- 24 Nisan 2024
- 16
- 4
- 23
-
- Konu Sahibi zehra yagmur
Şuan ilk dişini çıkarıyor ama öncesinde de böyleydi usandım artık doktora götürsem bi çaresini bulur muyum acaba diye düşünüyorum. Birde o ana kucağından var bunun ama onlar ilk 5 ay için yani şuan koysam hayatta uyumaz ondaOtomatik sallanan ana kucaklarindan deneseniz? Birde bu durumun altinda yatan bir problemi olmadigindan emin misiniz bebeginizin. Yani psikolojik ya da fizyolojik bir sorun tetikliyor olabilir mi bu durumu?
Şuan ilk dişini çıkarıyor ama öncesinde de böyleydi usandım artık doktora götürsem bi çaresini bulur muyum acaba diye düşünüyorum
Ya çok aşırı kötü çocuğunuzu seviyorsanız yanaşmayın böyle saçma şeylere. Ağlatmadan diyorlar ama resmen günlerce süren ağlama krizleri geçirdi benim çocuğum misal söylüyorum benim çocuğum memede uyuyan bi çocuk birden bire memeyi bıraktırdı geceleri. Öyle ki katı kuralları var ve gerçekten çok kötü bu uyku eğitimi yüzüne benim sütüm azaldı çocuğumla aramdaki bağ bozuluyor du neredeyse.Ben de uyku eğitimi düşünüyorum umarım çözüm bulabilirsiniz kendinize ama konudan bağımsız olarak merakımdan soruyorum ki nasıl bir eğitim bu ne öneriyorlar mesela
Bebegi yormayi deneyin, mesela bizimki saglam bir oyun, egzersiz, hava durumuna gore bi disari cikip yorulunca iyi uyuyor. Ne kadar yorulursa o kadar derin uyur.Şuan ilk dişini çıkarıyor ama öncesinde de böyleydi usandım artık doktora götürsem bi çaresini bulur muyum acaba diye düşünüyorum. Birde o ana kucağından var bunun ama onlar ilk 5 ay için yani şuan koysam hayatta uyumaz onda
Aldığınız kişi ile alakalı bir durum bu ben 6aylıkken kızım aldım 5günde bir kere bile ağlamadan alıştı. Şuan 3yaşında. Hastalık dışında uyandığını bilmem kızımın.Ya çok aşırı kötü çocuğunuzu seviyorsanız yanaşmayın böyle saçma şeylere. Ağlatmadan diyorlar ama resmen günlerce süren ağlama krizleri geçirdi benim çocuğum misal söylüyorum benim çocuğum memede uyuyan bi çocuk birden bire memeyi bıraktırdı geceleri. Öyle ki katı kuralları var ve gerçekten çok kötü bu uyku eğitimi yüzüne benim sütüm azaldı çocuğumla aramdaki bağ bozuluyor du neredeyse.
Kimden aldınız?Aldığınız kişi ile alakalı bir durum bu ben 6aylıkken kızım aldım 5günde bir kere bile ağlamadan alıştı. Şuan 3yaşında. Hastalık dışında uyandığını bilmem kızımın.
Bahar aktan.Kimden aldınız?