- 12 Nisan 2020
- 353
- 256
- 28
- Konu Sahibi yildizvecilek
Gelemiyorum baya üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çirkin olmadığını belirten tek kişisiniz tebrik ederim. En çok yararı siz sagladiniz.Çirkin değilim başlık dikkatimi çekti diyenler butonuyum
Konu Sahibi özgüvenini bu derece kaybettirecek ne yaşattılar sana ya insan kendini beğenmezse çatlar ölür derler ..Bence sende tek eksik özgüven..
ya hadisenin makyajı çok abartı resmen badana yapıyo , o yüzden makyajı çıkartınca hortlak gibi geziyo aslında cildi falan güzel sıradan bi kadın ama badana çıkınca insan bi garipsiyoHadise’nin makyajsız halini gördünüz mü? Anlattıklarınızı okuyunca hayalimde o canlandı. O doğal güzel mi?
ben de diğer arkadaşlara katılıyorum, kendimizde gördüğümüz noksanlıklara o kadar çok odaklanıyoruz ki; çoğu zaman subjektif yaklaşarak olayları dağ kadar yapıyoruz. Ben eminim bir başkası sizin kendinizi gördüğünüz gibi görmüyordur asla.
O kezbanlık vs insanın doğal tipinden değil, bakımsız oluşundan vs kaynaklanıyor bence. -hiç doğru bir tabir değil bu arada, kesinlikle tasvip etmiyorum.-
Saçınıza her gün oldukça özen gösterseniz, şöyle dikkat çekici bir model, takma kirpik falan taksanız. Canlı göz veya dudak makyajıyla görenleri büyülersiniz, buna eminim. Bu kadar acımasız olmayın kendinize karşı!
Tüm samimiyetimle soruyorum sizce konu sahibi iyi/kötü/yararlı ya da değil yazılan yorumlara aldırış edecek mi?Çirkin olmadığını belirten tek kişisiniz tebrik ederim. En çok yararı siz sagladiniz.
Ya evet aşırı çirkin diyemeyiz ama benim güzellik kriterime girmiyo yani bu, vasat çirkin diyim kendimceya hadisenin makyajı çok abartı resmen badana yapıyo , o yüzden makyajı çıkartınca hortlak gibi geziyo aslında cildi falan güzel sıradan bi kadın ama badana çıkınca insan bi garipsiyo