Geçen konu açmştm. Oğlm madde kullanyr diye. Yılbaşında başladı. Ve başladığı gün yakıldm. Kızlar daha kötüsü, kızım dediki anne buna getir götür yaptrıyorlrmş. Ben çok kötüyüm çok. O akşam konuşmadım. Bir gün sonra işten geliyorum. iş görüşmesine gitti. Alındı. Ordan sürücü kursuna gitti. Kurstan çıktı o sırada aradım. Nerdesin x yerde ne ypıon dedim. Hiç geziyorum. Kimle tek. Hayatta böyle o yerde ve tek olmaz. Asla. Ben orada iniyorum yanıma gel dedim. Hayır sen geç 10 dk gelcem dedi. Polisi arycam her şeyi biliyrm. Seni Ben ihbar edicem dedim. Ben geçtim eve o da geldi.
Artık millete taşıdığını biliyrm. Aferim sana. Çünkü polisler peşinde. Bana blöf yaptığımı ima etti. Ablası annm hadi doğru söylemiyor, bna bak... X kişi kim. Diğer x kişi kim. Ve şu kimm... Her şeyi polisten öğrendik dedi. Biz tabiki duyduklarımızdan böyle bir senaryo kurduk.oğlm parkda senin peşinde gezdiğim,orda babanında olduğunu, senin kursa yazıldığını, benim yeni iş açtığımı, en önemlisi bu isimleri bize bildiklerini seni tutuklamaları a cezaevini boylamana az kaldı diye konuştuk . Önceden bizi dinlemeyen çocuk şimdi güzel otrdu dinledi. Önceden gitmek isterdi, tm sus derdi, şimdi benim anltcklarım bitti o kalkmadı. Dediki anne onlrmı seni çağırdı sen mi gittin.. Nsl öğrendin. Bunu sana söylemiycem dedim. Sen şurda bir kaç ay içinde hapiste olacağını bil dedim. Tm yapmycm dedi. Tel no değşcm dedim. Tm dedi. Değiştim.
Kızlar ölücem resmen. Göğsümde bir ateş yanıyor sönmeyen bir ateş. Uyku yok. Yemek yok. İşe gşdemyrm. Mahvoldum. Bu nsl bir acı. Pisikşyatriye gittik 20 mg ilaç verdi. İlk cümlesi şu, bu bni mutlu edicek mi? Dr dedi ki hiç bir şeyden zevk almyorum.dr da çünkü hiç bir şey yapmıyorsun dedi. İş yok. Ders yok. Hiç bir şey yapmasan mutlu olamazsın dedi.
Bn ne yapmalıyım. Ne. Yardım edin bna
Beni işte sanıyor. Oysa odada onu dinliyorum. Nasıl bir durumdayım.