Defteri olmayan sirket olmaz. Size yalan soylemisler o konuda. Esinizin ortaklik yuzdesi kac?EV ALMADAN ÖNCE FATURALARIDA BEN ÖDÜYORDUM O SADECE DOĞALGAZ ÖDÜYORDU.şimdi ev borcu var 2000 lira kredi ödüyorum. mutfak masraflarını ve çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorum.faturaları o ödüyor.birde kreşi sen ödeyeceksin benim elimde kalmıyor dedim onuda ödeyemiyor zaten.
eşim saf muhasebe defterleri bile yokki. ne çekiyorsam ben çekiyorum.ortqğının lüks yaşadığını göremiyor ortqğı kadın eşi abisi hepsi işin içindeler.vakko çantalar takıyor çocuklarını en pahalı yerden giydiriyor. her haftasonu otellerde kahvaltılara gidiyor.benimkide sigara parasini benden istiyor.çocuk iç7n mi dayanıyorum.boşluğa düşmekten mi korkuyorum bilmiyorum.ailem 1saat uzakta oturuyor oraya gitsem işim burda yök personeliyim 657 li. tayin hakkım yok.yeniden bi düzen kurabilir miyim bilmiyorum.
Ya esiniz aklini basina alacak ya da o ortakligi bitireceksiniz .Bunun böylesi yakinda sizi borçlu çıkarır demedi demeyin .Sonra başınız daha çok derde gireryüzde 50 50 adli ortaklıkları var jeoloji mühendisi ikiside
En mantıklısı Bence deson kez konuşmayq karar verdim ona 2 hafta müddet vereceğim nasıl yaşamak istediğine karar versin.yok ben böyleyim derse ozqmqn bende yokum artık derim
Yorum yapacaktım tam sizinkini görünce vazgeçtim :) en doğrusu bunu yap konu sahibiAtın evden aklı başına gelene kadar gelmesin. Madem bir şey kazanamıyor, gitsin iyi kötü ücretli bir işe girsin. İş bulana kadar eve almayın size maddi manevi 5 kuruşluk yararı yok iskele babası.
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallahbabamın evine gidiyorum şimdi.buna nasıl cesaret ettim hala bilmiyorum.konuştum onunla bu böyle yürümez diye anlattım.secenek sundum.oda yürütmeyelim ozaman dedi.ve bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?