Gercekten Boyle Mi Yasiyor Oldugunuz Evlilikleriniz?..

Hicbir sey göründüğü gibi degildir falan yazanlar bana acayip geldi. "Uzulme konu sahibi onlar da mutsuzdur belki " diye teselli mi verilir? Niye mutsuz olsunlar ? Konu sahibi siz de umarim o istediginiz evliligi yasarsiniz. Sayilari ne kadardir bilinmez ama elbette mutlu evlilikler vardir. Tekrar evlenmeyi dusunuyorsaniz baska mutlu evlilikler sizi mutlu etmeli bence demek ki benim evliligim de boyle olabilir diye. Surekli mutsuz evlilik dinlemek beni karamsar yapiyor. Komsunuz beni bile mutlu etti gelecek konusunda valla :)

Eşimle çok kavga ettiğimizde oldu.çok mutlu olduğumuzda.çok üzüldüğüm ağladığım zamanlarda oldu.ama bugünümüze şükür.annem babamdan zamanında çok çekmiş.maşallah şimdi çok çok iyiler.tekkeyi bekleyen çorbayı içer.evlilik sabır işi.

İnanlar kendi evinde göründüğü gibi olamayacaksa nezaman olacaklar, tabii ki var böyle evlilikler,

Çok şükür biZ mutluyuz çocuğumuz da öyle, en çok onun kahkaları inletir evimizi, onun dışındaki sesler bize özeldir umarım eşimle problem yaşadığımız zamanlar illa ki oluyor ama ses yükselmez evimizden, yıpratmamaya çalışıyoruz birbirimizi, kızgınken uzak kalıp sakinken konuşuyoruz, işin sırrı sevgi ve sabır,

Dilerim sizin de birdahaki evliliğiniz hayal ettiğiniz gibi olur,
Çünkü güzel bir aile dünyada cennet gibi

Şanslı azınlık olduğunu düşünüyorum. Çevremde gördüğüm çoğunlukla mutsuz ama çaresizce süren evlilikler. Mutlu olanlar var ama az. Onları da tebrik ediyorum, mutlulukları daim olsun.
Ben boşandım şimdi mutluyum asıl :)) kafa rahat ohh miiss :)

Evet gerçekten mutlu evlilikler var çevremde konu sahibi ve ben de evliliğimde mutluyum, ne kavgamız var ne gürültümüz. Anlaşamadığımız zamanlar elbette oluyor ama sesler yükselmeden, kalpler kırılmadan hallediyoruz bir şekilde.
Siz de umutlu olun gelecekten.
Kendinizi "her evlilik mutsuz aslında, mutlu evlilik yok, rol bunlar" diye kandırıp mutsuz bir evliliğe mahkum edebilirdiniz. Ama siz mutsuz olduğunuz yerde durmamış, cesur davranmış ve boşanmışsınız.
Gün gelir gerçekten karşılılı sevgi ve saygıyla, mutlulukla sürdürdüğünüz bir evliliğiniz olacaktır.
Umarım çok mutlu olacağınız bir hayat arkadaşınız olur bir gün. Umutsuz olmayın lütfen. Ben mutluluk için cesur kararlar veren kadınların günü geldiğinde mutlaka mutlu olacağına inanıyorum. Siz de olacaksınız.

her evlilik mutsuz sonuclanmaz. duydugunuz kahkaha sesleri mutlulugun olmadigi evden cikmaz. diger sesleri bilemicm:))

Bu kahkaha atma olayini baska konularda da gordum. Sevisirken nasil kahkaha atiliyor ya. Bir bana mi tuhaf geliyor bu?
Valla ben de bunu ciddi ciddi düşündüm. Gün içinde tamam Allah'a şükür neşemiz yerinde ama sevişirken kahkaha atacak bir durum yaşamadım hiç ben gıdıklanmıyorum hiçbir yerimden ona bağladım, ama iyi ki gıdıklanmıyorum hiç bağdaştıramadım sevişmeyle kahkahayı

Mutsuzluk sebebini karsi tarafa yuklemeyin. Siz elinizden geleni yapin oyle karar verin. Is tamamen sevgiye bağlı, seviyorsaniz bu evliligi kurtarabilirsiniz. Ancak sevmiyorsaniz hicbir seyden mutluluk duymazsiniz siz mutlu olmak istiyorsaniz önce kendinizi mutlu edin.

