Gercekten Boyle Mi Yasiyor Oldugunuz Evlilikleriniz?..

Paylaşımınızı okudum ama hoşuma gitmedi...kusura bakmayın ama komşunuzun sesleri size gelebilir ama bunu burada net açıklamanız yanlış ve ayıp oldu, sonuçta insanların özeli bizi ilgilendirmez. Mutlu evliliklerde vardır mutsuzda...herkezin kaderi bir olmuyor ki.

Bir tiyatro oyunu vardir ismi kalin 1..:)
Kisaca anlatayim; esas oglan sahnenin sonunda her seyin farkina varir ve sevdigine isaret parmagi ve orta parmagini birlestirerek sorar; sence bu kac?
Sevdigi yanit verir; bunu bilemeyecek ne var, 2!
Esas oglan sinsice guler; Hayir! Kalin 1.. Hicbir sey gorundugu gibi degildir der sonra da... İste bu hikaye gibi hayat... Sen senden baska herkes mutlu bir sen mutsuzsun sanirsin oysa ki hicbir sey karsidan gorundugu gibi degildir.. Tipki senin uzuntulerini belli etmedigin ve kapamaya calistigin gibi..

Kızımız doğana kadar yan komşunuz gibiydik.Şimdi cilve de kahkaha da daha alçak volümlü oluyor haliyle.7yılllık evlilik neredeyse 20 yıllık bir tanışıklığımız var tartışmalarımız olur arada ama büyük kavgamız bir defa olmuştur.

Bizden o ses duyulur muydu bilmem ama kavga sesleri komşular tarafından iyi duyulurdu.
Kedi köpek misaliydik. Aşk da kavga da şiddetli yaşanırdı. Sonuç boşanıyoruz.

Ne güzel .Ne büyük bi sans .

S
aaa kız sen boşanmamış mıydın?Noldu bir anlat hele.Seni mutlu görmek güzel.Allah hayırla devamını getirsin.

Ne güzel .Ne büyük bi sans .
Karamsarlığa kapılmayın.konularınızı biliyorum az çok. Biraz kendinizi dinleyin, acılarınızı sarın kendinizi iyileştirin sonra sizin yaydığınız olumlu sinyaller karşılığını bulur.
Şu an kuracağınız ilişki sağlam temelde olmayabilir.zaman tanıyın kendinize.
Siz kendinizi sevin sonrası geliyor zaten.
Mutlu olmanız dileğiyle.

Komşunuz ben miyim acaba sanki ben misim gibi geldi :) Allah herkesin yuvasına huzur versin dünya imtihan dünyası hepimizin kendine göre yti ayrı sinvlari var . Ben çok şükür eşimden gÜldüm ama Rabbim evlat konusunda imtihan ediyor . Kimisi hastalila kimisi kötü kocayla kimi parayla herkesin bi derdi var. Mühim olan her halükarda sukredebilmek. Rabbim hakkıyla sukredenler#en eylesin bizi . Kimsenin yuvasından huzurr eksik etmesin

Şaka gibisiniz siz de,kadın belliki dertli,yazmış,ne isim vermiş ne adres.

Can'ım bu uyum mudur demeli ne demeli bilmiyorum ama.Bizim yan komşumuzda öyle 45 yaşında kadın Şen şakrak eşiyle çok iyiler.Ama biz de 3 yıllık evliyiz eşim çocuk ruhludur ben de öyle..Yan komşu kahkaha atıyor ben bastırıyorum.O kıkır kıkır gülüyor ben gülüyorum.Yapıyla alakalı olabilir.Eşim ciddi olsaydı Böyle olmayabilirdi ama.Üzüntümüz olmasına 3 yıl bebeğimiz olmadı destek olduk.Kadere inat yine kahkahalarla Mutlu olduk eşimle şükür.Sonunda oldu Allahım tamamına erdirir inşallah.Sizde sıkıntılarınız varsa atlatırsınız.Yavrularınız varsa da Allah bagışlasın Mutlu bir hayat geçirin bol kahkahalı inşallah.

evliliğimde bir çok sorun yaşadım ama dışardan kimse bilmez , çifte kumrular olarak adlandırılıyoruz iş yerimde hatta

Başkasının evinde ilişkiye girmem gibi bir tavrım hiç olmadı ama kahkahalar atacak kadar da kendimi kaybetmedim ilginç geldi sizin misafirler

Biz de hep gülüyoruz çok şükür. Dışardan duyuluyor mu bilmiyorum. Duyuluyorsa da yalan ya da sahte değil mutluyum, kendi evimin içinde neden yalan kahkahalar atayım?
Bazıları hiçbir şey göründüğü gibi değil demiş de başkasının evinin içini kim görebilir?
Mutlu insanlar da var emin olun.
Allah sizi de iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…