gerçekten bir derdim var

Defteri olmayan sirket olmaz. Size yalan soylemisler o konuda. Esinizin ortaklik yuzdesi kac?

nasıl yok?
ortaklık resmi mi? şirket var mı? hayali değilse muhasebesiz şirket olmaz.
ya ortağı eşinizi kandırıyor ya eşiniz sizi.

Sorumsuz anladığım kadarıyla yada öyle mi gözüküyor bence mesafe koyun kendiniz çekip çeviriyorsunuz zaten evi ve işleri.

annemle konuştum ben görmüyorum kızım senin nasıl çırpındığını dedi.her gelmede size üzgün dönüyorum qmq yuvan yıkılmqsın diue birşey demiyorum dedi. karqrını sen vereceksin.babana söylerim ben oda zaten görüyor dedi..

eğer olay tam olarak anlattığınız gibiyse ben neden hala devam ettiğinizi düşündüm,bu arada yedi yıldır bi arpa boyu yol katedemeyen adam iki haftada ne yapabilir,evliliğinize dair sadece içinizde bulunan umut kısmını takdir edebilirim kusura bakmayın da geriye kalan herşey bi cacık etmez.

Atın evden aklı başına gelene kadar gelmesin. Madem bir şey kazanamıyor, gitsin iyi kötü ücretli bir işe girsin. İş bulana kadar eve almayın size maddi manevi 5 kuruşluk yararı yok iskele babası.
Yorum yapacaktım tam sizinkini görünce vazgeçtim :) en doğrusu bunu yap konu sahibi

Mali denetimde gelen giden belliyken vergilendirme sistemi yapılıyorken ve muhasebeci şartı varken para kaçırma imkansız. Eşiniz parayı başka yerlere harcıyor. Bizim böyle bir kaç tanıdığımız vardı adam eve 5 krş götürmez karısıda söylenip dururdu en sonunda ortağın eşi dayanamayıp parayı nerelere harcadığını söylemişti.

babamın evine gidiyorum şimdi.buna nasıl cesaret ettim hala bilmiyorum.konuştum onunla bu böyle yürümez diye anlattım.secenek sundum.oda yürütmeyelim ozaman dedi.ve bitti.

Bu kadar kolay kabullendiğine göre hayatında başka biri var ve para ona gidiyor olabilir mi?

sanmıyorum inatçıdır kendisi. yada nasıl olsa döner diye düşünüyor daha önce birkez dönmüştüm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…