Çok şükür bizde esimle oyleyiz evimiz de ve disarda heryerde şanslı hissediyorum kendini böyle şeyler okuduğum zaman esim çok iyi bi insan 1 yıllık evliyiz 18 ayda nişanlı kalmıştık hic kavga etmedik ne nişanlı iken ne evli iken seviyorum eşimi kimseye değişmem o benim herşeyim oldu bende onun rabbime şükürler olsunki onu bana nasip etmiş .INşallah sizde mutlu mesut olursunuz rabbim herkesin evine huzur mutluluk nasip etsin cookkkk aminnn

bence bu kızdan kaynaklı durum evin neşesi kesinlikle kadın.. tabiki bu eşiyle mutluysa espiri , cilve ve şakasını istediği gibi yapabiliyorsa mutluluğuna mutluluk katar. bende normalde dışarda çok soğuk dururum ama evimde kocişle cilvede yaparım oyunlar oynarız birbirimize yastık fırlatırız kahkaha atarız güleriz , sevişirken kahkaha atmayı bilemicem belki gıdıklıyodur eşi onu hiç denemedim :)) evlilik için ananemi bi sözü vardır yerine düşen gül düşmeyen kül olur gider.. boşananlar yada evliliği mutsuz olanlarda üzülmesin bence bu dünyada herkesin bir ruh eşi var , onunla karşılaşmak için dua etsinler sadece..

normal olan komşunuzunki zaten,
ben mutsuz evlilikleri sürdürenlere hayret ediyorum mesela, siz boşanıyorsunuz, doğru insanı bulmak gibi dev bir fırsatınız var, ama bir ömrü kahkahasız, mutsuz geçiren ve bunu kendi içinde normalleştiren kadınlar var, işte bu trajik.

Hiç kavga tartışma olmayan evlilikler beni de şaşırtabilir.bizde de tartışmalar oluyor çünkü.Ama cinsel hayat dersen onda sıkıntı yok biz 10 senelik evliyiz mesela yeni evliler den bir farkımız yoktur o konuda ,ama tartışmalar çok ciddi olmazsa bana çok da anormal gelmiyor evlilikte normal gibi .Ama hiç tartışmayı başaran insanlar varsa bravo diyorum

Eşimle 3 yıllık evliyim 3 kere bile yuksek sesle kavga etmedik sanırım. Biz aslında eş gibi değil sanki çok iyi dost gibiyiz. Elbette uyusmadigimiz noktalar oluyor onları da oturur güzellikle konuşur hallederiz. İki taraf da fedakarlıklar yapar ve orta yolu buluruz.

Evliligimin ilk zamanları acaba bu cicim ayları dedikleri şey ne zaman bitecek diye bakiyordum ama anladım ki doğru kişiyle evlendiysen o cicim ayları cicim yılları oluyor, hatta zaman geçtikçe daha da tatlanıyor :)

İnşallah herkes ruh eşini bulsun ve mutlu olsun. Yoksa dünya hayati hapishaneye, hatta cehenneme döner...

Mutlulugun sırrı konuşabilmek ama herşeyi karşılıklı konuşup birbirinizi dogru anlamak , aynı şeyleri yapmaktan zevk almak , hayatı paylaşmak demek . Evliligi sıradanlaştırmak monoton hale getirmek veya zevkli , mutlu yapmak her iki tarafın elinde .

Biz maddi zorluklarla evlendik, eşyalarımızı ikinci el aldık ,eşimin bekar evinden getirdik.Şimdi memleketimizden çooookkkkkk uzaklardayız ve birbirimizden başka kimsemiz yok.Ufak şeyleri büyütüp dert etsek hayatımızın ne kadar zorlaşacağını az çok tahmin edersiniz.Açıkcası eşimi kaybedebilme ihtimalim sizinkilere göre daha fazla (polis),dolayısıyla onunla geçirdiğim her anın kıymetini biliyorum,her akşam kapıyı açtığımda şükrediyorum.Bu olumsuz koşulların evliliğimizi , aramidaki bağı ne kadar güçlendirdiğini yaşayınca öğrendim,hayata bakış açım değişti açıkcası.Örneğin, eşim doğum günümü unuttu hatırlattım lahmacun alıp yedik .Hem aşık olduk,hem en iyi arkadaş olduk,hem yoldaş olduk ortak hayalleri paylaştık.Hal böyle olunca mutsuz olma ihtimalimiz olmadı.Ne yalan söyleyim anneme bile anlatmıyorum muhabbetimizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…