Gerçekten çirkin olanlar bakabilir mi?

Merhaba yazını okudum neler hissettiğini anlıyorum bende uzun yıllar senin gibi hissettim o makyajsız güzel gezen kızları hep kıskandım ama sonra gerçekten saldım bıraktım eşimle tanışana kadar gerçekten kendimi hiç beğenmezdim ama seni gerçekten seven birini bulduğunda en beğenmediğin yerin bile ona değerli olabiliyor benim çocukluktan ameliyat izlerim var mesela o kadar itici ki bence ama eşim seviyor mesela artık bende onunla birlikte aştım . Bi insan kendini sevmeliymişim bunu daha iyi anladım . Esas olan kalp ❤️ . Onu güzelleştirebilecek bi makyaj bile yok ☺️ Sevgiyle kal kendinle barış benim tavsiyem bu :KK200:

Hadise’nin makyajsız halini gördünüz mü? Anlattıklarınızı okuyunca hayalimde o canlandı. O doğal güzel mi?
ben de diğer arkadaşlara katılıyorum, kendimizde gördüğümüz noksanlıklara o kadar çok odaklanıyoruz ki; çoğu zaman subjektif yaklaşarak olayları dağ kadar yapıyoruz. Ben eminim bir başkası sizin kendinizi gördüğünüz gibi görmüyordur asla.
O kezbanlık vs insanın doğal tipinden değil, bakımsız oluşundan vs kaynaklanıyor bence. -hiç doğru bir tabir değil bu arada, kesinlikle tasvip etmiyorum.-
Saçınıza her gün oldukça özen gösterseniz, şöyle dikkat çekici bir model, takma kirpik falan taksanız. Canlı göz veya dudak makyajıyla görenleri büyülersiniz, buna eminim. Bu kadar acımasız olmayın kendinize karşı!

Çirkin değilim başlık dikkatimi çekti diyenler butonuyum

Konu Sahibi özgüvenini bu derece kaybettirecek ne yaşattılar sana ya :KK43: insan kendini beğenmezse çatlar ölür derler ..Bence sende tek eksik özgüven..

Gerçekten çok çirkin olabilirsiniz.
Evet çirkin insan çok.
Ama başkalarının sizi çirkin olarak algılaması, sizin etrafanıza yaydığınız enerji ile ilgilidir.
İlk defa karşılaştığınız insanları düşünün.
İlla ki kafanızda onlarla ilgili bir ön yargı oluşur.
Bu onların etraflarına yaydığı enerjiyi , sizin algılamanızdır.
Etrafınıza doğru enerji yayarsanız, kimse çirkin bile olsanız sizin çirkin olduğunuzu düşünmez.
Serenay Sarıkaya'ya bayılmıyor muyuz bakın...

Ne çirkinler var ama oyle bi enerji,hava var ki cirkinlgni farkedene kadar zaten kafanda onu guzel bi yere koyuyorsun. Bence tamamen tavirlar,ozguven,konusma,kalite..bunlar guzellestryo insani..bunlar olmynca cok guzel biri de cirkin gelyor bna..sadece tipin onmli oldgnu sandgm zamnlar vardi guzeli algilamak konusunda ..ama cook yanlmsm gercekten

Çirkin değilim başlık dikkatimi çekti diyenler butonuyum

Konu Sahibi özgüvenini bu derece kaybettirecek ne yaşattılar sana ya :KK43: insan kendini beğenmezse çatlar ölür derler ..Bence sende tek eksik özgüven..
Çirkin olmadığını belirten tek kişisiniz tebrik ederim. En çok yararı siz sagladiniz.

Ben de güzel değilim. Seni motive etmek için demiyorum ama bence güzel olmak hayatını şimdiki halinden alıp mükemmel bir noktaya taşımayacak. Bir kere en başında güzellik insanın kendi iradesiyle elde ettiği bir şey değil çoğu zaman, ben bununla övünülmesini çok mantıklı bulmuyorum o yüzden. Özellikle sosyal medyanın hayatımızda girmesi ve dayatılmış güzellik anlayışı buna sebep oluyor. Çok güzel kızlar var evet, Allah çok güzel yaratmış ee sonra? Hiç çirkin biri diye arkadaşlığımız keser misim kimseyle? Ya da meselaa gözleri küçük diye sevdiğin insanı daha az sever misin? Bunlar bizim elimizde olan şeyler değil ki. Zaten seni bunlara göre yargılayan insanlar olmasın hayatında!! Ben şuana kadar hoşlandığım kimseden saçlarını cildi güzel diye hoşlanmadım. Bunlar da etken olabilir ama belirleyici mi asla! Güven dostluk sevgi merhamet, bunlar önemli.20 sene sonra güzellik kalmaz zaten, ama bunlar kalıcı. Kalıcı olanı ara. Adriana limanın aldatıldığı bir dünyada yaşıyoruz.

