18 ay neredeyse gözümü kırpmadm. Kızım 5 yaşında şuan aklıma geldikçe hala kalbim hızlı çarpıyor.. çok zordu anlatamam gaz damlası o bu şu hiç bir şey geçirmiyor hiç bir damla ilaç etki etmiyor o dönem geçeceği zaman kendiliğinden geçiyor.. Memedeydi sürekli... 18 ay sonrası 4 saatlik kesntisiz uykular olmaya başladı. 3 yaşında memeden kestim vee o gün bugündür uyku diye bir problem kalmadı. Memeyi de kendi bıraktı aynı gün tuvalete de kendi alıştı (önceden bolca özendirmişliğim var tabi) sonra herşey çorap söküğü gibi geldi. Laf dinler bana çok güvenir çok akıllı kendini bilen bir çocuk oldu. Değiyor.... inanın kızım düzeldiyse her çocuk düzelir. Yemn ederim toplam yarım saat kesntisiz uyumadığım günler aylar oldu. Geçecek. Bu süreci ne kadar az stesle atlatırsanız, çocuğunuza ne kadar az yansıtırsanız da ileride o kadar ekmeğini yiyceksnz...
Şu düşünce beni çok rahatlatmıştı.. bi gün yine uyusun diye aldım odaya gittim 2 yaşa yakın bi noktadan sonra emzirmek ne kadar zor dişi olan çocuğu bilirsiniz böyle ruhunu emiyor sanki o an düşündüm uyumasın? 1 saati geçmiş burda çektiğime bak uyumak istemiyorsa uykusu gelince uyusun... uzun bir süre bu kafayla çok uykusu gelene kadar gitmedim odaya uyutmaya o kadar rahat etti ki kafam.. belki işinize yarar. Sabır diliyorum, sizi anlıyorum. Bu kadar zor olacağını eminim hiç kimse doğurmadan evvel tahmin etmemiştir
şuan kendi odasında kendi kendine uyuyor sabah uyanınca yanımıza geliyor. Rüya gibi hala inanamıyorum.