bilmiyorum, nasıl baktığınız önemli diye koydum. Kusur bulmak isterseniz herkeste bulabilirsiniz diye koydum. Kalkıp Adriana Lima çirkin bir kadın mı dedim? Dünya üzerinde en güzel kabul edilen kadınlardan biri olduğu halde bakmak isteyen her türlü kusur bulur diye koydum ki yorumu nereden ne amaçla okuyup algıladığınızı anlamadım :KK70: Anlayışınız çok saldırganca. Ki ugly bettyi oynadığı halini hatırlayınca bir kadının isterse toplum tarafından dayatılan güzellik algısıyla nasıl çirkin görünebileceğini hatırlarsınız. Kendisi dahi milletin “Adriananın makyajsız haline bakın” dediği spor sonrası fotoğrafını gururla özgüveniyle paylaşmıştı. Ama fotoğrafa bakın bir sürü kusur var! Zira güzellik algısı artık ‘kusursuzluk’ olarak dayatılmakta.

Eklentiler

• 2E355FDA-6608-4D97-8959-DD9F6BC60701.jpeg
    2E355FDA-6608-4D97-8959-DD9F6BC60701.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 177
  • A84EB06E-2C4D-4729-BAC4-4CF2FB8BC825.jpeg
    A84EB06E-2C4D-4729-BAC4-4CF2FB8BC825.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 169
Belki bu söylediğime alınırsın ama söylemeden edemicem kendini tarif ettiğinde aklımda tek bi kişi canlandı Yıldız Tilbe. Kadının umrunda değil güzel olup olmamak ve bütün türkiye kadının hastası. Bir tane bile çok güzelsin yorumu bulamazsın ama herkes tapıyo nerdeyse. Demem o ki bir insanın bu dünyaya neler bıraktığı önemlidir güzellik düşünmen gereken en son şey bence. Çağımız dayatmalarından nefret ediyorum zaten güzel kadın çirkin ve paralı erkek (kusma emojisi)
Aslında o gençken güzelmiş ama işte bakarsan bağ bakmazsan dağ olur . Burada bir arkadaş demişti geçenlerde güzellik ondur dokuzu dondur doğru yani 🤷‍♀️

Yazdığımı nasıl okudunuz bilmiyorum, nasıl baktığınız önemli diye koydum. Kusur bulmak isterseniz herkeste bulabilirsiniz diye koydum. Kalkıp Adriana Lima çirkin bir kadın mı dedim? Dünya üzerinde en güzel kabul edilen kadınlardan biri olduğu halde bakmak isteyen her türlü kusur bulur diye koydum ki yorumu nereden ne amaçla okuyup algıladığınızı anlamadım :KK70: Anlayışınız çok saldırganca. Ki ugly bettyi oynadığı halini hatırlayınca bir kadının isterse toplum tarafından dayatılan güzellik algısıyla nasıl çirkin görünebileceğini hatırlarsınız. Kendisi dahi milletin “Adriananın makyajsız haline bakın” dediği spor sonrası fotoğrafını gururla özgüveniyle paylaşmıştı. Ama fotoğrafa bakın bir sürü kusur var! Zira güzellik algısı artık ‘kusursuzluk’ olarak dayatılmakta.
Adriana çok geniş alınlı, illa kusur istiyorsanız evet geniş alınlı yani o altın oran, barbi bebek vs orantıya uymayan bir alnı var :KK48: ama çirkin mi değil kusursuz mu değil

X