Sen bakımlıymışsın işte ne güzel. Elinden geleni yapmışsın. Artık kendini yıpratma. Sonucunu iradenle değiştiremeyeceğin şeyler için üzülmenin isyan etmenin anlamı var mı? Önemli olan huyun, muhabbetin, dostluğun, insanlar senin yanında nasıl hissediyor, dürüst müsün bunlar önemli. Bunlara da biz irademizle karar veriyoruz. Uzun oldu biliyorum ama bu konuda ben de sık sık düşünüyorum. Bence kendini çirkin bulman özgüveni aşırı düşürüyor ve insanlar kendine saygı duymadığını anlıyor. Sevilmek istiyorsam kendini sev, sevilmeye değer olduğunu bil.

Hadise’nin makyajsız halini gördünüz mü? Anlattıklarınızı okuyunca hayalimde o canlandı. O doğal güzel mi?
ben de diğer arkadaşlara katılıyorum, kendimizde gördüğümüz noksanlıklara o kadar çok odaklanıyoruz ki; çoğu zaman subjektif yaklaşarak olayları dağ kadar yapıyoruz. Ben eminim bir başkası sizin kendinizi gördüğünüz gibi görmüyordur asla.
O kezbanlık vs insanın doğal tipinden değil, bakımsız oluşundan vs kaynaklanıyor bence. -hiç doğru bir tabir değil bu arada, kesinlikle tasvip etmiyorum.-
Saçınıza her gün oldukça özen gösterseniz, şöyle dikkat çekici bir model, takma kirpik falan taksanız. Canlı göz veya dudak makyajıyla görenleri büyülersiniz, buna eminim. Bu kadar acımasız olmayın kendinize karşı!
ya hadisenin makyajı çok abartı resmen badana yapıyo , o yüzden makyajı çıkartınca hortlak gibi geziyo aslında cildi falan güzel sıradan bi kadın ama badana çıkınca insan bi garipsiyo :KK70:

Çirkin olmadığını belirten tek kişisiniz tebrik ederim. En çok yararı siz sagladiniz.
Tüm samimiyetimle soruyorum sizce konu sahibi iyi/kötü/yararlı ya da değil yazılan yorumlara aldırış edecek mi?
Cevap veriyim hayır .
Çünkü bence konu sahibinde tek eksik özgüven..
Ayrıca güzelliğin göreceli bi kavram olduğunu hatırlatmama lüzum yoktur diye düşünüyorum .. Zira bana güzel gelen size çirkin gelebilir..Bunun akside olabilir..Konu sahibine özgüvenli olmasının tavsiyesini vermek önemli olan.
Özgüvenli ol canım diyip bende kendimi çirkin buluyorum demek sizce de komik olmazmıydı?

ya hadisenin makyajı çok abartı resmen badana yapıyo , o yüzden makyajı çıkartınca hortlak gibi geziyo aslında cildi falan güzel sıradan bi kadın ama badana çıkınca insan bi garipsiyo :KK70:
Ya evet aşırı çirkin diyemeyiz ama benim güzellik kriterime girmiyo yani bu, vasat çirkin diyim kendimce:KK70:
Konu sahibine örnek anlamında yazdım anlttığı şeylerden: kirpiği yok, gözleri küçük vs vs..
Ama makyajla ne kadar değişiyo dimi.. hep dediğimiz gibi: çirkin kadın yoktur, makyajsız kadın vardır forever🤓

Eklentiler

• B2D844D5-081D-41D1-BED7-06ED5C386AB0.png
    B2D844D5-081D-41D1-BED7-06ED5C386AB0.png
    461,2 KB · Görüntüleme: 213
  • 1590017502893.png
    1590017502893.png
    148,3 KB · Görüntüleme: 235
ben güzel değilim ama pek çirkinde değilim daha güzel olmak isterdim ama bu halimlede barışığım farklı bir havam var bence. sesim konuşmam mimiklerimle ben benim ya☺ kusurlarımızı olabilir ama kendimizi sevmemiz gerekiyor
bide bende şöyle bir sorun var herkese makyaj yakışırken bana yakışmıyor arkadaş onu anlamıyorum :kızgın: ama olsun:cool:

Guccinin modeli var Armine Harutyunyan... Komşusu olsa dalga geçer insanlar, okuldaki arkadaşları vs ama kadın kendine güveniyor ve işini iyi yaptığı için Gucci gibi bir markanın modeli oluyor. Özgüven aslında pek çok şey... Ama illa istersen estetikle insanlar evrim geçiriyorlar. Bence geçici çözümlere para harcamak yerine işinde gerçekten iyi bir cerrahla görüşün. Ayrıca artık kimse yeterince güzel değil hep bir üstü var hep ama şurası şöyle burası böyle var... Adriana Lima örneği verilir ya onda bile Bulmak istersen yüzlerce kusur var (bak ekliyorum) eleştirel bakarsan her şey çirkin gelir. İnan bana güzellik algımızla öyle bir oynadılar ki yolda görüp ne kadar güzel dediğin kadınlar da elbet bir şeylerinden rahatsızlar. Kimse için bir şeyler yeterli değil... Yani bunun sonu yok. Ya hayatını sürekli görünüşünde bir üst seviyeye atlamaya adayacaksın ya da kendini olduğu gibi kabul edeceksin. Karar da senin hayat da...

Eklentiler

• A18FC56B-FDF8-4868-ADAA-8FA455C6852A.jpeg
    A18FC56B-FDF8-4868-ADAA-8FA455C6852A.jpeg
    37,8 KB · Görüntüleme: 254
X